2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735551 بازدید | 44665 پست
غکس دونفره قدی خودت و شوهرت میتونی بزنی به دیوار،و یسری نمادهای خوب هستن که خیلی خوبه و برکت میارن م ...

آها ممنون ک گفتی عکس خودم شوهرم یکی واسه نامزدی یکی واسه عروسی توی اتاق خواب هست راستی عکس تکی بچه هم خوب نیست به دیوار باشه؟

پس اراده شو‌دارین لاغر کنین اگه لاغری حس خوبی بهتون میده پس لاغر کنین منم دارم با کالری شماری پیش می ...

نمیدونم، انگار قبلا ارادم بیشتر بود 

آره لاغری رو خیلی دوست دارم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی وزن هم مینیمال نیستم  باقد ۱۶۰ روم به دیوار۷۴ کیلو هستم.از چند ماه پیش به ۶۸ رسیدم ولی مشکلات زندگیم خیلی زیاد و اعصاب خورد کن هست بیشتر پرخوری عصبی دارم به محض اعصابم خورد میشه نمیدونم هرچی باشه ميخورم حتی اگر گرسنه نباشم قبل بارداری ۸۵ بودم با پزشک تغذیه رسیدم ۶۰ بعد بارداری هم شدم ۸۵ تلاش کردم شدم ۶۸ ولی بازم توی ۷۴ گیر کردم😔

من توی وزن هم مینیمال نیستم  باقد ۱۶۰ روم به دیوار۷۴ کیلو هستم.از چند ماه پیش به ۶۸ رسیدم ولی م ...

تووی خورد و خوراکم مینی مال شیم عالی میشه

من هستم تقریبا

ولی بعضی وقتا قیمه ها رو میریزم تو ماستا

دررباره بازه زمانی خرید ک گفتین از لیلی دیلی یاد گرفتین

خوب لیلی دیلی مثلا تاریخ می زد یه پودر لباسشویی چند وقت تموم میشه مثلا ماهی یک دونه پودر،ایام نوروز ماهی دوتا تو خرید سالانه با توجه به این عدد ارقام پودر لبلسشویی می خرید 

یا ماهی چندتا روغن مایع استفاده می کنه مثلا سه تا 

تو خرید ماهانه سه تا روغن مایع می خرید دیگه ابن تعمیم بده به تمام موارد خرید.به نظرم خیلی خوب بود چون می گفت شوخرم از بیرون میاد دیگه نیاز نبست بگم سر راهت ماست بخر پنیر بخر مرغ بخر

شادی صدام کنید
خوب لیلی دیلی مثلا تاریخ می زد یه پودر لباسشویی چند وقت تموم میشه مثلا ماهی یک دونه پودر،ایام نوروز ...

رااست میگه

البته این روش برلی تایمی هست ک‌ مهمون و رفت و امد نداری

یهو دیدی مهمون زیاد باید بیاد

اونموقعا این جواب نمیده

خوب لیلی دیلی مثلا تاریخ می زد یه پودر لباسشویی چند وقت تموم میشه مثلا ماهی یک دونه پودر،ایام نوروز ...

من اینجوری خیلی دوس دارم ولی همسرم همکاری نمی کنه خیلی بدم میاد هی ریز ریز بهش لیست خرید میدم حالا تلاش می کنم این مدلی عادتش بدم.

در مورد خودم قبلا گفتم لیست می گیرم مثلا پاییز امسال دوتا شلوار نیاز دارم بوت نیاز دارم عید لباس تو خونه نیاز دارم یه مدت ام لیست ام نگه می دارم جو گیر نشم قشنگ سبک سنگین می کنم بعد می رم خرید

این مورد خیلی خوب بود.تو پوشاک خرید پرتی زیاد داشتم.مخصوصا با خواهرم می رفتیم بیرون.

شادی صدام کنید
رااست میگه البته این روش برلی تایمی هست ک‌ مهمون و رفت و امد نداری یهو دیدی مهمون زیاد باید ب ...

اتفاقا برای مهمون سر زده وغیر سرزده بهترین روش

چون خرید سالانه وماهانه که تو خونه هست

خرید هفتگی هم که میوه وماست وسبزی این چیزااست که نیم ساعت قبل هم خبر بدن دیگه سر هر کوچه سوپری هست.

من تو این سبک خرید خیالم از بابت خونه جمع تر

ولی همسرم پراکنده خرید می کنه

شادی صدام کنید
من اینجوری خیلی دوس دارم ولی همسرم همکاری نمی کنه خیلی بدم میاد هی ریز ریز بهش لیست خرید میدم حالا ت ...

مننم خییئلی بدم میاد خرید ریز ریز

نمیدونم چجوری سبستمو اینجوری تغییر بدم

اینا ک ریز ریز عادت دارن سخت خرید بزرگتر میکنن

تووی خورد و خوراکم مینی مال شیم عالی میشه من هستم تقریبا ولی بعضی وقتا قیمه ها رو میریزم تو م ...

خوراک مینیمالی عالیه

من سالهاست تجربه اش دارم ولی همچنان با مشکل جامعه مواجه ام چون زندکی اجتماعی داریم سخت میشه واسه ادم.

ولی خیلی خوبه

بشقاب غذای من این:۳ قاشق برنج یه تیکه گوشت مرغ یه حلقه گوجه فرنکی وچندتا خلال سیب زمینی و چندتا دونه قارچ یا لوبیا سبز+یه کاسه بورانی یا انواع سالادی که بستکی داره حالا درست کردم باشم

شادی صدام کنید
خوراک مینیمالی عالیه من سالهاست تجربه اش دارم ولی همچنان با مشکل جامعه مواجه ام چون زندکی اجتماعی د ...

یا مثلا یه کاسه سوپ ،سه چهار قاشق برنج یه کاسه ماست خوری کوچیک خورشت به اضافه یه کاسه کوچیک چاشنی هر چی درست کرده باشم

فقط سالاد فصل خیلی زیاد می خورم.مثلا بیشتر از دوتا پیش دستی می خورم.

شادی صدام کنید
پالتو یه دونه.اما چون یکم کوتاهه دوست دارم یه پارچه بگیرم بلندترش را بدوزم  مانتو فک کنم شش تا ...

من فقط هشت تا بافت رنگهای مختلف دارم با پالتو ها و کاپشن ها ست میکنم... همشون رو هم استفاده میکنم ولی زیاده.. جا دادنش سخته

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
2810