2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735621 بازدید | 44666 پست

اگر واقعا ب مینیمال شدن میخای پایبند باشی ؛ 

باید 

جسارت توی زندگیت داشته باشی 

جسارت ترک عادات 

جسارت ترک برخی دوستان 

جسارت نخریدن موارد غیر ضروری 

جسارت فکر نکردن ب حواشی بدرد نخور 

جسارت ترک برخی عادات ک حاشیه امن برات توی زندگی ایجاد کرده 

و 

اصلی ترینش 

جسارت در ترک وابستگی 

@nininene    

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیروز این خروجی ها رو داشتم و از همه مهمتر من ک خیلی تنوع طلب در زمینه پوشاک هستم دیروز رفتم بازار و هیچی نخریدم تا ورودی جدید نداشته باشم.. این مورد برای من خیلی قدم بزرگی هست

ی نیم بوت جیر ک سالم بود ولی روش لکه افتاده بود.. ی کیف سنتی ک پارسال برام هدیه اوردن ولی ی بارم استفاده نکرده بودم.. همش عذاب وجدان داشتم ردش کنم گفتم سوغاتی خواهرم هست ولی اصلا سلیقه من نبود.

بالاخره اونم گذاشتم خروجی.. 

ب اضافه ی هودی مال دخترم ک دیگ نمی‌پوشید..

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
منم دیروز این خروجی ها رو داشتم و از همه مهمتر من ک خیلی تنوع طلب در زمینه پوشاک هستم دیروز رفتم باز ...

دقیقا میفهمم وقتی میگی یه قدم بزرگ یعنی چی

آفرین👏👏👏👏👏👏👏👏👏

من هرچی پوشاک لازم دارم اینترنتی سفارش میدم تا حدودی به خاطر به صرفه بودن قیمت و جنس نسبت به شهر خودم و یه دلیل خیلی روانی اینکه،میدونم برم بیرون مثلا برای خرید یه شومیز حتما کنارش چیزهای غیر ضروری دیگه هم میگیرم 🤦‍♀️ این یکی از ترس های منه از بیرون و تو فضای حقیقی خرید کردن.

از الان دارم برنامه ریزی میکنم چجور خرید هیجانی نداشته باشم 

یکی از راهها برای من این بوده که هرچی لازم دارم مینویسم و هرروز یه نگاه بهش میندازم خودبخود چند روز بعد چند قلم ازش حذف میشه و به این نتیجه میرسم یا کلا نیاز نیست یا در حال حاضرنیاز نیست 

یه راه دیگه اینکه من با لیست میرم خرید،(حتی پوشاک)اینجور جلو ورودی های زیادم گرفته میشه

گاهی برای اینکه از پس اندازم خرج نکنم حتی کارتمم همراه نمیبرم یا همسرم هست یا تراول تو کیفم به اندازه تقریبی خریدم همراهمه.

دوستان اگه راهکار دیگه ای دارید خوشحال میشم استفاده کنم

❌لایک❌
دخترا یه سوال  از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار می‌کنید؟ کجا میز ...

لباس های منو دخترم کمد لباس های شوهرم چوب رختی فقط جوراب ها توی سبد لباس های کثیف

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام عزیزان دیروز مهمون داشتیم نشد گزارش بدم دیروز چند عدد رومیزی ترمه ای که استفاده نمیکردم یه چادر خونه که اونم یکی دو بار استفاده کرده بودم با دو تا پارچه که ازشون خوشم نمیومد همشون توی کمدم بلا استفاده مونده بودن دادم مامانم یه پلاستیک در دار هم داشتم که حسابی رنگش رفته بود اونم گذاشتم خروجی، سرویس پارچه ای و پیشبندمم که استفاده نمیکردم زده بودم دیوار آشپزخونه اونارو هم گذاشتم تو جاشون توی کابینت و اینکه روی کابینت هارم حسابی خلوت کردم فقط موند پاسماوری با چای سازم

سلام عزیزان دیروز مهمون داشتیم نشد گزارش بدم دیروز چند عدد رومیزی ترمه ای که استفاده نمیکردم یه چادر ...

توی فامیلای همسرم چشم و هم چشمی زیاده از شلوغی وسایل خونه هم خوششون میاد حالا عیداومدنی میبینن خلوت شده خونمون   

خانم ها یه سوال می خوام دخترم چاق بشه چی بهش بدم بخوره ۱۱ سالشه ۳۰ کیلووو کلا چوب خشک پریودم نشده هم ...

عزیزم متاسفانه سن پریود اومده پایین و بلوغ زودرس زیاد شده به خاطر مصرف تنقلات و موادغذایی صنعتی و فراوری شده و روغن و...

اگر دختر تون ضعف یا بیماری خاصی نداره، لاغری هیچ اشکالی نداره. برای پریود هم هنوز فرصت هست نگران نباشید

سلام خداقوت به دوستای مینی‌مالیستی من😍😍

خروجی امروزم سه تا از میز عسلی هام بود

میز جلو مبلی هم شیشه هاش لب پر شده بود اومدم قسمت شیشه رو جدا کردم و میز رو اختصاص دادم به بچه ها که علاقه زیادی داشتن به میز که بشینن بازی کنن و غذا بخورن که قبلا هر کاری میخواستن انجام بدم میرفتن سمت میز تلوزیون (فعلا تلوزیون به دیوار نصب هست) توی فکر خرید میز کودک بودم که صرف نظر کردم و این میز اختصاص دادم به خودشون 

من هی فکر میکردم خروجیهام تموم شده ولی باز میبینم نه انگار تازه اول راه هستم😳

دقیقا میفهمم وقتی میگی یه قدم بزرگ یعنی چی آفرین👏👏👏👏👏👏👏👏👏 من هرچی پوشاک لازم دارم اینترنت ...

لیست داشتن عالیه

حتی برای لباسها میشه نوشت چه رنگی لازمه که بخریم یا یکی دو تا رنگ که نزدیک به همونه

وگرنه چیزی رو میخریم که نمیشه با لباسهای دیگه ست کنیم😐 و این چرخه خرید ادامه خواهد داشت.

پول کم تو کیف گذاشتن هم موثره با اگر کارت همراهتونه کارتی نباشه که خیلی بیشتر از حد لازم پول توشه.

2810