2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
بچه ها من ی گزارش کلی از امروزم بدم . ی جا قاشقی دو‌تا گلدون. ی انبر شیشه شیر یه جلد گیره لباس . ی ج ...

دقیقا فعالیتتون عالی بوده با توجه به شرایط کوچولوتون عزیزم 

خداقوت❤️

تو این اوضاع خونه تکونی و سرماخوردگی نوزادتون حواستون به بوی شوینده ها باشه که براش خوب نیست گلم 

ان شاالله زودتر خوب میشه💖💖

❌لایک❌
ادامه خروجی های امروزم سه تاپیراهن یه سرهم دوتا تیشرت یه شلوار دخترم که کهنه شده بودن،یدونه تیشرت خو ...

عه اره منم دقیقا می خواستم چوب لباسی بخرم که به برکت و لطف این تاپیک ۵ تا هم زیاد اومد که دو تاشو به کمد همسر جان اهدا کردم🥰

🧡 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرروز میام اینجا کلی حس خوب میگیرم ازتون بنظرم کار درستی نبود گروه زدن استارتر زحمت کشیده برای رو ...

نگران نباشین ما همه اینجاییم ولی مثلا من دوست داشتم یه عکس خاصی بذارم و راهنمایی بگیرم اما نمی تونستم چون دلم نمی خواست عکسم با سرچ گوگل مثلا بالا بیاد تو گروه عکس رو میذارم ولی کار و بارمون همینجاست خو

🧡 
دقیقا فعالیتتون عالی بوده با توجه به شرایط کوچولوتون عزیزم  خداقوت❤️ تو این اوضاع خونه تکونی ...

مرسی گلم . چشم حتما من همیشه تا جای ممکن کم شوینده استفاده میکنم . ممنون😍

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عه اره منم دقیقا می خواستم چوب لباسی بخرم که به برکت و لطف این تاپیک ۵ تا هم زیاد اومد که دو تاشو به ...

منم سه تا چوب لباسی کوچیک به کمد دخترم انتقال دادم بعضی وقتا لباسام انقد زیاد بود که دو سه تا مانتو رو تویه چوب لباسی آویزون میکردم ولی الان کمدم راحت تر باز و بسته میشه خیلی مرتب شده

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی های من در طی این چند روز شش تا شلوار لی و یه مانتو و دو جفت کفش بود...من معمولا شلوار لی هامونو که جنسشون ضخیم باشه رو تغییر کاربری میدم به دستگیره و هروقت درست کنم کلی دستگیره میشه که به همه هم میدم   

دوستان در مورد ابیاری گلها گفتن که از پارچ و اینا استفاده میکنن ولی من چن تا بطری نوشابه دارم که همیشه اونارو پر اب میکنم و نگه میدارم و با اونا اب میدم گلارو..چون برا ابیاری گل اب مونده خیلی بهتره 

دوستان در مورد ابیاری گلها گفتن که از پارچ و اینا استفاده میکنن ولی من چن تا بطری نوشابه دارم که همی ...

من آب پاش کوچیک دارم همیشه آبش پره یه روز درمیون آب میدم باهاش ،بعضی وقتا هم اضافی چای توی قوری که سرد شدا رو میریزم تو گلدونا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

با سپاس از راهنمایی دوستان برای فرستادن عکس مخصوصا اون دوستی که گفتن از عکست اسکرین شات بگیر . من تو اتاقم نه میز ارایش دارم نه پاتختی ، این کل وسایل ارایشی و بهداشتی منه تو کشوی اتاق . توی اون کیف هم فقط سوهان و ناخنگیره و یه برق ناخن . یه ریملم هم خشک شده تو اون جعبه صورتیه و گذاشتمش برای شونه مژه ، چون برسش خوبه . امکان نداره من حتی یک وسیله اضافه داشته باشم .