2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740754 بازدید | 44733 پست
من روفرشی خیلی به کارم میاد  اکثرا استفاده میکنم به جای زیر سفره ای،چون بچه کوچیک دارم زود به ...

ما حیاط نداریم. خونه مون آپارتمانیه.

یه روفرشی رو جهیزیه م داشتم که شاید تو ۹ سال دو بار استفاده شده.

پسرم رو سعی میکنم موقع خوراکی خوردن بیارمش سر میز اپن.

ناهار هم همونجا میخوریم.

برای پیک نیک و ... هم یه زیرانداز مسافرتی داریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی منو همسرم از حوله لباسی استفاده میکنیم و خیلی هم گرم وراحته .استخری هم داریم .اما برای مسافرت می ...

من دوس دارم.استفاده هم میکنیم.ده ساله داریم.ماهی تنگ طلا شما کاربر قدمی این تایپیک هستی؟ فکر کنم پارسال باهم گزارش می دادیم نه؟

من مستقیم نگفتم. مثلا یه بار با مامان بابا صحبت کردم راجع به اینکه هر بار پسرمو میبرم بیرون فقط یک خ ...

من برای پسرم تولد میگیریم به مادرم گفتم به بقیه بگن فقط پووول بیارند تا خودمون هرچی نیازه بخریم.لباس واسباب بازی نهههههههه😤😤😤

ولی منو همسرم از حوله لباسی استفاده میکنیم و خیلی هم گرم وراحته .استخری هم داریم .اما برای مسافرت می ...

من اونقد دوست دارم چون حمام مون از اتاق خواب فاصله داره میپوشم راحت میام بیرون تو اتاق لباس میپوشم حتی بارها مادرشوهرم خونمون بوده با همون حوله راحت نشستم تعریف کردن😅منم تعجب کردم اکثرا دوست نداشتن

یکی دیگه که تعجب داشت برام توی این تاپیک این بود اکثرا لباس عروس شون رو خریده بودن و منی که واسه کرایه کردنش هم هی میگفتن ارزونتر بردار🤔اگر میخواستم بخرم که قوم شوهر واویلا میکردن😅

من اونقد دوست دارم چون حمام مون از اتاق خواب فاصله داره میپوشم راحت میام بیرون تو اتاق لباس میپوشم ح ...

من لباس عروسمو خریدم و پشیمونم ازین کار

ولی صفرتاصد هزینهای عروسی باشوهرم بود و درنتیجه وقتی مرد به خونوادش وابسته نباشه اونام زبونشون کوتاهه😉❤️

از سوغاتی و بار سفر نگو که دلم خونه  ما سفر میریم چون پدر مادر شوهرم پیر هستن سالی یک بار مشهد ...

😄😄😄مثل مامان بابای من وقتی میریم خونه داداشم تو یه شهر دیگه اونقد چیز میز میگیرن که هر سری یک سریش رو جا میذاریم بعد داداشم وقتی میخواد بیاد دیدنی براشون میاره😂

من لباس عروسمو خریدم و پشیمونم ازین کار ولی صفرتاصد هزینهای عروسی باشوهرم بود و درنتیجه وقتی مرد به ...

کل هزینه های عروسی عقد اینا هم با شوهرم بود اتفاقا برعکس شوهرم وابسته به خانواده اش نیست اصلا، اینو وقتی زندگی مشترکم شروع شد متوجه شدم در صورتی که دوران نامردی برخلافش تصور میکردم 

من اونقد دوست دارم چون حمام مون از اتاق خواب فاصله داره میپوشم راحت میام بیرون تو اتاق لباس میپوشم ح ...

منم کرایه گرفتم 

لباس جشن عقد رو هم کرایه کرده بودم.اون زمان میگفتم اشتباه کردم و با پولش میدونستم یه لباس مجلسی خوب ‌‌‌‌ بخرم 😐

الان میگم همون بهتر که این کارو نکردم 

چون دوتا مجلسی همون زمان خریدم و تو چمدون موندن

من دوس دارم.استفاده هم میکنیم.ده ساله داریم.ماهی تنگ طلا شما کاربر قدمی این تایپیک هستی؟ فکر کنم پار ...

کاربریم همون تاریخ عضویتم هست فیگی جون.اینکه مثلاً کاربری دوم باشه نه‌ 

بله .دقیقا پارسال ۴ ماه قبل از عید اینجا را پیدا کردم و مرتب گزارش زدم🙂