2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
‏+این ماه حقوقم رو بریزن به خدا دیگه میدونم چیکار کنم بیست دقیقه بعد از واریز حقوق _خوب این هودی ر ...

🤣🤣🤣

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من اینارو الان خروج دادم راحت شدم یه بسته پر دکمه بود خیلی وقت بود ب کار نمیومد انداختم رفت فقط چنتا مشکی نگهداشتم و یه ضد افتاب تاریخ گذشته دادم رف

تسبیح و این سلام بر حسین داشت انداختم سطل اشغال اشکال نداره؟؟

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

باید ببینی استفاده داری یا نه عزیزم 

من اصلا از اینا خرید نداشتم ولی جاریم داره و هروقت برن بیرون حتما با خودش میبره 

❌لایک❌
ببخشید من خیلی سوال میپرسم چون خانوادم از اینایی هستن که هرچی خاراید روزی به کاراید و نمیتونم بپرسم& ...

ظروف مسافرت و اگه میری مسافرت استفاده میکنی ننداز 

خوبه شماها دلتون میاد اینارو بندازید بره🥲🤭

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
عزیزم من کلی اثاث خونه و کفش و لباس نو گذاشنم دیوار ولی این دیوار دیکه دیوار سالهای قبل نیست😁 نردم ...

اونکه آره والا ینی بگی رایگان هم نمیان نمی‌خرند ولی من یکی رو میشناسم از وسایل خونه تا لباس با بهترین قیمت براش فروش میره😑

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
خانما عیدتون مبارک 😍تو پذیرایی شما چه وسایلی دارین  کلا  ؟

مبل و فرش میزعسلی میز تی وی با خودش میز ناهارخوریمم جلو اپن هست یه ساعت و تابلو بوفه،میز خاطره هم دارم میخوام جمع کنم و چندتا گل طبیعی ،آینه شمعدون و جاکفشیمم تو راهرو هستش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من امسال موفق شدم دوتا پلاستیک لباس بدم ب یکی و  ۵تا پلاستیک زباله بریزم بیرون. اینقد سبک شدم ...

من اون همه ندارم امروز ۲ تا کشو مرتب کردم (خونه تکونی رو از اتاق خواب و لباس دارم کم کم شروع میکنم ) یه شال یه روسری یه تونیک زمستونی یه تونیک نازک در اومد از توش . ماشالا شما چه همه دادین رفته

تا جای ممکن کم خرید میکنم ولی گاهی همسرم زیاد خرید میکنه مخصوصا حبوبات و اینجور چیزا که سنگین ...

پس بیخیالش بشین دیگه نخرین هروقت هر کدوم تموم شد بگو‌ از همون کم بخره فوقش خودش نباشه پول ازش بگیر خودت برو خرید