2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737881 بازدید | 44694 پست
والا من اشپزخونم بيش از حد نقليه سيب زميني پيزها رو تميز ميكنم قسمت جاميوه أي تو يخچال ميذارم اون پا ...

قبلا جاسيب زميني پيازي داشتم ولي خيلي اشبزخونه رو به نظرم شلوغ كرده بود اگه ايده أي دارين بگين،❤️

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

من کمد گازم پر از شیشه های نصفه نیمه ترشیه که اقای همسر نه میخوره و نه میذاره بدم به کسی و نه بریزم دور و نمیدونم باهاشون چیکار کنم 

خدایا نجاتم بده

بچه ها شما رشته های آش رو تو چه ظرفی نگه میدارین؟

من یه ماه پیش رشته محلی خریدم هنوز تو مشماس. ظرف مناسب براش پیدا نکردم که خورد نشن و برداشتنش هم راحت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمد گازم پر از شیشه های نصفه نیمه ترشیه که اقای همسر نه میخوره و نه میذاره بدم به کسی و نه بریزم ...

من بسته ای میگیرم دو سه بار استفاده میکنم.تموم بشه بره توی همون جعبه اش نگه میدارم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
والا من اشپزخونم بيش از حد نقليه سيب زميني پيزها رو تميز ميكنم قسمت جاميوه أي تو يخچال ميذارم اون پا ...

سیب زمینی و پیاز ضروری هستن نمیشه سبدشو حذف کرد 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من بسته ای میگیرم دو سه بار استفاده میکنم.تموم بشه بره توی همون جعبه اش نگه میدارم

من از شهرستان شیش ماه یه بار، یکی دو کیلو میگیرم

به خاطر همین حجمشون زیاده نمیدونم چیکارشون کنم 

بقیه هم بگید سبد سیب زمینی و پیاز ها رو کجا میزارید؟؟؟

یکی از کابینت های کنار سینک رو گذاشتم واسه سیب زمینی پیاز.دوتا سبد پلاستیکی گرفتم توش روزنامه گذاشتم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من کمد گازم پر از شیشه های نصفه نیمه ترشیه که اقای همسر نه میخوره و نه میذاره بدم به کسی و نه بریزم ...

من ترشی کم بمونه همه رو با هم قاطی میکنم میزارم تو یه ظرف..

و رشته ها رو تو این ظرف پلاستیکیا در دار مستطیلی شکلا میزارم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️