2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوب روزی چقد میخوندین؟پایتوی قوی بود؟

ممنون 

من فقط دوماه آخر سال پشت کنکور تونستم درس بخونم قبلش شرایط خانوادگی بسیار بدی داشتم دو ماه قبل از اردیبهشت شروع کردم کنکور اردیبهشت رو خوب دادم ولی برای تیر نتونستم بخونم چون بازم اوضاع خونه بد شد 

تو اون دو ماه روزی ۱۵.۱۶ ساعت شاید حتی بیشتر میخوندم 

پایه ام نسبتا قوی بود ولی تو دبیرستان یه کم ضعیف شدم

ممنون من فقط دوماه آخر سال پشت کنکور تونستم درس بخونم قبلش شرایط خانوادگی بسیار بدی داشتم دو ماه قبل ...

چه خوببب موفق باشین من الان شروع کردم حس میکنم دیره ولی با حرفاتون انگیزه گرفتم واقعا❤

کاربری دست دونفره😃

سیلام دوست عزیز

منم کمو بیش میخوندم بدون استمرار یا روش مطالعه مناسب

اینو بگم ک سال دومه پشت کنکورم 

وقتی پایه دهم بودم خر خونی بودم واس خودم جوری درس میخوندم ک خانواده و اشناها میترسیدن دیوونه شم ب هربهونه ای میشد میخواستن ببرنم بیرون از خونه یا تو جمع باشم خلاصه ک ب قصد جدی میخوندم اومدم یازدهم و دوازدهم یسری چیزا عوض شد و خلاصه خراب کردم

موندم پشت دوباره کم کاری کردم

امسال دیگه میخوام تمام تلاشمو کنم 

بنظرم اگر وااااقعا صد خودتو بزاری اون چیزی ک تو ذهنت هست رو بدست میاری امروز قراره جدی شروع کنم تایپکت رو دیدم خیلی ذوق کردم امیدوارم کم نیاری و تا اخر مسیر دست از تلاش برنداری❤️🫂

2810