2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737662 بازدید | 44694 پست
عزیزم بستگی به روحیاتت داره  قشنگ فکر کن ببین اگه دلبستگی خاصی بهشون نداری خب رد کن بره خلوت ک ...

با نظرتون موافقم. من خیلی چیزها رو ازشون عکس گرفتم. بعدم با خیال راحت باهاشون خداحافظی کردم.

در کل دل کندن از یادگاری ها سخته . عجله نکنید و کم کم اینکار رو انجام بدید.

تو خونه جدید دیدم بعضی وسایل که فکر میکردم باید بخرم ضروری نیستن. مثلا همین جاکفشی که گفتم.یا سبد سی ...

از وسایل قبلی تون هم تا میتونید استفاده بهینه کنید و اگر واقعا ضروری هست ردشون کنید.

مثلا آستری ها و دستک پرده خونه قبلی کاملا سالم و خوبه. دستک ش طرح قشنگی داره و دوسش دارم هنوز. فقط حریرشو عوض میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیک جذابی من عاشق لیلی دیلی شدم خیلی باحاله 

متاسفانه زمان ازدواج من کسی بهم نگفت چیزای اضافه نخرم کلی وسیله اضافه و وسایل چوبی بزرگ دارم 

تحت تاثیر لیلی میخوام لباس عروسک رو بدم به خیریه 

لباس نامزدی و یکی دو دست لباس مجلسی گذاشتم کنار 

لباس بچه هام که کوچیک شدن هم همین طور 

سلام بچه ها،من الان چند تا چمدون لباس دارم که مطمئنم هیج وقت ازشون استفاده نمیکنم اما میگم باشن واسه ...

عزیزم می دونی منطق من چیه؟منطق من اینه اگه این یادگاری ها فقط یه چمدون باشه اشکال نداره ولی در طول زندگی خوشبختانه پر از اتفاق های خوب که اگه بخواهیم لز هر کدوم یه بادگاری نگه داریم میشه چندتا چمدون ودر نهایت مگه خونه های ما چقدر جا داره برای نگه داشتن این یادگاری ها؟

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من چون هنوز خیلی لیلی دیلی نیستم وچون به اعتدال تو هر کاری معتقدم از هر مراسم یک یا دوتا یادگاری نگه داشتم.

مثلا پالتویی که پدرم برام خریده بود نگه داشتم یادگاری،از ازدواج برادرم که خیلی برام عزیز کارت عروسی شون نگه داشتم،از عقدم مانتو عقدم ودسته گل ام واز عروسی ام دسته گل ام وکفش ام.از دبیرستانم دو سه تا برگه امتحانی وسه چهار تا دفتر.

همه این ها تو یه ساک کوچیک هم جا میشن.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

به نظرم اگه دل نمی کنی از یادگاری هات از هر مراسم مهمترین هاش والبته کوچکترین ها که فضای کمی اشغال کنه نگه دار وبقیه بذار خروجی

شادی صدام کنید

بله حتما باکمال میل میگم 

البته من خودم هنوز درحال اموزش و کسب تجارب جدیدم ولی هر انچه که تاالان یادگرفتم و انجام دادم میگم

ولی قبلش میخام یه عکس بفرستم دوستدارم بخونید و نظرتونو بگید بهم

حالا اگه بخوام از کارایی که خودم درجهت مینیمالیست بودن کردم بگم :

تقریبا دوساله و نیمه که با مینیمالیست اشنا شدم بضورت جدی ولی از بچگی عاشق پاکسازی و رفع انباشتگی بودم و معروف بودم به دور ریختن همه چی.دو سال قبل با مینیمالیست و بعدشم با فنگشویی اشنا شدم و خداروشکر تلفیقی ازین دو تونست خییییلی کمک کنه بهم درجهت رسیدن به اهدافم مخصوصا بعد اشنایی بافنگشویی و نمادشناسی تونستم کلی کمک کنم به خودم و شوهرم و خانوادم و بعدها هم پیج فنگشویی و مینیمالیست زدم و به افراد زیادی کمک کردم

چون موقع خرید جهاز بااین علم اشنایی نداشتم خیلی خرت و پرت خریده بودم

دقیقا یکسال بعد عروسی یه پاکسازی اساااااسی کردم هرچی تابلو مخرب با نمادهای منفی داشتم رد کردم رفت،سبد سیب زمینی پیاز که همیشه پیازا سبز میشدن و بو گند میگرفتن فروختم و پیازارو منتقل کردم به یخچال👌👌

هرلباسی شش ماه تا یکسال استفاده نکردم بخشیدم،از هر ظرفی و ملاقه و چیزیکه دو سه تاداشتم دادم جهیزیه...حوله های تنپوش ست و گنده رو با مخلفاتش دادم عروس ،هرچی گل مصنوعی و مجسمه ریز و درشت داشتم رد کردم،دوتاکنسول چوبی بزرک رو فروختم،اینه شمعدون ازاول نخریدم چون قدیمی بود،هروسیله دست دومی داشتم فروختم،عروسک ها دادم خیریه،کتب اضافی،لوازم ارایش اضافی،کمدبوفه های طلایی و رنگ پریده،ظروف تک و لب پر ،قابلمه های خراب همه همه همه رو رد کردم رفت

الان منم و چارتا وسیله شیک و کاربردی

و حسابی پرپول که فقط طلا و ماشین و زمین میخرم

و پول بابت لباس اضافی و ظرف ظروف نمیدم

همون اول که وسایل اضافی مو فروختم رفتم به قیمت ده میلیون ست کامل ظروف مسی پذیرایی خریدم(سه سال قبل) که الان با این قیمت مس قیمتشون سی میلیون شده و هر کی هم میاد خونمون از میز شام لاکچری ای ک براشون بااین ظروف میچینم کیف میکنن و خوبیش اینه که اصلا نمیشکنه و روز به روزم گرونتر میشن

سرویش چینی ۲۴ نفرم هم پلمپ تو انباریه😅

بازم بگم بر اتون؟دوست داشتید عزیزانم؟

من این متن خوندم خوب کاملا مشابه زندگی لیلی

البته من ایسنتا الان ندارم نمی دونم الان چقدر جلو رفته ولی حقیقتش من تا این حد نمی تونم وشاید نمی خوام که بتونم 

می دونی تصمیم ندارم تا این حد جلو برم من همیشه میگم همه چیز به اندازه مثلا لیلی دیلی دو عدد لیوان پایه دار داشت من نمی تونم اون جوری واقعا.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

در مورد بحث جهیزیه منم با حجم خیلی زیادی از وسایل مواجه ام ولی جون مادرم با عشق وزحمت برام تهیه کرده واقعا نمی تونم هیچ کدوم خروجی بذارم خساست نیستا خدای ناکرده یه دلبستکیه که وسیله با حقوق زحمت کشی پدرم تهیه شده.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

شادی صدام کنید
حالا اگه بخوام از کارایی که خودم درجهت مینیمالیست بودن کردم بگم : تقریبا دوساله و نیمه که با مینیما ...

عزیزم اول اینکه شما چی صدا بزنیم؟دوم اینکه خیلی خوب جلو رفتی ومهم این خودت حس خوبی داشته باشی این از همه چیز مهمتره.در مورد فنگ شویی منم یه مدت مطالب مربدط بهش دنبال کردم ودر نتیجه گل های مصنوعی گل های خشک تابلوهایی که نمادی از غم یا تنهایی توش بود از خونه خارج کردم.وقتی هم چیز حدیدی می خوام بخرم دقت می کنم که نماد عشق،زایش،ثروت باشه.یا موقع خونه تمیز کردن اسپند یا عود روشن می کنم ولی حتی در مورد فنگ شویی هم به سرفصل ها اکتفا کردم اینکه میگن شرق خونه مال ثروت بذای مثال غرب خونه محل عشق یا شب ها ایینه ها بپوشونید تا این حد جلو نرفتم.

شادی صدام کنید

من اگه الان می خواستم جهیزیه بخرم شاید جور دبگه ای خرید می کردم ولی واقعا حریف مادرم نشدم به امید خدا سیسمونی مینمیمال می خرم.نمی دونم دختر دم بخت تو این تاپیک داریم یا نه ولی می خوام بگم حرف خانواده شوهر حرف دو روز 

چیز شیک بخرید وبه اندازه بخرید.این یه جهیزیه درسته

نه اون چیزی که در عرف جامعه می بینید باور کنید زخمت جابه جایی وبه زور حا دادن بالا وپایین کمد وکابینت گردن شمااست.

ناخواسته وندانسته کلی از انرژی تون صرف نکهداری وجابهجلی وتمیز کردن این وسایل میشه.در حالیکه می تونید این زمان جای دیکه ای خرج کنید.

شادی صدام کنید

واما پاکسازی امروز من:من امروز زیر سینک تمیز کردم

در مجموع ۴ تا لگن با ۴ تا سبد داشتم ۲ تا لگن وسبد گذاشتم بمونه دوتای دیگه گذاشتم بیرون .دوتا کاسه بزرگ گذاشتم بمونه یه کاسه بزرگ ویه ابکش د بزرگ وسه تا ابکش مدل دیگه گذاشتم بیرون با یه سینی(این ها باید بگم همسرم کارتن بیاره بذارم تو کارتن محتواش بزنم توش بذارم تو پنتری جهیزیه است خانما دلم نمیاد بفروشم یا بذارم خروجی.واقعا چاره ای جز نکه داشتنشون ندارم)

این پاکسازی امروزم بود من بارذارم خرد خرد پاکسازی می کنم میام گزارش میدم ببخشید پیام هام تیکه تیکه است البته یه خوبی داره اینجوری گزارش ها روزانه است تاپیک فعال می مونه.

واینکه انکیزه می گیریم از هم.

شادی صدام کنید
واما پاکسازی امروز من:من امروز زیر سینک تمیز کردم در مجموع ۴ تا لگن با ۴ تا سبد داشتم ۲ تا لگن وسبد ...

یه سوال دارم. میشه لطفا راهنماییم کنید.

سرویس چینی من ۱۲ نفره س

برای دم دستی خودمون هم یه سرویس ۶ نفره آرکوپال دارم که مدتی هست خش شده و یکی دو تکه ازش شکسته.

مهمون هم زیاد نمیاد خونه م.

برای شام و ناهار نهایتا ۱۵ نفر میان گاهی. ولی برای پذیرایی تا ۲۰ نفر هم مهمون دارم سالی چند بار.

میخوام سرویس آرکوپال رو جایگزین کنم به نظرتون ۱۲ نفره بگیرم یا ۶ نفره؟