2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738938 بازدید | 44705 پست
عزیزم خونه شما این شکلیه؟ واقعا میشه روزی کمد لباس منم این شکلی بشه من تو اشپزخونه خیلی وسایل ا ...

نه عزیزم خونه من این شکلی نیست دوست دارم این شکلی باشه.

دیروز گفتم تو وسایل شخصی ام به زودی اعلام می کنم یک مینیمالم.

ولی تو وسایل خونه افتضاحم.

شادی صدام کنید
🌹فکر کن در کمد دیواری بازکنی ۴ تا تشک ۴ تاپتو ۴ تا بالشت 🌹از وسایل برقی فقط یه جاروبرقی یه اتو یه ...

وای جیگرم حال اومد😅🤩

چه باحال میشه اکه همه خونه ها اینجوری بشه

البته همونطور که چندصفحه قبل عکس فرستادم یه خانم همین طوری بود زندگیش و من لذت بردم از خوندنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها من به زودی اساس کشی دارم و دوستدارم خیییلی سبکتر از قبل اساس کشی کنم

من کلا سه تا تشک ست ازین سبک مسافرتیا و بالشت و پتو مهمان دارم ،ما مهمون از شهرستان و این ور اون ور نداریم فقط داداشم که سه نفرن شهر دیگن که اونام سالی یبار به زور میان خونه ما و اقوام چه برسه بخان بخوابن

بنظرتون اون سه تا تشک و پتوهاشو ببرم انباری مامانم بزارم و دیکه نبرم خونه جدید؟؟؟

اخه میدونم ک استفاده نمیشه

نظرتون چیه

بچها من به زودی اساس کشی دارم و دوستدارم خیییلی سبکتر از قبل اساس کشی کنم من کلا سه تا تشک ست ازین ...

عزیزم به نظر من بازم ببری اونجا تو انباری بذاری فرقی نداره. درهرصورت انباشتگیه و مال توعه. شوهر منم هرچی میگم بندازم دور میگه ببرم مغازه یا ببرم انباری مامانم. میگم وقتی لازمشون نداری چرا اینکارو بکنی اون بنده های خدا هم انباریشون تا خرخره پر از ات و اشغاله

اگه مطمئنی که هیچوقت استفاده ت نمیشه خب کلا بده به کسی.

من باشم دو تاشو نگه میدارم مخصوصا اینکه مسافرتیه و جای کمی هم میگیره

من خودم ۵ تا تشک ازین بزرگا دارم. البته سرویس خواب نخریدیم دو تا تشکم شوهرم اورده. حدود ده دوازده تا بالشت دارم و ده  تا هم پتوی بزرگ. ولی همش هم استفادم میشه چون خانوادم دورن و گاهی میان سر میزنن بهم. مثلا موقع عروسیم همگی اومده بودن تازه تشک کم هم داشتم دیگه رو زمین یا رو پتو خوابیدن یا خودشون پتو اورده بودن

نه عزیزم خونه من این شکلی نیست دوست دارم این شکلی باشه. دیروز گفتم تو وسایل شخصی ام به زودی اعلام م ...

کم کم سبک و سبک تر میشیم عزیزم 

همین که تو مسیریم و حواسمون هست و مراقب ورودی ها هستیم بازم خیلی خوبه

منم الان برم خونه یه سری کفش رو میخوام رد کنم بره. یه گلدون هم دارم توش گیاه پامپاس گذاشتم اونم باید بندازم دور چون اصلا حس خوبی بهش ندارم

کتاب های دانشگام بعد از چندماه همچنان تو کارتن بلاتکلیف گوشه اتاق موندن 

یه میز چوبی قدیمی بزرگ و سنگین هم دارم که برای کارم استفاده میکردم ولی تو این یه سال که متاهل شدم اصلا استفاده م نشده، اونم باید بذارم دیوار بفروشمش

بچها من به زودی اساس کشی دارم و دوستدارم خیییلی سبکتر از قبل اساس کشی کنم من کلا سه تا تشک ست ازین ...

یکی اش بده مامان یا کسی استفاده کنه.

دوتاش نگه داره بهرحال به عنوان یک خانم باید اماده مهمان سرزده باشی.همیشه یه جور نیست.

شادی صدام کنید
کم کم سبک و سبک تر میشیم عزیزم  همین که تو مسیریم و حواسمون هست و مراقب ورودی ها هستیم بازم خی ...

سایت دیوار برای ثبت اگهی کدملی میخواد من میترسم کد ملی بزنم

از این طرف کلی وسیله دارم که باید بفروشمشون نمیدونم چه کار کنم

بچه ها به نظرتون مطمئنه سایت دیوار؟ 

سایت دیوار برای ثبت اگهی کدملی میخواد من میترسم کد ملی بزنم از این طرف کلی وسیله دارم که باید بفروش ...

چرا بترسی عزیزم کد ملی برای احراز هویته و به بقیه نشون داده نمیشه.

اتفاقا خیلی بهتر شده دیگه کسی جرات نمیکنه مزاحمت ایجاد کنه

اتفاقا منم لباس عقد و عروسیم و کفشاشو دارم هنوز بعد سه چهارسال پ میخام بزارم تو دیوار بفروشم اگه فر ...

آره درسته از یه طرف آدم دوست داره لباس عقدش رو یادگاری نگه داره از یه طرفم میشه یکی استفاده کنه 

کاش لباس عقد و پاتختی هم کرایه کرده بودم مثل لباس عروسی 😕

من امروز خیلی خوب پیش رفتم دیگه هر چی نگاه کردم خروجی دیگه ای نبود 

خونم مرتب و تمیز شد😍

اگه خدا بخواد یه بار دیگه تا عید چک میکنم و خروجی ای بود میذارم بیرون،در مورد ظرف های آشپزخانه چون مرتب چیده شده فعلا تصمیمی نگرفتم 

کابینت ادویه رو خیلی مرتب تر کردم،از تمیزی و منظمی یخچالمم راضی ام😍چون خریدمون هدفمنده یخچال اکثرا مرتب و جاداره

به شدت از بی نظمی بیزارم ولی با این حال دست و دلم هم نمیره به تمیزکاری و رفع انباشتگی

رفتم صفحات رو از اول بخونم شاید فرجی شد.

چرا دل کندن از لباسا اینقدر برام سخته اخه با اینکه حتی بعضیاشون رو اصلا دوست ندارم بازم حیفم میاد بدم بره 😥

به شدت از بی نظمی بیزارم ولی با این حال دست و دلم هم نمیره به تمیزکاری و رفع انباشتگی رفتم صفحات رو ...

عزیزم اکثرا این حسو دارن و تو روان شناسی بهش میگن اختلال احتکار یعنی طرف هرچقدر اطرافشو با وسایل و لباس پرکنه حس اطمینان خاطر داره

مامانم منم همینطوره،خونشون داره میترکه از حجم لباس و ظروف و من چون فنکشویی بلدم و نمادشناسی میدونم گره مشکلش دقیقا همینجاست ولی حاضر نمیشه از شرشون خلاص شه😅

آره درسته از یه طرف آدم دوست داره لباس عقدش رو یادگاری نگه داره از یه طرفم میشه یکی استفاده کنه  ...

منم پشیمونم از خریدشون

من دادم برام دوختن و اصلا راضی نبودم الانم جاگیر شدن و باید مفت بدم تا فروش برن