2777
2789
عنوان

زندگیم بفنا رفته

132 بازدید | 18 پست

یکی زنگ زده برای خواستگاری

نکته جالبش اینه که به من هبچی نگفتن(:

من صداشونو یواشکی از پشت در شنیدم

بابام به مامانم میگه برو بهش بگو میگه نه اگر به خودش بگیم میگه نه

رسما میخوان منو بزور شوهر بدن

درصورتیکه من هنوز کلی ارزو دارم و یکی رو دارم که از ته دلم عاشقشم ولی شرایط ازدواج نداره الان

اینا به من اهمیتی نمیدن 

احساسات من براشون مهم نیس اصلا نمیدونم چیکار کنم

چه فایده ای داره ازدواج اجباری وقتی دلم جای دیگس و اینکه قصد مهاجرت داشتم میخواستم ادامه تحصیل بدم همشو دارن خراب میکنن💔

شرایط خودمم خوب نیست واقعا آمادگی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال اول اینکه چند سالته؟

دوم ایا واقعا اون شرایطتو نداره یا الکی میگه چون یه چیز به اسم وام ازدواج هست که میتونه کمکش کنه 

به نظرم خواستگار ببین شاید به دلت نشست دیدن به معنی ازدواج نیس

عین گذشته ی منیگفتند ترشیده میشی کتک خوردم ولی گفتم نه تا الان که ۳۷ مجردم بازم پشیمون نیستم چون از ...

من هنوز کلی ارزو دارم

هنوز درسام مونده نمیخوام واقعا مریضم اصلا نمیتونم تحمل کنم این شرایطو💔

اسی تهش فهمیدم و لو‌ دادند مبخوان نون خور کم کنند

اینا تحت تاثیر حرفای بقیه ان 

بقیه فامیل ازدواج کردن همسن من ولی با دوسپسراشون با خواسته ی خودشون اما خانوادم منو بااونا مقایسه میکنن💔

سوال اول اینکه چند سالته؟دوم ایا واقعا اون شرایطتو نداره یا الکی میگه چون یه چیز به اسم وام ازدواج ه ...

۲۲سالمه

اون نداره شرایطشو هنوز دانشجوییم درسش تموم نشده 

بعدم من نمیتونم واقعا کسیو که ازش خوشم نمیاد تحمل کنم من میدونم این ازدواج خوبی از اب در نمیاد 💔

سوال اول اینکه چند سالته؟دوم ایا واقعا اون شرایطتو نداره یا الکی میگه چون یه چیز به اسم وام ازدواج ه ...

بعدم اینا به نظر من اهمیت نمیدن اصلا چ برسه ب دلم بشینه بگم ن

به نظرم الان اون ادمی که عاشقشی رو امتحان کن یه حسی بهم میگه الکیه نتیجشو هم بگو♥️

اون خودش الان حالش خوب نیس بهش گفتم

از اون کاملا مطمئنم فقط شرایط خوب نیس 

خانوادش پولدار نیستن خودشم که هندز داره درس میخونه و یه کار ازاد داره که داره خرج خانوادشو میده نمیتونم ازش انتظار داشته باشم 

خونواده ات چه عجله ای دارن

بخاطر اینکه دخترای فامیل ۱۹ سالگی ازدواج کردن

در صورتیکه اونا نه درس درست حسابی خوندن نه کاری دارن

بعدم که با شوهراشون قبل ازدواج دوست بودن انتخاب خودشون بوده نه سنتی ولی اینا ولکن من نیستن میگن دیگه ترو کسی نمیگیره💔