2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735027 بازدید | 44645 پست
شماها چنتا مانتو دم دستی و مجلسی دارید

مانتو مجلسی دوتا دارم.

مانتو اسپرت چهارتا دارم[ببشتر بودتو پاکسازی های ماه های گذشته گذاشتم خروجی]دوتاش بیرونی،دوتاش در حد دورهمی های خانومانه.

پالتو دوتا دارم.یه دونه اش استفاده می کنم یکی اش انقدر عاشق مدل اشم دوستش دارم فعلا نگه داشتم.

کاپشن یه دونه دارم.

ست ورزشی برای کوه نوردی یک دست دارم.

همین ها 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شومیز دوتا دارم.یکی اش جدید یکی اش مال چندسال قبل هردو می پوشم.

بافت دوتا دارم.یکی اش مال پاییز امسال یکی پاییز امسال

شلوار سه تا کاربردی دارم جین ،زغالی،سفید.

دو سه تا غیر کاربردی دارم.باید یا تعمیر شن یا برن خروجی.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که ورودی رو کنترل کنیم کیفیت لباسها و لوازممون رو کم کم ببریم بالا. یه مدت که به ورودی توج ...

دقیقا 

داداش بزرگمم همین اخلاق رو داره 

دوتا شلوار و دوتا تی شرت برای بیرون داره 

یه کت و شلوار مجلسی داره 

یه کتونی و یه کفش داره 

یه آستین حلقه ای و شلوارکم برای تو خونه 

کلا همینه 

همه هم از بهترین جنس میگیره 

یه وقتایی بهش میگم داداش دیگه از این تیشرت دست بکش 

میگه یه عیب پیدا کن توش من همین الان میذارمش کنار،نخ کش شده؟ رنگش رفته؟ سوراخ شده؟

لذت میبرم از این اخلاقش

یه وقتایی نشستیم میبینم محتویات کیف خانمشو ریخته بیرون داره همه رو پاکسازی میکنه و هی سرتکون میده چرا رسید دو هفته پیش بانک تو کیفشه هنوز😄

❌لایک❌

بچه ها خونه تکونی به پیشنهاد دختر آفتابم آز اشپزخونه شروع کنید وگزارش بدین خونه تکونی باید شامل این بخش ها باشه:

شستشو ونظافت

تعمیر وسایلی که نیاز به تعمیر دارند

پاکسازی وسایلی که نیازی بهشون ندارید

لیست خرید آشپزخونه برای سال جدید

مپلا سینی نیاز دارید یا پرده اشپزخونه باید تعویض شه از این داستان ها

شادی صدام کنید
بچه ها خونه تکونی به پیشنهاد دختر آفتابم آز اشپزخونه شروع کنید وگزارش بدین خونه تکونی باید شامل این ...

خودم تقریبا همه قسمتهای آشپزخونه رو براتون فرستادم به جز یکی دو تا کابینت که اون رو هم میفرستم انشالا تا جمعه

خروجی ینی انداختین اشغالی یا میخواین ببین کسی؟

خروجی برای من یا میره کنار سطل آشغل بیرون اگه کسی لازم داره برداره( اصولا این چیزها کاربردیه ولی روم نمیشه بدم به کسی)،یا میدم به یه نیازمند که میشناسم زنگ میزنم خودش میاد میبره،یا میدم به دوستام یا آشناها چیزهایی مثه انواع هدیه و سوغاتی هایی که میارن و پسندم نیست یا کاربردی برام ندارن 

❌لایک❌
بچه ها خونه تکونی به پیشنهاد دختر آفتابم آز اشپزخونه شروع کنید وگزارش بدین خونه تکونی باید شامل این ...

این کشو ظرفهای پسرمه

اون ظرفهای نارنجی، ظرفهای پیک نیک بودن که هنوز جایگزین نگرفتم براشون. کهنه و پر خش شدن. فعلا گذاشتم تو کشو پسرم. سمت راستی ها هم همگی لیوانن اما اجازه ندارم پاکسازیشون کنم. یه بطری آب هم هست که الان تو سینکه

اگر بقیه دوستان هم موافقن این هفته رو اختصاص بدیم به یک قسمت مثلا آشپزخونه. تا جمعه پاکسازی کنیم و ...

اره عزیزم همین اشپزخونه خوبه

اول از اشپزخونه شروع کنیم

منم تقریبا همه اشپزخونه رو عکس گذاشتم قبلا 

ولی قسمت فر گازم هرچی دستم اومده ریختم داخلش. هنوز فرصت نکردم مرتب کنم خودش یه پروژه ی چندروزه س 😁

این هم یه باکس هست که برای زیر ماشین ظرفشویی درست کردیم چون ماشین ظرفشوییم رومیزی هست ولی ما همون پائین گذاشتیمش.

داخل این باکس: سفره مهمان، یه سفره قلمکار(به پیشنهاد سوژی عزیز و یک کاربر دیگه که یادم نیست با سفره پلاستیکی دم دستی جایگزین شد) و یه رول سفره یکبارمصرف که از قبل داشتیم. خروجی نذاشتمش نگه داشتم تا تموم شه.

اینها رو چون زیاد لازمم نمیشن اینجا گذاشتم.

ما خونمون انباری نداره

شوهرم وسایل کارش و ابزاراشو گذاشته گوشه اتاق

یه صندوقچه اهنی بزرگ که هرچی دستش میاد می ریزه داخلش 

چون کارش لوله کشیه میگه همشون لازمم میشن

تو حیاط هم نمیشه گذاشت میگه دزد میبره

این صندوقچه تو کمد هم جا نمیشه 

یعنی یه گوشه اتاق دقیقا شبیه انباریه و هیچ کاری نمیشه کرد

نمیدونم چیکار کنم با این گوشه اتاق خواب هرموقع چشمم میفته از زندگی سیر میشم  

2810