2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740497 بازدید | 44731 پست
کاربریم همون تاریخ عضویتم هست فیگی جون.اینکه مثلاً کاربری دوم باشه نه‌  بله .دقیقا پارسال ۴ ما ...

اسم کاربریتون آشناست.اره ما پارسال با هم گزارش میدادیم فکر کنم.اما پارسال من به اندازه امسال پاکسازی نکردم.یعنی فکر می‌کردم خوب پاکسازی کردم اما امسال خیلی بهتر انجام دادم

منم کرایه گرفتم  لباس جشن عقد رو هم کرایه کرده بودم.اون زمان میگفتم اشتباه کردم و با پولش میدو ...

منم یک زمان فکر میکردم که کاش پول سرویس طلا عروسی سکه میخریدم و فوقش یک گردنبند خواهرم مینداختم گردنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچها شما امروز پاکسازی میکنید خونه رو یا جمعه ها روز خانوادس براتون؟؟ من درگیر رفع انباشتگیم چندین ...

من حقیقتش امروز هم درگیر بودم و علاوه بر پاکسازی خونه تکونی هم کردم.اما خوب کمر واسم نمونده.واقعا حیف عمرمون که صرف خرید میشه آخرش اضافه و مازاد بر نیاز هست و کلی وقت باید صرف کنیم تا بفروشیم،اهدا کنیم یا بندازیم دور.

در حالیکه همه میدونیم این دنیا مسافریم....

من امروز از یه جایی دو تا روسری درآوردم که اصلا خبر نداشتم اونجا هم روسری دارم.من کلا روسری سر نمی‌کنم.بیشتر شال.گذاشتم بدم به بچه های خواهرم.

یک عالمه گیره های مو روز عروسی که لازم نمیشه گذاشتم کنار، آخه یکی نیست بهم بگه گیره مو روز عروسی هم جزو خاطراتته که نگه داشتی؟!😂😂😂

خلاصه سبک شد.

خوش حالم که اینجا دوستای خوبی دارم. 

اسم کاربریتون آشناست.اره ما پارسال با هم گزارش میدادیم فکر کنم.اما پارسال من به اندازه امسال پاکسازی ...

بله منم شما را یادمه.انگار زودتر از من شروع کردین.

منم الان بیشتر دور ریز دارم

انگار هرچی جلوتر میریم و سبک میشیم راحت تر میتونیم رها کنیم وسایلو⁦☺️⁩

بله منم شما را یادمه.انگار زودتر از من شروع کردین. منم الان بیشتر دور ریز دارم انگار هرچی جلوتر می ...

اره چقدر خوبه که باز هم اینجایین.من الان که فکر می‌کنم  پارسال به نظرم پاکسازی نکردم،بنظرم صورت مسئله رو پاک کردم.لباس ها از یک جا به جای دیگه منتقل کردم که فقط جلوی چشمم نباشه. یا در حد تمیز کاری بود و فکر کردم پاکسازی کردم.

اما امسال با وجود بچه های توی گروه دلبستگیم کمتر شده 

استفاده می کنی از این ظروف گل سرخی ؟ یا صرفا چون علاقه داری وقراره بره تو کابینت؟ ست های دیگه اش د ...

اتفاقا توفکربودم بقیه ایتم هاشم بخرم

میدونی چرادوست داشتم بخرمشون؟!برای پذیرایی درخونه باغ ازمهمونا😅😅😅😅

ولی گمونم هنوزم رگه هایی از ماکزیمالیست تو وجودم هست که هرازگاهی منو اغفال میکنن

من دارم.کیسه زیپی هست

خوبه کامل جمع میشه  چه مارکی دارین شما من شنیدم همه مارک هاش خوب نیست بعضیاش خیلی بی کیفیت هست ارزش نداره بخری  موندم بگیرم یا نه 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
اره چقدر خوبه که باز هم اینجایین.من الان که فکر می‌کنم  پارسال به نظرم پاکسازی نکردم،بنظرم صورت ...

راست میگین

الان که اینو میگی میبینم منم فقط در حدی بوده چیزایی که به درد نخور بودن رد کردم.و یه سری وسایل که هنوز ته دلم راضی نشده رد کنم به امید اینکه یه روزی کاربردی بشه نگه داشتم😑در صورتی که اونا باید برن تا ...به این بهونه تو تمیز کاری هم تقویت شدیم خوبه دیگه⁦☺️⁩

بعد از یک سال تازه الان لباسام یه کوچوووولوووو رو به مینیمالیست شدن رفته 

پارچه ها هم که آینه دق هستن 😂البته الان بیشتر باقی موندش کاربردیه

با گروه پیش رفتن هم کمک کننده هست