2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738439 بازدید | 44695 پست
عصر می‌خوام برم بازار  مانتو هام پوشیدم اصلا تو تنم خوب نبودن چون خیلی وزن اضافی کردم  ح ...

عزیزم شما خیلی وقت نیست زایمان کردین چه توقعی دارید از خودتون بعد لباس‌های شما الان مناسب نیستن وگرنه لباس سایز الانتون بخرید هم قشنگ توی تنتون دیده میشه چاق نیستی اضافه وزن داری اونم نه زیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروزم این کلیپس بود که سنگین هست برام دستبند که استفاده نکردم اصلا یه کلیپس از این فلزی ها ...

من فقط یه کلیپس دارم که استفاده می کنم

یه کش موی مخمل.

دوتا گیره مو آبی ومشکی برای دورهمی ها استفاده می کنم.

چهل گیس ام الان تموم شده ولی معمولا دارم چون موهام گیس می کنم البته اگه بخوام منیمال شم دیگه نمی خرم.

شادی صدام کنید
من فقط یه کلیپس دارم که استفاده می کنم یه کش موی مخمل. دوتا گیره مو آبی ومشکی برای دورهمی ها استفا ...

منم خیلی از این جزئیات داشتم الان یه کش مو مهره دوزی شده+یه کلیپس پلاستیکی+یه کش مو پارچه ای +یه تل مشکی ساده و نازک که وقتهایی که کارام زیاده میزنم به موهام که تمرکزم بره بالا +یه کلیپس تزئینی واسه مجلس اینا که اونم خواهرم هدیه داده بهم

عزیزم شما خیلی وقت نیست زایمان کردین چه توقعی دارید از خودتون بعد لباس‌های شما الان مناسب نیستن وگرن ...

امید داشتم سایزم برگرده بتونم برا عید لباس های خودمو بپوشم 

دقیقا عین بشکه شدم داخل این لباس ها مانتو جلو باز در نظر بگیر لبه هاش بهم نمیاد اینقدر چاق شدم از کتف تنگ و اذیتم می‌کنه 

میخواستم ورودی و رو کنترل کنم الان هرچی بخرم بعدا دیگ بکارم نمیاد خیلی ناراحتم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خیلی هم عالی برامون بگو تو تولد وسفر منیمال بودی؟

تولد که از پیش برنامه ریزی شده بود . خیلی ریخت و پاش نداشتیم اما خب ساده هم نبود .

اما مسافرت بله . برخلاف همیشه که تو سفر حتما کلی چیز می‌خریدم ، این بار فقط خوراکی خریدم یه مقدار .

درمورد جمع کردن چمدون ، فقط به اندازه ی نیاز لباس و وسایل برداشتم . برخلاف همیشه که هی احتمالات مختلف میدادم و زیاد وسیله برمی‌داشتم . خدارو شکر احتیاج هم نشد 

تنها چیزی که زیاد برداشتم لباس برای دخترم بود که خب چون نوپاس خیلی نیاز داره به تعویض لباس با فاصله ی کوتاه .

من قبلا سفر که می‌رفتیم ، کلی پتو و بالشت برمی‌داشتم که مال اونجا رو استفاده نکنیم . دلم نمی‌کشه استفاده کنیم .

این بار چون خونه تکونی کرده بودم جدیدا ، کمکم کرد با فکر باز وسیله برداشتم .

دوتا روبالشتی قدیمی رو که با جدید ها عوض کردم ، ننداختم دور .

برای سفر بالشت نبردم و فقط روبالشی بردم و با مال اونجا تعویض کردم .

درمورد پتو هم یه دونه کمتر بردم و بجاش ملافه بردم برای زیرمون که روی تخت بندازیم .

در کل خوب بود راضی بودم .

امروز قراره برم بازار یه چندتا ورودی دارم 

یه پوست گیر که قبلی خراب شده رفته خروجی

یه شال مشکی جنس خوب که سر نباشه میخوام بخرم 

(دوتا شال مشکی خروجی دادم از قبل یکیش سُر بود یکیش رنگ رو نداشت)

خواستم شال زرشکی هم بگیرم برای مانتویی که قصد داشتم بپوشم که پشیمون شدم گفتم شال مشکی ای که میخوام بخرم با زرشکی ست میشه و دیگه از خرید شال زرشکی چشم پوشی میکنم

یه سبد جنس استیل بخرم  برای توی سینک و سبد توی سینک پلاستیکی هست و مدام باید وایتکس بزنم واسه تمیز موندنش که میذارمش خروجی

یه شلوار پارچه ای مشکی واسه بیرون میخرم 

یه بالم لب میخرم و راضی بودم دوتا رژه لب که استفاده میکنم میذارم خروجی

منم خیلی از این جزئیات داشتم الان یه کش مو مهره دوزی شده+یه کلیپس پلاستیکی+یه کش مو پارچه ای +یه تل ...

منم یه تل مشکی ساده داشتم قبل از اومدنم به این تاپیک گذاشتم خروجی.

الان وازلین ام انداختم دور.

شادی صدام کنید