2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735779 بازدید | 44670 پست
عزیزم متاسفانه سن پریود اومده پایین و بلوغ زودرس زیاد شده به خاطر مصرف تنقلات و موادغذایی صنعتی و فر ...

خوب نیس که زود پریود شه. همکلاسیهاش احتمالا بلوغ زودرس دارن. تازه هر چه دیرتر پریود شه رشدش هم بیشتر خواهد بود. زود پریود شدن باعث میشه زودتر صفحات رشد بسته شه تا جایی که من شنیدم.

پسر منم چاق نمیشه. خوراکش هم خوبه. منم تا میتونم خوراکی های سالم مثل میوه و خشکبار و شیر و .. بهش میدم.

سالم بودن بهتر از تپل بودنه. 

اگر دکتر بردینش و مشکل سلامتی نداره نگران نباشین

بچها من تابحال مهمون کلی نداشتم

فامیل همسرم که حدودا چهل و خورده ای نفرن میخان بیان دورهمی خونه ما

از طرفی سرویس پذیراییم چینی هست یعنی فنجون و بشقابام چینی ان از ست سرویس چینی ام چهاردست اضافه گرفتم چون میدونستم خونواده پرجمعیتن،ولی الان استرس دارم بچهاشون بشکنن چون دیگه از سر سرویسم گیر نمیاد

پشیمونم که چرا کریستال و استکان معمولی نگرفتم که اگرم شکست غصه نخورم

بنظرتون توی لیوان معمولی چای بیارم زشته؟؟

عکسشو میفرستم این پایین ببینید👇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروجی های امروز من:

یه ارگنایزر قاشق و چنگال پلاستیکی که تو پاتختی گذاشته بودم و برای مرتب نگه داشتن لوازم آرایش استفاده شون میکردم اما دیدم بدون اون مرتب تر می مونه وسائلم.

یه مسواک سیمی که به هیچ دردی نمی خورد همه وسایل رو هم خش میکرد.

یه تی شرت، یه روسری، و چند تکه لباس زیر کهنه.

یه تی شرت و شلوار جین پسرم که کهنه و کوچیک شده بود.

چند تا جزوه و کتاب دانشگاهی همسرم.

..............

جاکفشی رو مرتب کردم.

کفشهام زیاده اما چون سالمن فعلا همه شون رو نگه میدارم اما قصد خرید ندارم تا سه تاشون خارج بشه.

میخام پنج دست ازین سبک لیوانا بخرم زشت نیست بنظرتون؟

سلام

به نظر من زشت نیست اما کاملا با روند مینیمالیست بودن در تضاده

شما الان بری ۵ دست از این لیوان بخری و یه شب استفاده کنین بعدش باید تا سال ها زحمت جابه جایی و تمیزکاری و نگهداریش رو به دوش بکشین

در صورتی که تو سرویس پذیرایی تون هم ۵ دست تهیه کردین برای چنین مهمانی ای. یعنی هزینه دوبرابر میشه و حجم وسایل بیشتر.

دوتا نکته رو در نظر بگیرین یکی اینکه وسایل در خدمت شما هستن و نگرانی از آسیب دیدن و شکستنشون واقعا منطقی نیست ، دوم اینکه من اگر جای شما بودم از سرویسم استفاده می کردم و به جاش برای بچه ها لیوانای رنگی پلاستیکی یا از این لیوان های شیشه ای که طرح بچه گانه و عروسکی داره و خیلیم ارزونه استفاده می کردم، اون لیوانا هم ارزونن و هم اینکه نیاز نیست پنج دست بگیرین، یه دست هم کافیه

تازه بچه ها کلی کیف می کنن و خوششون هم میاد

دقیقا میفهمم وقتی میگی یه قدم بزرگ یعنی چی آفرین👏👏👏👏👏👏👏👏👏 من هرچی پوشاک لازم دارم اینترنت ...

لیست نویسی خیلی عالیه 

من از اواسط دی ماه نشستم لیست پوشاک مورد نیاز دخترم رو نوشتم تا انشالله بتونم برای اعیاد شعبان چون مهمونی زیاد داریم و عید نوروز  براش تهیه کنم 

همین لیست نوشتن باعث شد بفهمم چیزای کاربردی برای دخترم چیا هستن و دو سه قلمش رو فهمیدم مورد علاقه دخترم نیست  وهرسال تهیه میکنم تقریبا نو می‌ره برای خروجی 

پس توی لیست خط خورد 

خروجی های امروز من: یه ارگنایزر قاشق و چنگال پلاستیکی که تو پاتختی گذاشته بودم و برای مرتب نگه داشت ...

جای حلو شکری دیدید درب شون سبزه من از اون ها جمع کرده بودم چیده بودم تو کشو لدازم ارایش وسایل به تفکیک چیده بودم توش ،ولی بعد یه مدت حس کردم این نظم خودش یه حور بی نظمی داده.دوتاش نگه داشتم بقیه اش گذاشتم تو زباله های پلاستیکی مون.نکته خوبش این بود خوبه جای حلوا شکری استفاده کردم نرفتم سبد جدا براشون بخرم.چون هم هزینه هم دیگه دلم نمی اومد سبدها بندازم دور.

واسه همین میگم این نظم دهنده ها گاهی گول زننده اند.

شادی صدام کنید

در مورد تهیه لیست برای پوشاک من با دوتا مشکل مواجه ام.

پوشش من مینیمال وکلاسیک .دقیقا می دونم چی می خوام اما چون تهیه اش سخته اخرش از سراجبار وکلافگی لباسی می خرم که دوستش ندارم وچه بسا مدتها تو کمدم می مونه.

دوم اینکه نوع پوشش ام تو خانواده وجامعه نمی تونم بپوشم حالا این مهم نیست اولی برام سخته 

مثلا تو دوره ای که مانتوهای جلو باز مد شده بودند من خیلیییییی باید می گشتم تا مانتو دکمه دار که روی کمر بشینه وکمی فون باشه[مدل کیت مدیلتون]پیدا کنم

شادی صدام کنید
در مورد تهیه لیست برای پوشاک من با دوتا مشکل مواجه ام. پوشش من مینیمال وکلاسیک .دقیقا می دونم چی می ...

حالا تصمیم گرفتم به هر سختی شده انقدر بگردم تا طبق سبک ام لباس بخرم دیگه نهایتا پارچه بدم دوزند بهتر از این لباسی بپوشم که سلیقه ام نیست .

شادی صدام کنید
جای حلو شکری دیدید درب شون سبزه من از اون ها جمع کرده بودم چیده بودم تو کشو لدازم ارایش وسایل به تفک ...

آره واقعا. شاید اون اوایل استفاده داشت ولی الان چون خلوت شده کشوم بدون ارگنایزر راحت تر میتونم بچینمشون.

حالا تصمیم گرفتم به هر سختی شده انقدر بگردم تا طبق سبک ام لباس بخرم دیگه نهایتا پارچه بدم دوزند بهتر ...

من تو سه سال اخیر دو تا مانتو کتی دادم برام بدوزن. خیلی عالی شدن. پیش خیاط خوب رفتم پارچه جنس خوب هم گرفتم.

مدلش رو خودم انتخاب کردم و دقیقا همونو برام دوخت. 

الان اون دو تا مانتو جزو پرکاربردترین مانتوهامن چون طرحشون کاملا ساده س. یکی مشکی جلو باز. یکی کرم جلوش دو تا دکمه میخوره.

من قدم بلنده مانتو کتی های بیرون برام کوتاه می شد. جنساشونم که افتضاح.

اینجوری شاید کمی بیشتر هزینه کردم اما خیالم راحته که کیفیتشون خوبه و مناسب من هستن.

البته هنوزم اگر بیرون مانتو جنس خوب و مدل مناسب ببینم میگیرم اما اگر نشه میرم میدوزم دیگه.

من یه دامن دارم دقیقا تو سبک استایل خودم با همه چیزم ست میشه جنس اشم عالیه.چندسال می پوشم چندسال اینده هم قصد دارم بپوشمش.ولی بعد از اون دوتا دیگه دامن خریدم یکی اش اصلا نپوشیدم تو دوسالی که خریده بودم تا چند روز پیش گذاشتم خروجی

یکی اش تو چندتا مهمونی پوشیدم قشنگ بود ولی باهاش راحت نبودم.اونم باید تا الان می ذاشتمش خروجی نمی دونم چرا نذاشتم🙈

شادی صدام کنید
2810