سلام بر دوستای مینیمالیستی ❤️
چند روزه میخوام گزارش بدم ولی گفتم خوبه همه رو جمع کنم نتیجه را یک جا بزارم
گفته بودم میخوام خونه تکونی را با اتاق بالایی شروع کنم
پریروز رفتم سراغش.خیلی نشد مرتب کنم .اما اندازه نصف یه گونی وسیله بازیافتی جمع کردم.چوب لباسی های لباس بچه،اسباب بازی های خراب ...و چند تیکه ظرف که شاید به درد مامانم بخوره
یه چیزایی هم آوردم پایین تا استفاده کنم
این هفته با کلی پارچه خدافظی کردم.به اندازه یه سبد بزرگ از اینایی که میوه فروشی ها دارن.چیده بودم تو این سبد ها و از پارسال تا حالا که رگباری خروجی داشتم در حال حاضر پنج تا سبد دیگه مونده🤩🙅🏼
از این به بعد هروقت یکی از این سبدها کم شد اینجا خبرشو میدم که شما هم خسته نشین😁
به هر حال این پارچه ها در طی ده سال روی هم جمع شدن و نمیشه یه شبه از دست شون خلاص شد.اما تازگی خیلی دارم مقاومتم را میشکنند و اونایی که میگفتم به درد میخورن را یکی بعد از دیگری دور میندازم
و
در مورد رژیم مینیمالیستی
کار خدا میلم به شیرینی جات خیلی خیلی کم شده.کلا شیرینی خور افراطی هم نبودم .اما همین که استارت رژیم را زدم یهو از پنجاه درصد رسیده به ده درصد☺️
میان وعده صبح را حذف کردم.عصر هم اگر گرسنم بشه نهایت دوتا خرما یا دوتا بیسکوییت سبوس دار و یا دو سه لقمه نون پنیر میخورم
سر سفره هم قبل از اینکه سیر بشم دیگه غذا نمیخورم
از این گندمک های بوداده که پفکی و شور هستن خریدم که سالم تر از چیپس و پفک هست
درسته که بخاطر بچه داری نمیتونم برم پیاده روی.اما امروز این به ذهنم رسید که کفشای کتونیم را بپوشم و صبح برم تو حیاط در حد سه دقیقه درجا بزنم و هر روز سه دقیقه به این تایم اضافه کنم تا برسه به یک ربع
بچه ها اگر بخواهیم کاری رو انجام بدیم راه حل خود به خود میاد
این عادت ها شاید تو یه هفته ،یک ماه و حتی چند ماه معجزه نکنه.اما حتما اثرش بعد از یک سال بیشتر و بیشتر میشه و ماندگار 💪