2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738597 بازدید | 44700 پست
ممنونم اره عزیزم علی و مونا و آسو رو خیلی یه مدت دنبال میکردم دقیقا زندگی ون لایفی نمونه کاملیه از ...

آسو هم باحاله ولی خب مدل خارجکیش محسوب میشه و درآمد جاری هم دارن از فیلمبرداری و ...

و این که اونا خیلی راحت تر هر کشوری که میخوان با ون میتونن برن

ما هدفمون سفر به دور دنیا با کوله و دوچرخس😁 ایران رووهم‌با ون بگردیم

ببین لباس مجلسی گذاشته بودم لباسم کاملا استین دار و پوشیده بود تنم کرده بودم عکس گذاشتم خیلی هم عکس ...

یه مشت مریض جنسی بیکار هستن دیگه 

انگار لباس مجلسی و کفش یه نشونه تو دیوار شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسو هم باحاله ولی خب مدل خارجکیش محسوب میشه و درآمد جاری هم دارن از فیلمبرداری و ... و این که اونا ...

امیدوارم زود به ارزوت برسی عزیزم

منم سفر با کوله رو دوس دارم

اینکه کل زندگیت تو یه کوله جا بشه خیلی چالش بزرگ و باحالیه مخصوصا با زندگی های امروزه که دور و بر خودمون رو با وسایل اینقد شلوغ کردیم

یه سوال دیگه هم دارم اینکه برگ های گل گیاهتون چجور با چی پاک میکنید که براق بشه و لک آب روش باقی نمو ...

عزیزم من یه کلیپ دیدم با داخل پوست موز اتفاقا همین دیشب دیدم

امروز تست می کنیم

قبل:

بعد:

کیف پوشه های مدارکمون پاره شده باید عوضش کنم.

این جاقلمی رو چندین ساله دارمش دیگه دیدم لوازم تحریر خیلی مثل قبل استفاده ندارم همه رو گذاشتم داخل اون باکس ابی و این جاقلمی گذاشتم خروجی 

کتاب ها رو هم گذاشتم داخل باکس چون استفاده مداوم نداریم

من قبلا خیلی کتاب داشتم یه قفسه بزرگ تا خرخره پر بود همه رو دادم به خواهرم و یه سری هاشو فروختم. از اون همه کتاب همین چندتارو نگه داشتم یه دیوان حافظ. یه انجیل. اشعار فروغ و کتاب تسلی بخشی های فلسفه و چندتا هم کتاب زبان از دوران دانشگاهم. بقیه رو رد کردم رفت

تو اون باکس بزرگه یه سری یادگاری ها رو نگهداشتم و جعبه موبایل و... چادر عروسیم و کله قندام که هنوز ازشون دل نکندم

اینا هم خروجی های خورده ریز اون باکس بودن

اینا هم خروجی های لوازم ارایشم

سری اپیلیدیم: که تیغه هاش خراب شدن 

دو تا کش: که قبلا موهامو  میبافتم استفاده میکردم الان موهامو کوتاه کردم به کارم نمیان

وازلین: گذاشتم دم دست که زود تموم بشه

و یه جای لنز: که توش کرم ریختم گذاشتم بشورم. برای سفرهام استفاده میکنم که وقتی میرم مسافرت کل قوطی کرم رو با خودم نبرم و کوله یا چمدونم سبک تر باشه

اون گیره ها هم خراب بودن چندتاشونو جدا کردم ریختم دور 

من بودم میخواستم الان بخرم اول جک دار می‌خریدم که روزها جمعش کنم بره بالا پاتختی به هیچ وجه نمیگرفتم ...

ما خونه که خریدیم یه خوابه بود و یه کمد دیواری بیشتر نداش

ما چون جامون کم بود خودمون یه سری کمد دیواری زدیم و یه تخت تاشو زدیم خیلی خوبهه 

اگر تخت معمولی بود که دیگه اتاق بیشترش تخت میشد 

من دیگه سرویس خواب نخریدم

فضای پشت تخت هم کمد دیواری زدیم 

یه باکس پشت تخت هست مثلا جا بالشی ولی انقدر جا داره من کلی جیز توش گذاشتم 

یعنی از اتاقمون بهترین استفاده رو کردیم.ولی جا برای لباس کم داریم بیشتر موقع زمستون

اگه رختخوابا از کمد اولی حدف بشن میتونیم بهترش کنیم

به جای میز توالت من به کابینت کارمون یه اینه سفارش دادم از اینا که پشتش جا داره چند طبقه هست و چسبوندم به دیوار

به پاف کوچولو هم خریدم گذاشتم جلوش ، به شدت بهینه هست

بالاخره منم خروجی جدی دارم بعد از مدتها 😁

قبلا وسایل ریز ریزی بود که به چشم نمیومد و اکثرا لوازم التحریر بودن اما الان سه تا کیف کمری و چند تا لباس که میدونم دیگه سایزم اون سایز نمیشه گذاشتم خروجی ،البته کیفا رو گذاشتم کنار که به وقتش بدم به کسی که نیاز داره (چون کیفا رایگان بودن با سفارش مانتو برا همینم نمیفروشمشون منم دیدم واقعا استفاده ای نمیکنم اصلا ازش پس همون بهتر که ردش کنم بره )،لباسا هم تصمیمش با مادرمه که ببینم میخواد باهاشون چیکار کنه ...

ورودیم که با جدیت تمام به هر چیزی نه میگم ...

برا مصرف قهوه و .. هم ما زیاد آماده مصرف نمیکنیم اما الان دیدم چندتاشون رو به اتمامه گذاشتم تو دید که کل خانواده امون اول اونا رو استفاده کنن تا تموم بشه سریع و تموم بشه ... 

عصر می‌خوام برم بازار 

مانتو هام پوشیدم اصلا تو تنم خوب نبودن چون خیلی وزن اضافی کردم 

حالا باید مانتو هم بخرم 

باشید شومیز و شلوار و مانتو بخرم 

وزن۷۸قد ۱۶۴ ب نظرتون چه مدل ا مانتویی بگیرم امروز خیلی گریه کردم خیلی چون اینقدر هیکلم بد شده قبلا ۵۹ کیلو بودم خیلی لباسام خوشگل بودن تنم الان شلوار هام بسته نمیشن خیلی دلم شکسته 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ما خونه که خریدیم یه خوابه بود و یه کمد دیواری بیشتر نداش ما چون جامون کم بود خودمون یه سری کمد دیو ...

اره کار خیلی خوبی کردین من حدود سیزده سال پیش بود اون موقع عقلم قد نداد وگرنه اونقد اتاق خوابم فضا داره که بهترین کاربرد ها رو میتونه داشته باشه

اینا هم خروجی های لوازم ارایشم سری اپیلیدیم: که تیغه هاش خراب شدن  دو تا کش: که قبلا موهامو&n ...

خسته نباشی.

منم امروز وازلین ام می اندازم .اصلا یادم نمیاد کی خریدم که مثلا بزنم کف پام.چطوری بشه استفاده کنم موردی پیش بیاد

الانم که نمی تونم استفاده کنم

انقدر خوشحالم دونه دونه وسایلم کم میشه.

شادی صدام کنید