2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست
بچها من عاشق ظروف گلسرخی ام خیلی خودمو کنترل کردم که نخرم ولی الان یه خانم توشهرمون اکهی دیوار ژدن ...

عزیزم اگر زحمتی نیست میشه عکس گلسرخی رو بدی منم سرویس مهمونم کلا بیست و پنج تایی بود همه چی هم داره از یزد خریدم قصد داشتم بفروشمش ارکوپال سفید ساده بخرم ولی دو دل موندم میخوام ببینم مدلش چجوریه که ششصد تومن قیمت گذاشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال منم هست منم پوشه رو انداختم بیرون ولی نمره های درخشانم 🤪نگه داشتم

من همه کارنامه هارو جدا کردم و فقط مدارک اصلی و پایان مقاطع رو نگه داشتم. بقیه رو گذاشتم بیرون فعلا 

کلی عکس هم بودن از مقاطع ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان. از هرکدوم یه دونه یادگاری نگه داشتم بقیه رو همه رو ریختم دور‌. واقعا چرا تو مدرسه اونقدر عکس میخواستن ازمون؟

پوشه های مدارکمون اینقدر سنگین بود نمیشد تکونشون بدی اینقدر سبک شدن جیگرم حال اومد. فقط منتظرم یکی تایید کنه این کارنامه ها لازم نیستن همه رو بریزم دور 😉

دوباره دفترچه های لوازم برقی رو بررسی کردم و با اینکه تازه پاکسازی کرده بودم چندتایی از دستم دررفته بود

چندتا کارت ضمانت که زمانش تموم شده بود رفت خروجی

یه خودکار رنگ نقره ای که اصلا رو برگه معلوم نمیشد و برای نوشتن مناسب نبود رفت خروجی 

یه فلش قدیمی که خیلی وقته خراب شده نمیدونم درست میشه یا نه. گذاشتم بندازم دور

یه سررسید برگه های استفاده شده ش رو کندم و برگه های سفیدش رو گفتم دوباره با کاغذ کادو جلدش کنم بدم شوهرم ببره به جای دفتر استفاده کنه تو مغازه ش

چندتا برگه کاربن از پنج سال پیش یدک میکشم با خودم بالاخره امروز رفتن خروجی 

چند تا برگه از سررسیدم کندم و باید نوشته هاشو منسجم کنم تو یه دفتر ولی فرصت نکردم و همینجوری موندن 

سلام دوستان عزیزم گزارش امروز من 

چهار تا روسری که دوسال بود یه بارم سر نمیکردم سه تا شلوار که کهنه شده بودن سه تا مانتو دوتا کیف یه طرفه دوتا هم زیر سارافون که پرزش در اومده بود چندتا هم از لباسای دخترم که یا کهنه شده بودن یا هم کوچیک خلاصه حسابی لباسامو پاکسازی کردم الان کمدم حسابی مرتبه خیلی حس خوب و سبکی دارم برا عید هم کلا لباس نمیخرم فقط همسرم شاید بخره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

یکی از قندونام درش شکسته بود دلم نمیومد بندازم دور

اخرش تصمیم گرفتم به عنوان جاشمعی ازش استفاده کنم

دو تا شمع خواهرزاده همسرم برام خریده بود یکیشونو الان روشن کردم تا زود تموم بشه! اخه اصلا اهل شمع و این چیزا نیستم. یکی هم میذارم تو این جاشمعی جدیدم و میذارم تو کشو کنار کبریت و این چیزا. فقط برای وقتایی که برق میره 

سلام دوستان عزیزم گزارش امروز من  چهار تا روسری که دوسال بود یه بارم سر نمیکردم سه تا شلوار که ...

خسته نباشی عزیزم 

واقعا حس خیلی خوبیه من یه چندتاچیز کوچولو انداختم دور،  حالم خیلی خوب شد 

من به قدری وسیله اضافی کتاب الکی لولزم ارایش که استفاده نمیکنم عکس توگوشی دارم که حدنداره.همه رو میت ...

من همسرم نمیذاشت لباس کوچیک های دخترمو بندازم دور ولی امروز برداشتم بیشترشو گذاشتم خروجی فقط اونایی که فقط درحد یکی دوبار پوشیده بود یا نو بودن رو نگه داشتم

خسته نباشی عزیزم  واقعا حس خیلی خوبیه من یه چندتاچیز کوچولو انداختم دور،  حالم خیلی خوب ش ...

مرسی گلم وقتی میام اینجا و متن های شما رو میخونم بیشتر ارادم جمع میشه خونه رو پاکسازی کنم،آره واقعا آدم حس سبکی میگیره خیلی خوشحالم  

یکی از قندونام درش شکسته بود دلم نمیومد بندازم دور اخرش تصمیم گرفتم به عنوان جاشمعی ازش استفاده کنم ...

چه قشنگ شده انگاری از اول جاشمعی بوده   منم دوتا از قندونام شکسته بود دراشون مونده بودن اونا رو دیروز انداختم رفت

من همسرم نمیذاشت لباس کوچیک های دخترمو بندازم دور ولی امروز برداشتم بیشترشو گذاشتم خروجی فقط اونایی ...

اره واقعا منم گزارش دوستان رو میخونم انگیزه م بیشتر میشه

اون روز داشتم پیامای اینجارو میخوندم خندم گرفته بود شوهرم گفت به چی میخندی؟ گفتم یکی از دوستام میگه هرچیو میخوام بندازم دور شوهرم میگه بده ببرم مغازه! شما اگه این مغازه رو نداشتین چیکار میکردین 😁

بعد امروز سبد گل بله برونمون رو گذاشتم دم دست گفتم اینو ببر بده مامانت بذاره دکور خونشون چون ازین چیزا زیاد دارن و خوششون میاد! شوهرم گفت زشته ببرم مغازه خودم؟ 

قبل اینکه من چیزی بگم خودش خنده ش گرفت!

اخه دسته گل بله برون رو ببری بذاری تو قفسه مغازه که چی بشه 🤣

خوبه کامل جمع میشه  چه مارکی دارین شما من شنیدم همه مارک هاش خوب نیست بعضیاش خیلی بی کیفی ...

من منظورم اینا بود.واسه من کاربرد داره و وقتی کامل مر باشه قشنگ و مرتب هست توی کمد.

من منظورم اینا بود.واسه من کاربرد داره و وقتی کامل مر باشه قشنگ و مرتب هست توی کمد.

ممنون منمنظورم از اوناست که هوای داخلشو کامل خالی میکنن و جمع میشه کامل  

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔