2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست
اره واقعا منم گزارش دوستان رو میخونم انگیزه م بیشتر میشه اون روز داشتم پیامای اینجارو میخوندم خن ...

آره کلا مردا میونه ی خوبی با پاکسازی اینا ندارن دلشون نمیاد یه سوزنی از خونه کم بشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از این کاور های وکیوم داشتم خیلی خوب بود با جارو برقی راحت جمع می شد و کلا فضایکه ت اشغال می کرد نصف می شد ولی پاره شد زود اون پارچه ای ها برای رخت خواب ها استفاده می کنم مرتب و گرد و غبارم نمی گیره 

من این تعطیلی خروجی نداشتم فقط یه لباس زیر خودم یدونه تیرو کمون سرخ پوستی شوهرم داشت قاطی اسباب بازی دخترم گذاشتم رد کنم لحظه آخر پلاستیکه پاره شد دید  گفت اینو دیگه چرا دلم سوخت براش گفتم بیار بده  اشتباه شده 

من همه کارنامه هارو جدا کردم و فقط مدارک اصلی و پایان مقاطع رو نگه داشتم. بقیه رو گذاشتم بیرون فعلا& ...

کارنامه ها بهیچ دردی نمیخورن

فقط اگه احتمال داره کنکور بدی ریز نمرات دبیرستان رو نگهدار

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
هرچیز که خوار آید روزی به کار آید😂😂مینیمالیست شدنم داشت خوب پیش میرفتا تا اینو دیدم

وای چی شدن چرخ خیاطی مارشال تو دیوار دیدم زده چندمیلیارد😅😅😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

همگی خسته نباشید پاکسازی هاتون عالی بوده.

عزیزانی که گفتند پاکسازی شون قبلا در حد تمیز کاری وجابه جایی بوده تازه الان دارند واقعا پاکسازی می کنند این کاملا طبیعیه که درشروع از کاغذ باطله ها وچیزای دم دستی شروع کردید امروز به پاکسازی های اساسی رسیدید.من خودم چندسال دارم پاکسازی می کنم هنوز به ایده الم نرسیدم هم زمان بر هم هر روز نکته های جدیدتری یاد می گیریم ضمن اینکه کار گروهی  خروجی بهتری داره.

شادی صدام کنید
اتفاقا توفکربودم بقیه ایتم هاشم بخرم میدونی چرادوست داشتم بخرمشون؟!برای پذیرایی درخونه باغ ازمهمونا ...

یه لیست بگیر از مواردی که برای خونه باغ نیاز داری بخری

یه لیست بگیر از لوازمی که داری باید به خونه باغ منتقل شه

این دوتا لیست هر وقت فرصت کردی بررسی کن به نتایج خوبی می رسی.

برای خونه باغ به ظروف ملامین هم فکر کن هم ارزونتر هم نمی شکنه.یا ظرفهایی لعابی که کرم هستند اون ها هم خوشگل اند ماندکاری بالایی دارند

گل سرخی های واسه پذیرایی های این شکلی تو خونه باغ می شکنه دستت خراب میشه 

شادی صدام کنید

این ظروفی که لیست می گیرم از نظر من جنبه کاربردی ندارند 

ظروف گل سرخی

ظروف سفال[از این آبی ها]

ظروف رنکی رنگی هستند اغلب نارنجی اند.

اگه من نکشید😉😉بخشی از ایتم های ظروف مسی

ظروف پذیرایی چوبی

همه این ها قشنگن وبرای تنوع ودیزاین سفره ومیز عالی اند اما کاربرد روزمره ومستمر ندارند.

شادی صدام کنید
این ظروفی که لیست می گیرم از نظر من جنبه کاربردی ندارند  ظروف گل سرخی ظروف سفال[از این آبی ها ...

من با بانکه هایی که امروزه تو بازار هستند هم میونه چندانی ندارم چون برای جهیزیه تعدادی خریده بودم هربار به دلیلی می شکست البته وسیله برای شکستن ولی چون روزمره باهاشون سرکار داریم تزجیخ میدم جنس با دوامی باشه .بانکه های پلاستیکی مارک لمون در حال حاضر ترجیح میدم

برمامه اشپزخونه نورسل از جم فود دبه های فلزی ولعابی داره از اون ها خوشم اومده ولی تا حالا خودم نداشتم که مزایا ومعایبش بدونم.

شادی صدام کنید