2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735033 بازدید | 44645 پست
سلام عشقا چطورین شبتون بخیر و سلامتی شما سفره هفت سین میچینید؟  ظروف هفت سین دارین؟ من تازه ...

منم عید گذشته تازه عروس بودم

سفره ساده چیدم تو پیاله های چینی

به نظر من نیازی به خریدن ظرف نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم ۱۲ نفره یا ۱۸ نفره بستگی به سبک زندگی افراد داره  ما اگه می گیم ۱۲ برای اینکه میانگین ...

خونواده ی خودم کم جمعیت ولی خونواده ی شوهرم پرجمعیتن.  سعی میکنم مهمون به تعداد زیاد دعوت نکنم با توجه به متراژ خونه م و توان خودم. 

اما تو این چند سال سه چهار بار پیش اومده که تعداد مهمونها حدود ۱۵،۲۰ تا بوده. که من از یه سرویس ۶ تایی دیگه که هدیه بوده کنار اون سرویس ۱۲ نفره م استفاده کردم. به نظرتون باید برم یه سرویس ست اون قبلیها پیدا کنم یا حالا اگه ست هم نباشن یکبار در سال عیبی نداره؟😬

توروخدا فقط بیاین ایده بدین برای این کمدای شلم شوربای من 

چیکار کنم ازین حالت دربیاد؟

دوست دارم مرتب بشه ولی هرکاری میکنم نمیشه 😁🥴🙈

📌کمد سمت راست از بالا: 

طبقه اول: پلوپز و کلمن اب و کتری قوری و ظروف سرو که داخل کابینتا جا نمیشن

طبقه دوم: البوم و دفترها و لوازم تحریر و شارژر و هندزفری و...

طبقه سوم: شوینده ها که کلی خریدم 

طبقه چهارم: چمدان و سیخ کباب 

طبقه پنجم: چرخ خیاطی و اتو و میز اتو و پیک نیک 

📌کمد سمت چپ: 

طبقه اول: قابلمه های مهمان 

طبقه دوم: توی کاور تمام پارچه ها و کاورها و ملافه ها و سرویس اشپزخونه اضافه و ... جلوش هم قران و چادر نماز و سجاده و...

طبقه سوم: حبوبات و روغن وشکر و... 

سبد مسافرتی و سفره مهمان و...

طبقه چهارم: کوله پشتی و وسایل سفر و زیر انداز و...

و طبقه اخری:  کارتن های این طبقه همشون خروجی هستن و موقتی اونجان 

من از شیشه ی سس استفاده میکنم ، هر وقت سس مایونز میخرم از همون مارک میخرم که یک دست باشه 

من خیلی شیشه ی سس و مربا جمع کردم هیچ‌وقت هم کامل نشدن در یه حرکت انتحاری همه رو ریختم دور. حالا قراره یه روز برم و جا ادویه و بانکه های مورد علاقه مو پیدا کنم و بخرم. 

هر چی جا ادویه میخرم در اخر اشغال از اب درمیاد بعد مجبورم رد کنم بره. 🙄

خونواده ی خودم کم جمعیت ولی خونواده ی شوهرم پرجمعیتن.  سعی میکنم مهمون به تعداد زیاد دعوت نکنم ...

نه عزیزم چه عیبی داره ست نباشه تاحالا که استفاده کردی همه هم توش غذا خوردن مشکلی هم پیش نیومده! 

من موقع جهیزیه خریدن، چقدر خودمو سر خریدن سرویس چینی اذیت کردم چون خیلی مشکل پسند بودم! 

ولی الان که وارد زندگی شدم میبینم اصلا این چیزا اهمیتی ندارن 

دلت خوش باشه 

خونواده ی خودم کم جمعیت ولی خونواده ی شوهرم پرجمعیتن.  سعی میکنم مهمون به تعداد زیاد دعوت نکنم ...

نمیخاد بخری . سالی یکبار اونم شاید همونم نیان . هر چی کمتر ظرف و ظروف دور خودت جم کنی بهتره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من خیلی شیشه ی سس و مربا جمع کردم هیچ‌وقت هم کامل نشدن در یه حرکت انتحاری همه رو ریختم دور. حالا قرا ...

کارن خیلی خوبن همه سایزی هم داره . همون ک عکسشو فرستادم. دی جی ک الا هم داره

توروخدا فقط بیاین ایده بدین برای این کمدای شلم شوربای من  چیکار کنم ازین حالت دربیاد؟ دوست دا ...

پلوپز . سرویس آشپزخونه. کارتن ها رو رد کن بره.

قند و شکر م ببر آشپزخونه توی کمد چیکار میکنه.. اندازه مصرفت بگیره گلم

اره همه وسایلم سفیده . حس تمیزی و پاکیزگی بهم میده 

منم خیلی دوس داشتم همه وسایلام سفید باشه ولی نشد که بشه 

با خواهرم و مامانم رفتم خرید ابمیوه گیری و مخمو زدن که سیلور مشکی بردار که سفید بعد یه مدت زرد میشه! 

اونو اون رنگی‌برداشتم ولی بقیه چیزام مثل گوشتکوب برقی و اب مرکبات گیری و چای سازم سفیدن چون خودم تنها رفتم خرید

اون تسترمم مشکیه 

گازمم استیله 

لباسشویی و یخچالم ولی سفیده

خلاصه هرکی برای خودش یه سازی میزنه 😁

منم خیلی دوس داشتم همه وسایلام سفید باشه ولی نشد که بشه  با خواهرم و مامانم رفتم خرید ابمیوه گ ...

اصل کاریات ک یخچال و لباسشویی هس سفیده..همین خوووبه

پلوپز . سرویس آشپزخونه. کارتن ها رو رد کن بره. قند و شکر م ببر آشپزخونه توی کمد چیکار میکنه.. انداز ...

زیاد خریدم متاسفانه فک کردم میخواد قحطی بیاد!

قند رو بردم الان ریختم تو ظرفم جا شد ولی شکر جا نمیشه. حبوبات هم خیلی زیاد خریدم 🙈

پلوپز هم احتمالا بدم به مامانم

اون کارتن ها هم یه سری هاش رو باید بفروشم. یه سری هم باید بدم به کسی تا عید همونجا باید بمونن فعلا

دو تا کارتنش هم کتابه فردا پس فردا میبرم میفروشم 

2810