2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

امروز از روزای عالی بود برام 

بعد از چندین سال  صبح ساعت ۶ونیم ب بعد نخوابیدم  و رفتم حموم دوش گرفتم و حموم رو شستم و ۲تا لیف که خیلی وقته اونجا موندن الکی هی رو مخ من بودن  انداختم رفت اساسی تمییز کاری کردم حموم رو...

اصلا انگار امروز چشمام باز شده بود  و چیزای اضافی رو حسشون میکردم‌ حموم سر و سامون گرفت و مرتب شد😎🤩🤩😍

خروجیمم باز  چند تا اسباب بازیه دخورم ک شکسته بود  کمد رو الکی شلوغ کرده بودن...

از لباسامم  خیلی دلم میخاد با دقت کامل بزارم خروجی بعضی لباس خونگی ها قدیمی هستن، اما باید ورودی داشته باشه تااینا برن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب نظر من چیزایی که اضافه هست  کاسه ماست و سالاد و ترشی  فقط یکی ش کافیه یک سایز متوسطش&n ...

عالیه برا خودتون جمع بندیش کردین. منم همین فقط مهمونا زیادن.مثلا خانواده نزدیک همسرم میان ۱۶ تاییم. 

🧡 

بچه ها من ی گزارش کلی از امروزم بدم . ی جا قاشقی دو‌تا گلدون. ی انبر شیشه شیر یه جلد گیره لباس . ی جلد مربا ک‌مثل لیوان دسته دار بود و  چند تا کاتالوگ و چند تا کهنه بدرد نخور گذاشتم خروجی از بین اینا فقط گلدون ها رو موقتا منتقل میکنم تو کمد دیواری زمان بدم ب خودم بعد خارج میکنم مابقی رو قطعی خارج کردم. سری قبل اون اوایل بود ک اومدم  تاپیک کلی چیز خارج کردم برای همین الان زیاد خروجی نداشتم بیشتر برام حالت خونه تکونی بود. ب نظرم با توجه به این ک نوزاد چهار ماهه دارم و سرما هم خورده از خودم راضی بودم تا الان امیدوارم شما هم راضی بوده باشید از خودتون شبتون شیک تا فردا 💋😍❤️😘😊

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
من هرروز میام اینجا کلی حس خوب میگیرم ازتون بنظرم کار درستی نبود گروه زدن استارتر زحمت کشیده برای رو ...

سعی کن پیام بزاری و فعالیت هم کنی گلم 

منم رفتم داخل گروه اما اینجا هم فعال هستم هر روز گزارش میدم 

گروه منافاتی با اینجا نداره فقط اونجا راحت عکس میزاریم . اینجا واقعا نمیشه عکس بزاریم . حالا شما سعی کن بیشتر پیام بزاری کمکی کرده باشی به رونق بیشتر و بیشتر دیده شدن تاپیک چون ب نظرم خیلی ارزش داره خانم های بیشتری مطالب مفید رو مطالعه کنن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
من زود پز وپلوپزکه ارام پز وبخار پز هم هست دارم ومطمئنم هیچ وقت استفاده نمی کنم ولی چون پدر مرحومم‌گ ...

خدا رحمتشون کنه من درکتون می کنم. منم چیزایی که جزو جهازم نبوده و پدرم به طور خاص برام درست کردن و کار دست خودشون بوده رو دارم با خودم یدک می کشم. یه کشتی برام درست کردن که الان تکه تکه شده و بالای کتابخونست ولی نمی تونستم ازش دل بکنم اما امسال با اشک و اه و ناله تصمیم دارم جمعش کنم. خیلی سخته انگار یه چیزی از خودشون رو درون اون برام گذاشتن و رفتن. دلمو خوش کردم که ساعت هست هنوز.🖤🖤🖤🖤

🧡 
دوستان شما هم کابینتاتون از این طبقه ها برای دکوری داره؟واسه من ۳طبقه داره،روش دکوری گزاشتم و دکوری ...

من بودم اینایی که هست رو چون دوست نداشتم  حتما رد می کردم. کلا چیزی که دوست نداریم رو نگه نداریم بهتره.

بعد بسته به اینکه کجای اشپزخونست یه چیزایی میذاشتم توش، ترجیحا کاربردی یا حتی گلدون.

🧡 
و یه حال خوبی که دیروز نصیبم شد و گفتم باهاتون به اشتراک بگذارم  چون در راستای رژیم و کنترل خو ...

برای هر خط که نوشتید حالمو بهتر و بهتر کردید انگار همه حس های خوبی که تجربه کردید و بهمون انتقال دادید 

احسنت به این اراده👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌
امروز از روزای عالی بود برام  بعد از چندین سال  صبح ساعت ۶ونیم ب بعد نخوابیدم  و رفت ...

وقتی صبح زود پامیشی انگار ساعات روزت کش میاد و هرچی به کارات میرسی انگار هنوزم کلی وقت داری و چقدر لذت بخشه

خداقوت بانو❤️

❌لایک❌
من بودم اینایی که هست رو چون دوست نداشتم  حتما رد می کردم. کلا چیزی که دوست نداریم رو نگه نداری ...

خودمم دلم میخواد ردشون کنم،ولی موندم چی بزارم.ولی خیلی تو چشمه آشپزخونم و از همه جای خونه دید داره و جای دکوری هم خیلی تو چشمه از پذیرایی،ی مدت اوایل میوه خوری ،شیرینی خوری و آجیل خوری کریستال مو گزاشته بودم بعد این دکوری هارو گذاشتم