2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738923 بازدید | 44705 پست
من اون همه ندارم امروز ۲ تا کشو مرتب کردم (خونه تکونی رو از اتاق خواب و لباس دارم کم کم شروع میکنم ) ...

شاید ورودی ت زیاد نیس یا با دقت خرید می‌کنی من متاسفانه یک سال گذشته خیلی بد خرید کردم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سطل زباله تو اتاق خوبه ولی من نگرفتم مجبور میشم برم‌آشپزخونه 😆 مثلا صورتمو میشورم دستمال کاغذی تو ا ...

منم خیلی از سطل استفادم میشه توی اتاق دارم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندتا کشو لباس دارید برای توی خونه؟؟ من سه تا کشو دارم  اگه بخام جدا کنم حدودا دوتاش برای تو خونس نمیتونمم بدم بره تا وقتی خوبشو نخرم

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
شاید ورودی ت زیاد نیس یا با دقت خرید می‌کنی من متاسفانه یک سال گذشته خیلی بد خرید کردم 

ورودی من اکثرا معمولیه الانم لباس زیاد دارم همه هم تو مناسبتا کادو گرفتم بعضی ها رو دوس ندارم نپوشیدم ولی دارم دل میکنم‌کم کم ازشون . هنوز فعلا دوتا کشو پاکسازی شده حالا باز فردا خروجی داشتم میام میزارم

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
چندتا کشو لباس دارید برای توی خونه؟؟ من سه تا کشو دارم  اگه بخام جدا کنم حدودا دوتاش برای تو خو ...

لباس های خونگی جدیدا خیلی بی کیفیت شدن من مهر ماه سه چهار دست تریکو خونگی گرفتم همه شون خشتک هاشون نخ کش شد . موندم جنس خوب از کجا بگیرم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
لباس های خونگی جدیدا خیلی بی کیفیت شدن من مهر ماه سه چهار دست تریکو خونگی گرفتم همه شون خشتک هاشون ن ...

دقیقا من لباسای قدیمیم واسم مونده ولی جدیدا همشون بدرد نخور

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
چندتا کشو لباس دارید برای توی خونه؟؟ من سه تا کشو دارم  اگه بخام جدا کنم حدودا دوتاش برای تو خو ...

من کمد دیواری ندارم . یه دراور دارم ۳ تا کشو داره مال منه . یه کمد دارم بالاش لباس آویزون کردم پایینش ۲ تا کشو یکی باز مال من یکی مال همسر . قسمت بالا ک آویز کردم چند دست تا کردم کف کمد گذاشتم . دوتا چمدون دارم اونا هم پر لباسه 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
دقیقا من لباسای قدیمیم واسم مونده ولی جدیدا همشون بدرد نخور

شوهرم میگه از لوازم ورزشی بخر اما اونا خیلی گرون هستن 

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

چرا میندازی بره 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
گاهی به مامانم میگم با وسایلی که شما تو خونه و زیر زمین دارید همزمان چند تا خونواده اداره میشه کرد ب ...

امسال مامانم اسباب کشی داشت دوتا پاتختی چند دسته گل مصنوعی با گلدوناش پتوهای کهنه با یه گونی لباس شیشه مرباها اضافی میزتلویزیون قدیمی رفت خروجی خداروشکر مامانم با من همکاری میکنه دیروزم رفته بودم خونشون کلی بدلیجات و لباس های خودم که اونجا بود و یه سری چیزای کوچیک رو پاکسازی کردم ولی خداییش هیچی نمیگه بهم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
دیدم نسبت بهشون اضافی هست بعد وسواس دارم برای اینکه خودم درمان کنم دورم خلوت کردم 

اینا که خیلی خوب بودن من هی میگم میخرم هنوز موفق نشدم تو پیاله هاش و بشقابا میتونی تخمه و تنقلات بریزی تو پارک

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده