2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740627 بازدید | 44731 پست
من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید ...

عزیزم لباس اونقد ارزش نداره که بخاطرش حالت بد باشه دونه دونه بیارشون ببین واسه چی دوسشون نداری با چیزای مختلف ست کن شاید خوشت بیاد مثلا اگه از رنگ یه تیشرت خوشت نمیاد تو نت بگرد ببین رنگ مکملش چیه اگه از اون رنگ چیزی داری باهاش ست کن حتی در حد یه گیره مو 

وقتی میپوشی نگو دوسش ندارم... مجبورم...بگرد یه دلیل واسه پوشیدنشون پیدا کن مثلا بگو بخاطر خدمت به طبیعت دور نمیندازم و می‌پوشم... چون گشاده و توش راحتم میپوشم... چون جنس پارچه‌ش خوبه می‌پوشم

احساس ما به خیلی از وسایل با تغییر کلمات تغییر میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی منو همسرم از حوله لباسی استفاده میکنیم و خیلی هم گرم وراحته .استخری هم داریم .اما برای مسافرت می ...

خیلی خوبه که من  تو خونه کلی باهاش دور می زنم نیازی نیست سریع لباس بپوشی 

یه عالمه اسفناج تو فریزر داشتم همسرم باز امروز اسفناج گرفته.خیلی سخت گیر شدم دوست ندارم فضای فریزر ت ...

با لیست بفرستش خرید 

و ازش بخواه که خرید اضافه بر نیاز یا زیاد نداشته باشه 

منم اصلا دوست ندارم تا وقتی یه چیزی تموم نشده تو یخچال و فریزرم باز دوباره از همون قلم خرید داشته باشیم 

❌لایک❌
من چند ماهه که به جز یکی دو مورد ورودی لباس جدید نداشتم ولی همچنان حس میکنم لباسام خیلی زیادن. شاید ...

من جای شما باشم اصلا به اون باکس فکر نمیکنم 

سه دست لباس بیرون میذارم استفاده کنم هروقت هرکدوم کهنه شد باز یه دست دیگه از تو باکس درمیارم و تعویض میکنم اون قبلیم میندازم سطل آشغال.

تهش هرچی از اون باکس طی یکی دوسال آینده (یا هر مدت ) استفاده نشد میدم به نیازمند چون دیگه به یقین رسیدم اگه دوسشون داشتم و قابلیت پوشیدن داشتن ظرف این مدت استفاده میشدن 

❌لایک❌
کاش رو فرشی هیچ وقت اختراع نمیشد  حالم بد میشه ازش  شما رو فرشی یا رو مبلی میزارین

من روفرشی خیلی به کارم میاد 

اکثرا استفاده میکنم به جای زیر سفره ای،چون بچه کوچیک دارم زود به زود کثیف میشه 

یه دونه هم دارم زمستونا وقتی بارون و برف میاد پهن میکنم جلو در ورودی حیاط به راهرو که آب و گل انتقال پیدا نکنه رو موکت و فرش راهرو

بهار و هروقت هوا خوب باشه میتونم یه ۱۲متری رو پهن کنم رو حیات و شام همونجا بخوریم حالا یا با مهمون یا خودمون . یا عصرا که هوا خوبه با بچه ها استراحت میکنیم و گاها کتاب میخونیم .

همون ۱۲ متری رو وقتی تو حیات میندازم میتونم شبا پشه بندمو همونجا پهن کنم که زیر پشه بندم پاره نشه

هروقتم بیرون بریم یه دونه تو صندوق عقب ماشین همیشه هست برای نشستن و تفریح تو پارک و بیابون و ‌....

یه روفرشی تقریبا خیلی استفاده شده هم هست که از بهار تا پاییز که میرم با بچه ها پیاده روی برگشتنی میندازم رو کالسکه و دوچرخه پسرم تا آفتاب فردا خرابشون نکنه هرچند زیر سایه درخت هستن ولی خب به خاطر چرخش آفتاب  

دوتا هم نو دارم سوغاتیه که تو کمد زیرزمینمونه،چون میدونم نیازم میشه نمیدم خروجی گذاشتم هرکدوم از این روفرشی ها در اثر استفاده دیگه خراب شد جایگزین کنم 

❌لایک❌
کاش راجب غذا خوردن مینیمال هم بیشتر خانما توضیح بدن خیلی عالی میشد من گاهی پرخوری عصبی دارم بعدش پشی ...

منم داشتم 

تو دوره های جراحی ذهن و کار رو ناخوداگاه ذهن ثبت نام کردم و رو عادتها و ترس ها و رفتارای اشتباهم و .... کار کردم و البته کار میکنم و پادکست گوش میدم تا این عادنهای اشتباه رو کم کم کنار بذارم و حتی سعی میکنم هر رفتار اشتباهی که تو زندگیم داشتم که تبدیل به عادت شده به بچه ها هم انتقالش ندم و راه درست رو انتخاب کنم 

الان هرچیم اضطراب و استرس بگیرم سمت خوراکی ها نمیرم 

بیشتر میرم پیاده روی یا کتاب خوندن یا با گوشی سرگرمم یا میرم به هرکی باهش حالم خوب میشه معاشرت میکنم مثل خونه عمه و عموم. یا نهایت میخوابم

❌لایک❌
میشه بیشتر توضیح بدید درباره ش ؟ یعنی چه جور عادتهایی؟

بله عزیزم

در مورد جایگزین کردن عادت های خوب به جای عادت های بد هست 

یه ساختمان بزرگ اتم از روی هم قرار گرفتن اتم های کوچک تر تشکیل شده 

حالا عادت های کوچیک و مفید هم نتایج بزرگ رو به همراه دارن 

حتی عادت های بد هم ....

بخاطر همین اسمش را اتمی گذاشته 

مثلاً اگر شما همیشه صبح زود بیدار بشی و شب هم زود بخوابی خب نتیجه خوب هم میبینی 

برعکسش هم صادقه 

کاش رو فرشی هیچ وقت اختراع نمیشد  حالم بد میشه ازش  شما رو فرشی یا رو مبلی میزارین

اصلا

خب استفاده نکنین. مگه چند بار زندگی میکنیم که به جای فرش و مبلمون رویه ش رو ببینیم؟

بیشتر سال رو خودمون تو خونه ایم تا مهمونامون.

پس برای خودمونم که شده برشون داریم تا لذت ببریم از خونه

ولی منو همسرم از حوله لباسی استفاده میکنیم و خیلی هم گرم وراحته .استخری هم داریم .اما برای مسافرت می ...

من دوست دارم و استفاده کردم تا کهنه شد. اما به خاطر جاگیر بودنش دوباره نخریدم. از حوله استخری استفاده میکنم

من با اینکه با پدر مادرم راحتم یک بار با رودربایستی بهشون گفتم اگه میخواهید هدیه برای بچم بدین یه تی ...

من مستقیم نگفتم. مثلا یه بار با مامان بابا صحبت کردم راجع به اینکه هر بار پسرمو میبرم بیرون فقط یک خوراکی میخرم. بعدم نشستم راجع به مزایاش گفتم. بعد پدرم گفتن چه کار خوبی. منم گفتم وای آررره. میشه شمام اینکارو کنین😍 که خوشبختانه موافقت و اجرا شد.