2777
2789

ما حدود ۸ ۹ ساله ازدواج کردیم فکر کنم‌فقط یک بار قهر رفتم

ولی خسته شدم صحبت آروم و منطقی جواب نمیده الکی میگه باشه ولی خبری نیست 

دعوا هم باز جواب نمیده 

یه بچه ۹ ماهه دارم

۱. کارگاهش رو زده به‌نام پدرش و چندبار خواست از باباش پس بگیره باباش پس نداد تنها راهش اینه سفت و سخت بره دنبالش بگیره خود شوهرم شل میاد منم جای باباش بودم پس نمیدادم ( خود شوهرم با پول خودش خریده) 

۴ ساله الکی به من میگع باشه پس میگیرم ولی خبری نیست

۲. اعتیاد داشت کمکش کردم ترک کرد خودم کلی سختی کشیدم انجمن های ترک فرستادمش چندساله میره ولی رفت کارگاه داداشاش و دومادشون و دوستای اونا میان اونجا مواد میزنن وسوسه شد کشید 

چون کارگاه به اسم پدرشه نمیتونه بگه کی بیاد کی نیاد حتی اونا زن میارن اونجا به خانواده شوهرم گفتم و دعوا راه انداختم بدتر به خودم فحش دادن 

۳.برای کارش یه جواز یه دسته چک از خودش نداره همه چی برای پدرشه یا برادرش ( باواینکه کار برای شوهرمه)یه چک برای خودمون میخوایم از اونا میگیره 

۴. هرچی اصرار میکنم نمیره دنبال وام مسکن یه خونه بخریم ماهی ۱۰ میلیون اجاره میدیم آخرش هیچی به هیچی من حاضرم برم خونه ی کوچیک و جای ضعیفتر ولی این پولو قسط وام بدم آخرش یه سقف داشته باشم

حرف من اینه کارگاهو پس بگیره بفروشه و مغازه بزنه به اسم خودش که قضیه زن بازی بقیه و اعتیاد و اینا حل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری عزیزم.یه بزرگتری کسی تو فامیلشون نیست بگی با باباش حرف بزنن کارگاهو بهتون پس بده؟

نه خیلی ها رو واسطه کرده 

خیلی کارا کرده 

تنها راهش فشار آوردن زیاد به پدرشه

انقدر روانم به هم ریخته شبا خواب میبینم با یه زن شوهرم توی کارگاه در حال ...... هست

اونجا شده مرکز فساد و فحشا و جاش انقد پرته هر خلافی کنن کسی متوجه نمیشه

نه خیلی ها رو واسطه کرده خیلی کارا کرده تنها راهش فشار آوردن زیاد به پدرشهانقدر روانم به هم ریخته شب ...

ای بابا !! پدرشوهرت چه مرگشه؟ چرا نمیزنه به اسم شوهرت؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
عزیزم مشکلت خییلی بزرگه میخوای بری بچه رو هم بزار پیشش و بروشوهرتو ظاهرا اونجا کارگره وگرنه همچین شر ...

چندبار خواستم این کارو کنم بچه رو بذارم پیشش برم ( بخاطر خود بچم بخاطر آینده ی بچم بلکه شوهرم به خودش بیاد) اینجا تاپیک زدم گفتن نه تو بی رحمی بچه رو ول کنی

ای بابا !! پدرشوهرت چه مرگشه؟ چرا نمیزنه به اسم شوهرت؟؟

طمع و حرص دنیا

زن جوون گرفته همسن بچه هاش روز خاستگاری اول به طرف گفته من یه کارگاه به اسممه فلان قدر درآمد دارم از کارگاه ( طرف هم به این خاطر جواب مثبت داده) 

یه قسمت از کارگاهو اجاره داده ماهی ۲۰ میلیون میگیره کلی پول پیش گرفته

الان طمع کرده پس نمیده

( کلا اونجا با پول همسرم خریداری شده)

یبار دیگه زدم به سیم آخر گفتم بچهات اینجا مواد میزنن زن بازی میکنن زندگیاشون میپاشه کار اینجا رو درست کن شوهر من یه مغازه بزنه از محیط فساد دور شه، کلی فحش های رکیک به خودمو پدرم داد قطع کرد