2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738857 بازدید | 44705 پست
کمددیواری تو دوتا اتاقم هست که کشوداره اونجامیزارم،به آینه قدی سفارش میخام بدم ،تنها اینه خونمونه

چه خوب 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

اووو من مینیمالیست بودمو نمیدونستم😂😂😂

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاتختی لازمه ؟خانما اونم دوتا؟یا کشو جدا ؟  و اینکه قد تخت رو چطوری انتخاب میکنن ؟

من بودم میخواستم الان بخرم اول جک دار می‌خریدم که روزها جمعش کنم بره بالا پاتختی به هیچ وجه نمیگرفتم اگر میبینی خونه ات فضا داره میتونی نجار بیاری توی دیوار و فضاهای خالی اتاقت میز آرایش یا کمد کشودار درست کنه بهتره تا بخوای جدا جدا بخری 

مثلا خود من اتاق خوابم دوتا طاقچه بزرگ پهنا دار داره اونوقت عقلم نرسید که همون ها رو بگم نجار واسم طراحی کنه اومدم سرویس خواب جدا خریدم با کل ملزوماتش ولی در آینده دراور و میز آینه رو رد میکنم بره و این طاقچه ها رو کاربردی میکنم

ماهربانو عکس کمد رختخوابهاتونو ریپلای میکنم نمیشه

نمیدونم چرا نمیشه اتفاقا پیامتونو دیدم متوجه نشدم کدوم عکسو میگین اره خیلی منظمه 😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من بودم میخواستم الان بخرم اول جک دار می‌خریدم که روزها جمعش کنم بره بالا پاتختی به هیچ وجه نمیگرفتم ...

جک دار من منظورم اوناست که زیر تخت میشه وسیله گذاشت مگه به اونا نمیگن جک دار😅شما تخت جمع شو منظورتون هست فکر کنم   

خانما یه سوال اگه بخوام سرویس خواب بگیرم به نظرتون همه تیکه هاشو بگیرم مثلا  کشو های کوچیک که ک ...

بنظرم کناره های تخت همون پاتختی واقعا الکی و جاگیر هستن ولی میز آرایش بستگی به میزان استفادتون داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بنظرم کناره های تخت همون پاتختی واقعا الکی و جاگیر هستن ولی میز آرایش بستگی به میزان استفادتون داره

اره  باید ببینم کدوم بیشتر نیاز دارم و استفاده داره برام بگیرم