2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736979 بازدید | 44690 پست

وای بچه ها من چند وقته میومده بودم 

معمولا میخوام بیام سرچ میکنم مینی‌مالیست و تاپیک رو پیدا میکنم 

الان سرچ کردم دیدم تاپیک زدید ترکیده قلبم واستاد 😅

خداروشکر برگشت 😍

برم بخونمتون 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
فردا جمعه است. روز استراحت  برعکس بیشتر خانما که تعطیلات فقط به فکر کارای عقب افتاده هستن &nb ...

سلام عزیزم تاپیک عالیه .خوشحالم که پیداش کردم امیدوارم شاد و سلامت باشید🌺🌺🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زود پزم هم میخوام بدم به یه خانم بچه دار برای سوپ بچه استفاده کنه . دارم دنبال کسی می گردم که لاز ...

این پی‌نوشت خیلی خوب بود 👍🏻😂

منم برام پیش اومده شال و لباس هدیه گرفتم و چند بار هم جلو کسی که زحمت خریدش رو کشیده بود پوشیدم که خوشحال بشه اما بعد دادم مامانم که رد کنن چون سلیقه ی من نبود 

بعد یهو همون روزا طرف پرسید اونارو چکار کردی گفتم هست و سریع زنگ زدم مامانم نگهشون دارن تا یک موقعیت دیگه بدم برن 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بشقابشو نمیدونم ولی من قصد دارم بجای قاشقای پلاستیکی جایی رفتنی از خونه قاشق بردارم برا برنج اون قاش ...

مال منم کاملا نو هست ولی کارایی خاصی نداره.کاش از اول نمیخریدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من بشقاب و کاسه روحی خریدم برای پیک نیک و مسافرت چون منم دوس ندارم تو پلاستیکی غذا بخورم چندوقت پیش ...

من به خاطر همین پلاستیک بودنش اصلا نمیبرم بیرون این سرویسو.از خونه ظرف و ظروف میبرم.کلا سه بار استفاده کردم 

خروجی امروز

یه تاپ از خودم ک کهنه شده بود.ی تیشرت داغون از شوهرم که دل نمیکند باید قیچیش کنم که ولش کنه.سه تا دامن چون اصلا دامن نمیپوشم.یه قوطی دکمه ومنجوق جمع کرده بودم برای وقتی که لازمم میشه،لازمم که نشده هیچ هر دفعه پسرم پیداش میکنه دکمه هارو پخش میکنه توی کل خونه.

فقط کاش شوهرمم یه خورده همکاری کنه اصلا هیچی رو دور نمیندازه مثلا ی سشوار داریم سوخته گذاشته ک تعمیرش کنه ولی درست بشو نیست چون سه بار تعمیر شده هردفعه دوباره سوخته.سه راهی برق که خراب شده اونم گذاشته تعمیر کنه اصلنم از اینکارا سردرنمیاره.دستگیره قدیمی حمومو باز کرده نگهداشته😑برای روز مبادا.یا یه قطعه از شیر ابگرمکن که شکسته اونو نگهداشته بااین که هیچ کاربردی نداره ...یعنی انقد از این مثالا هس که بزنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این قسمت از اتاق محل انباشت خروجی هاست! هی کمدارو می ریزم بیرون یه تیکه پرت میکنم اینور.  یه ...

وای عالی 👏👏👏

خدا قوت 

حالا درست میشه .انشاالله همین جمعه پاکش میکنم     همین جمعه که بیاید   تازه مثل ...

وای خداییش اونا کثیفی چند ماه نبود ها 😅

خروجی امروز یه تاپ از خودم ک کهنه شده بود.ی تیشرت داغون از شوهرم که دل نمیکند باید قیچیش کنم که ولش ...

من یکی دو هفته پیش چند تیکه از لباس های شوهرم که پاره شده بود گذاشتم دم در 

دو روز مونده بود هیچکس نبرده بود 

شوهرمم چون معمولا صبح زود میره و آخر شب میاد بعد دو روز دید و اومد گفت دیگه بدون هماهنگی با من وسایلمو دور نریزی 😒

منم گفتم لباساتون دم دره بفرمایید برشون دارید انقد کهنه و پاره  بوده که زباله گردها هم نبردنشون 😒

من یکی دو هفته پیش چند تیکه از لباس های شوهرم که پاره شده بود گذاشتم دم در  دو روز مونده بود ه ...

😁😁😁 

وااای خیلی خوب گفتی 

ولی من وسایل شخصی شوهرمو میذارم خودش تصمیم بگیره که بندازه دور یا نه اوایل میریختم دور ولی بعد دیدم ممکنه خودخواهی به نظر برسه این کارم.

حالا مثلا لباسیش که خیلی پوشیده و وا رفته ولی دلش نمیاد بندازه دور، یه بار که پوشید میگم وای این لباست خیلی قشنگ بودها ولی حیف که وا رفته و دیگه قابل پوشیدن نیست یا میگم دیگه نپوشش در شان تو نیست

ازونجایی که همیشه دوس داره عالی به نظر برسه دیگه اونو نمیپوشه و دفه بعد که دارم پاکسازی میکنم خودش میاد سروقت کمدش و لباسه رو میذاره خروجی! به همین راحتی 

من به خاطر همین پلاستیک بودنش اصلا نمیبرم بیرون این سرویسو.از خونه ظرف و ظروف میبرم.کلا سه بار استفا ...

ظروف مسافرتی من شامل دو تا بشقاب روحی دو تا کاسه روحی دو تا قاشق چنگال قدیمی استیل و دو تا لیوان استیل و دو تا پیش دستی استیل هست ک مادرشوهرم بهم دادم خیلی هم راضی هستم ازشون 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
😁😁😁  وااای خیلی خوب گفتی  ولی من وسایل شخصی شوهرمو میذارم خودش تصمیم بگیره که بندازه ...

ببین وارفته نه پاااااره بودن پاره 

گذاشته بود برای دستمال استفاده بشه 

یادش نبود 

منم دیدم نمیخوام دستمال دارم گذاشتم دم در 

بعد یک گوشه اش رو دیده بود و فکر مرده بود حتما الان اموالش به باد رفته 🤣

روز بعدش لباس شستم و اومدم پیراهن ها رو اتو کنم 

یک پیراهنش رو اتو کردم رسیدم به دومین آستین دیدم اندازه ده سانت تو ماشین پاره شده از بس کهنه شده بوده 🤦‍♀️

ظاهرش مرتب و صاف و صوف و بدون لک بود، مخصوص زیر کت 

اما دیگه خیلی مونده بود و پارچه فرسوده شده بود 

فقط حیف وقتی که صرف کردم برای اتو 

اونم ننداختم بدون اجازه، بهش نشون دادم گفتم ببین آستینش پاره شده یقه اش هم پوسیده به درد زیر بافت هم نمیخوره اگر مشکلی نیست بریزم دور 🤪