2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735013 بازدید | 44643 پست

پارسال اینجا گفته بودم یه جا میوه دکوری رو اوپن بود که افتاد شکست

میوه هاشو گذاشته بودم طبقه بالا.امروز آوردمشون دم دست که ببرم یه جایی سر به نیست شون کنم

یه کمد کاوری از دوران مجردیم داشتم که داغون بود و چندساله کاورش را نگه داشته بودم.جنسش برزنت محکم هست . میشه باهاش کیف پیک نیک یا نظم دهنده لباس درست کرد.بنظرتون چیز کابردی دیگه ای میشه درست کرد باهاش یا مستقیم بندازم دور؟

و باز هم یه کوچولو پارچه خورده ای حاصل از دوخت و دوز

همین تیکه های کوچیک هم که دور میریزم حس سبکی میکنم.میگم خب اینا هم جا گرفته بودن

یه شومیز که کهنه شده بود گذاشتم خروجی.اما هنوز نرفته جایگزینش در حال دوختن هست ⁦☺️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقا چطورین شبتون بخیر و سلامتی شما سفره هفت سین میچینید؟  ظروف هفت سین دارین؟ من تازه ...

بچین عزیزم رسم وسنت وزیباست چه تازه عروس باشی یا نباشی

چرا تو فنجون ظرف مناسب براش بخر که چندسال همون برای سفره هفت سین ات استفاده کنی.

یا ظرفهایی انتخاب کن که در موارد دیگه هم بتونی ازش استفاده کنی

شادی صدام کنید
نمیخاد بخری . سالی یکبار اونم شاید همونم نیان . هر چی کمتر ظرف و ظروف دور خودت جم کنی بهتره

واقعا درست میگید.منم موقع جهیزیه جوگیر و خوشحال بودیم کلی ظرف ظروف و ست پذیرایی خریدم البته جنسای درجه یک و خاص 

ولی فقط با یک دست ست پذیرایی مهمونامو میزبانی میکنم،بقیشون خاک میخورن و فقط زحمتمو دوبرابر میکنن تو اثاث کشی

منم خوزستانم وقتی اومدم اینجا دیدم همه خانواده شوهرم حبوباتشون رو داخل یخچال نگه نمیدارن و میگن خراب ...

چه جالب

ممنونم از راهنماییت دوستم خوبم💝💝💝💝

نکته بسیار مفیدی بود🌺🌺🌺🌺

❌لایک❌
سلام عشقا چطورین شبتون بخیر و سلامتی شما سفره هفت سین میچینید؟  ظروف هفت سین دارین؟ من تازه ...

والا سیزده ساله دارم از این ظروف سفالی آبی رنگها میچینم 😄🫠اهل تنوع نیستم زیاد 

واسه پارسال عید یه چندتا ظرف رنگی ساده خریدم که قسمت نشد سفره هفت سین بندازم توی بیمارستان بودم 😔

امسال همونا رو میذارم به امیدخدا فقط واسه ذوق و شادی بچه ها وگرنه خودم دل دماغ ندارم اصلا

به نظرم شما هم همون زیر فنجون که میگی بذار هزینه نکن نهایت یه روز تو خونه سفره پهن هست بعد جمع میشه خودم که باید یک ساعت بعدش سریع جمع کنم از دست بچه هام😄

والا سیزده ساله دارم از این ظروف سفالی آبی رنگها میچینم 😄🫠اهل تنوع نیستم زیاد  واسه پارسال ع ...

من هفت سینم هم سفید و مینیمال هس عکس هفت سین پارسالمو میفرستم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

میخاستم بگم مگه هنوزم قبض هست ک تاریخ تاپیکو دیدم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2810