2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735238 بازدید | 44656 پست
ممنون از پیشنهاداتت عزیزم  ببینید مثلا رنگارو گذاشتم توی جعبه های پلاستیکی میوه و گذاشتم ته کم ...

وااای رفتم دوباره پست قبلیمو نگاه کردم عکسی که از کمد میزم فرستادم

چقدر فاجعه بود خخخ

خداروشکر میزمو الان گذاشتم دیوار برای فروش. وسایل کارمم گذاشتم داخل کارتن توی کمد. بقیه وسایل بدلیجات هم بردم مغازم و باهاشون دستبند درست کردم گذاشتم بفروشم

منم فردا پرده سالن رو‌میندازم ماشین لباسشویی.  هر کی تجربه شستن پرده سفید داره ممنون میشم بگه ...

من امروز پرده هام با سیف آبی شستم عالی تمیز شده بود یعنی کسی که قبل من تو خونه بوده شش سال این پرده ها نشسته بود الان اینقدر سفید شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم همه چیزو فله ای و زیاد میگیره میگه از لحاظ قیمت به صرفه تره و در عین نمیخوام دو روز یه بار&nbs ...

چه خوب که تونستین توافق کنین 

منم اگه بتونم سر یه سری چیزا با همسرم توافق کنم خیلی خوبه

دو تا بطری شیشه ای چندروز پیش گذاشتم بدم به کسی برداشته برده مغازه ش میگه قشنگه! 

بطری شیشه ای معمولی معمولی برای ابغوره و ابلیموم بوده اخه چه قشنگی میتونه داشته باشه. فردا برم مغازه ش ببینم گذاشته دکور 

سکته نکنم خوبه 😁

حالا من سیزده ساله که متاهلم نشده یه بار جمله ای وسایل خرید کنیم هم خودم هم همسرم با این یه مورد نمیتونیم کنار بیایم دونه ای می‌خریم هر وقت لازم داریم برعکس خانواده هامون هستیم من وسایل آشپزخونه خیلی خروجی دادم حتی همسرم اصلا نفهمید چون اگر میفهمید قطعا نمیذاشت اینجورم نیست که پیگیری کنه ببینه چی هست چی نیست امشب یهو سر صحبت کردن حواسم نشد گفتم شیرجوش قبلیم انداختم بیرون خیلی افتضاح شده بود و دسته اش شل بود دوبار خدارحم کرده به خودم و بچه ها باید یه خوبش رو بخرم پیدا نمیکنم گفت کجا انداختی گفتم سطل آشغال😬فقط گفت خوب میدادی من می‌بردم مغازه باهاش کارام راه مینداختم یه اخمی هم کرد دیگه چیزی نگفت خلاصه اگر بفهمه حدود هشت تا کارتن اساس دادم بیرون سکته رو میزنه😅😅😅

من امروز پرده هام با سیف آبی شستم عالی تمیز شده بود یعنی کسی که قبل من تو خونه بوده شش سال این پرده ...

به به! عاشق اون تمیزی بعد کثیفی های زیاد هستم..😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

سلام بچها وای چقدر تاپیک رونق گرفته و بچهای جدید و با کمالاتی اضافه شدن

کیف کردم

من امتحانات دانشگامو تموم کردم و تمام کتبی که دیگه نمیخاستم دوتاباکس شد و کذاشتم ببرم کتابفروشی بفروشم و بجاش کتب ترم جدیدو بگیرم

چقد خوشحالم که از مبحث نمادشناسی استقبال کردید و حواستون به خریدهای جدید هست

بچها من مدام درحال مطالعه مقالها کتب خارجی و ایرانی علمی درمورد مینمیالیستم که هرازگاهی تجربیاتمو باشما به اشتراک میزارم و همگی استقبال کردید غیر یکی دوتا از کاربرا که وقتی میبینن یکی سطح سوادش ازشون بالاتره گارد میگرن و متاسفانه بقیه رو گمراه میکنن

همه ما اسم مینیمالبست ایرانی میاد یاد لیلی دیلی میفتیم و نه کاملا ولی تاحد زیادی الکو شده برای خیلیامون قبول دارید

جالبه الان داشتم صفحات جدیدو میخوندم دیدم یکی ازکاربرا نوشته مثل لیلی دیلی ظرف فریز فلان بخرید،مثل لیلی دیلی فلان کارو بکنید

خواستم بگم شما ک لیلی دیلی رو قبول نداشتی😅🙄چیشد پس

خسته نباشبد دلاور

من اثاث کشی دارم و کلی کتاب دانشگاهی این ترممو فروختم،لباس پاکسازی کردم و گذاشتم داخل پلاستیکای مجزا و هرشب یکی شو دادم به افرادی که تو سطح شهر ضایعات جمع میکنن و فقیربودن ،چقدر خوشحال شدن🥺

یخچالو پاکسازی کردم و کلی موادغذایی ک تو این شش ماه استفاده نشده بود مثل نخود کشمش و انواع ارد و فندق و حبوبات و...  ریختم داخل پلاستیک و گذاشتم دم در ،به آنی ضایعاتیا بردن

و یسری وسیله که خییلی واجب نبودن ریختم داخل کارتن و روش نوشتم باغ که وقتی خونه باغمون حاضرشد ببرم برای اشپزخونه اونجا

لباس نامزدی و عروسمو که پنج شش بود داشتن خاک میخوردن و یادگاری نگه داشته بودم دادم به خیریه و مدیر خیریه گفت برای عروسای نیازمند میده که بپوشن

و من چقدر حس خوبی دارم و تونستم کمک کوچیکی برای شادی دل اون عزیزان بکنم

دارم خونه باغو حاضر میکنم و چون عاشق فضاهای سنتی ام ،بعد دیزاین گلابتونی و سنتی میخام از عروس دومادهای نیازمند رایگان عکاسی کنم 🤩🤩

چقد خوشحالم که از مبحث نمادشناسی استقبال کردید و حواستون به خریدهای جدید هست بچها من مدام درحال مطا ...

اگ اینستا میری به لیلی بگو تلگرام کانال بزنه .. اینستا رفتن ذیگ سخت شده من فالورش بودم خیلیم ازش ایده گرفتم..

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
2810