2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم اخه اون اتاق كوچيكه و به خاطر كمد ديواري ها نميتونم تختو بذارم كمدها باز نميشن. براي جابجاي ...

اولا که خوش اومدی به جمع مون هر چقدر سوال داری بپرسی دوستان راهنمایی می کنه.اتاق تا نبینیم سخت میشه نظر داد.

می خوای حتما تخت بذاری توش ؟یا مدل های دیگه هم خوشگل بشه راضی هستی؟

شادی صدام کنید

دیوار این اتاق ببین تو گوگل سرچ کن استیکر دیوار

طرح های متنوعی هست بعد از اینکه اتاق رنگ زدی از این استیکرها سفارش بده بچسبون به دیوار

استیکر ها دونه ای پشتش چسب داره خودتون می تونید بچسبونید.

شادی صدام کنید

خروجی های امروزم:

این اسپنددود کن فقط یه بار استفاده کردم که دیدم گازمو کثیف میکنه دیگه استفاده نکردم و زنگ هم زده میندازم دور

این سورمه دون هم تو عقد بودم برام خانواده همسر خریدن که اوردم خونه دیدم نوکش شکسته س و اصلا استفاده نکردم. سورمه هم مامانم درست کرده پر کرده ولی هیچوقت استفاده نکردم دو ساله نگهش داشتم میره سطل اشغال 

این کلیپس هم قبلا گذاشته بودم بدم به کسی چون سنگین بود و رو موها واینمیستاد. پشیمون شدم دوباره برداشتم برای مجالس استفاده کنم ولی الان موهامو کوتاه کردم دیگه رفت خروجی 

برای جا به جایی نمیدونم عزیزم باید از ام دی اف کار بپرسین ببینیه میشه یا نه تخت دو طبقه اگه ت ...

اره عزيزم تخت كه فعلا بيخيالش شدم چون أصلا أصلا حتي واسه دوطبقه جا نيست. انشالله فردا رنگش ميزنم و از ايده هاي شما و دوستان براي تزيين ديواراش استفاده ميكنم. خودم در نظرمه فردا يك ريسه ي چراغ براشون بگيرم و با توجه به اينكه دوروز ديگه تولدشونه عكسهاي نوزادي تا الانشون رو بهش با گيره هاي كوچولو آويز كنم.

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
اولا که خوش اومدی به جمع مون هر چقدر سوال داری بپرسی دوستان راهنمایی می کنه.اتاق تا نبینیم سخت میشه ...

مرسي عزيز دلم💖الان بهمش ريختن فردا كه رنگاميزي كردم براتون عكس اتاقو ميذارم نظر بدين😍

سلام گلم خوبيد ؟شما ازين سبدها استفاده نداشتين؟من حدود ٦تا ازينا دارم ولي ١ساله شايد يكي دوبار استفا ...

ممنون عزیزم ...من دوتا دونه فقط نگه داشتم مابقیش رو شاید هشت ساله همینجور تو کابینت مونده بود اصلا استفاده نمیشد خیلی چیزا داشتم رد کردم چقدر کاسه پلاستیکی نو لیوان ملاقه چنگال جاقاشقی بشقاب پلو خوري ۱۲ تا خورشتی ۶تا چقدر سبد بزرگ یه سفره یه پتو مسافرتی ۱۲ تا چاقو میوه خوري خیلی چیزا که عکسش ندادم اگر واقعا میبینی احتیاج پیدا نمیکنی رد کن بره

مرتب و عاالی... گلم سبد سیب زمینی و پیاز رو کجا میزاری؟؟؟

ممنون عزیزم 

من روی کابینت میذارم

سطح کانترمم کوچیکه ولی دیگه جایی ندارم براشون 

اون تستر و چای ساز و سیب زمینی پیاز روی کابینتمه

الان دارم کابینتارو مرتب میکنم روش یه کم به هم ریخته س فردا عکس میذارم

بقیه هم بگید سبد سیب زمینی و پیاز ها رو کجا میزارید؟؟؟

والا من اشپزخونم بيش از حد نقليه سيب زميني پيزها رو تميز ميكنم قسمت جاميوه أي تو يخچال ميذارم اون پايين