امروزم خروجی زیاد داشتم😬😬دوتا گل تزئینی که سوغات بود خیلی رو مخم بود رد کردم
دوتا سبد تو کشوهای بود خریده بودم واسه نظم دادن که مدام بچه ها به هم میریختنش همه وسایل مثل هندزفری و سیم شارژ موبایل و سیم برای برق و چندتا سیم جزء وسایل شوهرم بود به کابل برای وقتهایی میریم بیروت شبها میمونیم اینا همه رو دونه دونه با کش مو از این چهل گیس ها مرتب بستم گذاشتم توی همون سبدها يه گوشی خراب که همین چند روز اخیر بچم انداخت تو سینک پر از آب دیگه روشن نشد فعلا نگهش داشتم و دوتا کارتن موبایل که ضمانت دارن هنوز همه رو گذاشتم تو سبدها مرتب رفت بالای کمد دیواری
یه کشو خالی شد فعلا چیزی نذاشتم داخلش
یه جانونی از اینا که روی سرویس عروس هست اسمش یادم نیست اونم دادم شوهرم برد مغازه وسایل بذاره داخلش اونقد ذوق کرد که بهش دادم گفتم ببر انگار خیلی به دردش میخورد🤣
داروها رو ریختم بیرون یه سری پماد و قرص و سرنگ اینا رفت خروجی و باقیمانده قرصهایی که خالی بود قیچی کردم
یه دبه بزرگ دادم شوهرم برد مغازه
یه سرویس کارد دارم که ساطورش رو بابام برد استفاده کنه قبلا حالا شوهرم چندبار گفته ساطور رو نیاوردی سرویس کارد ناقص شده در صورتی که من اصلا از سرویس چاقوها استفاده نکردم اصلا روم هم نمیشه از بابام بگم ساطور رو بده زشته آخه دیگه نشستم فکر کردم گفتم یکی اینکه سرویس رو لازم ندارم یکی اینکه روی پس گرفتن وسیله رو ندارم پانصد تومن پس انداز دم دستی تو کیفم دارم گفتم به شوهرم الکی بگم بابام ساطور رو لازم داشت بهم گفت سرویس کارد بفروش بهم پولش بهت میدم در عوضش پول پس انداز خودم نشون شوهرم بدم بعدم جلو خودش بندازم قلک و سرویس رو همینجوری ببرم خونه مامانم🤐😅😅به نظرتون دروغ مصلحتی حساب میشه؟😢