2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737701 بازدید | 44694 پست

سلام 

من امروز یه وانت وسیله انداختم 

ده جفت کفش 

سه تا کیف 

یه موکت اتاق بچه

یه تخت بچه 

دوتا تشک بچه 

و دو گونی لباس غیر قابل استفاده  بچه هام و خودم و همسرم 

بازم کار دارم 

راستی بتو های خیلی نو رو‌بسته بندی کردم که دیگه جلو دست نیفتن

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما با رخت خواب و پتو و ملحفه هات‌ن چکار‌میکنی‌‌د من نمی‌دونم چکار‌کنم واقعا گرون هستن نمیشه ...

من خروجی نمی ذارم چون چیزیه که در آینده حتما نیازم میشه.

شادی صدام کنید

سلام به همه 

بی شک این تاپیک یکی از بهترین تاپیکای نی نی سایته

من قبلا با اصول مینیمالیسم آشنا بودم و فکر می کنم دارم تو زندگیم رعایتش می کنم

مثلا کمد لباسم خیلی لباسای زیادی نداره اما همونارو همشون رو استفاده می کنم و با کیفیت هستن

اما گزارش کار امشبم

ما حین مراسما و بعد ازدواجمون خیلی از دوست و خانواده و فامیل به مناسبتای مختلف کادو گرفتیم و بنا به احترام و... پاکت پول و سکه ها و یا کاغذ کادوهاشون رو نگه داشتیم

امشب کمدی که این ها و یه سری خرت و پرت مثل قاب های قدیمی گوشی، جعبه لوازم جانبی گوشی و این چیزا داخلشون بودن رو خالی کردم و در کمال ناباوری یه پلاستیک بزرگ کاغذ دور ریختم

چندین پاکت هم سالم بودن که نگه داشتم بین خودم و مامانامون تقسیم کنم که برای هدیه دادن مجدد تهیه نکنن

مرسی از همگی برای سرپا نگه داشتن این تاپیک عالی

سلام امروز تو آشپزخونه چند تا خروجی داشتم 

یه سماور قدیمی که دسته اش خراب شده بود ❤️یه دیس❤️یه ست کفگیر ملاقه که سوخته بود ❤️ دو تا قابلمه و یه ماهیتابه که دربشون قسمت شیشه اش یکیش شکسته بود . داخل قابلمه ها هم چدنشون خراب شده بود ❤️ سه تا قابلمه کوچیک ست که خراب شده بود داخلش ❤️ چند تا پیاله ناقص❤️یه شکلات خوری که پایه اش شکسته بود❤️ دوتا دیس شیشه ای و یه کاسه شیشه ای سالم که لازم نداشتم از جهیزیه ام بود❤️ یه پارچ ❤️یه سینی که خراب شده بود اینا رو میبرم خونه باغ که استفاده بشه ❤️❤️ چند تا سفره هم خراب شده بود انداختم.  باید یه ست قابلمه و یه ست کفگیر ملاقه و چند تا سفره و یه سینی بخرم  چند تا دمکنی و دستگیره درست کنم 💙

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
بچه ها شما با رخت خواب و پتو و ملحفه هات‌ن چکار‌میکنی‌‌د من نمی‌دونم چکار‌کنم واقعا گرون هستن نمیشه ...

خیلیی زیادن؟

من دو تا تشک و دو تا پتو تک نفره و دو تا بالش برای مهمان دارم و دو تا ملحفه.

تا حالا کسی خونه م نمونده و تقریبا بی استفاده هستن ولی برای مواقع ضروری همین تعداد لازممه.

اگر خیلی زیادن و میدونید لازمتون نمیشه بذارید خروجی چون قابل فروش نیستن فکر کنم.