2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738946 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها تو نت سرچ کنید خونه کیم کارداشیان و لذت ببرید ارزوی من همچین خونه ای هست ایشالا قسمت همه🤩😅

رفتم دیدم عزیزم اتفاقا از این مدل عکس ها زیاد دارم تو گالری ام.چون بحث قانون جذبم هست.قسمت همه بشه این مدل خونه ها

من الان پذیرایی واشپزخونه ام سفید وگردویی کم رنگ.

شادی صدام کنید

تو خونه قبلیم همسرم خیلی دوس داشتن تو اتاق خواب تلویزیون داشته باشیم و برای همین یه تلویزیون برای اتاق خواب تهیه کردن.

اما نذاشتم بیارنش تو خونه جدید. گفتم فقط همین یه تلویزیون تو پذیرایی کافیه😍

رفتم دیدم عزیزم اتفاقا از این مدل عکس ها زیاد دارم تو گالری ام.چون بحث قانون جذبم هست.قسمت همه بشه ا ...

چه شیک

خیرشو ببینی🤩

ایشالا هرچی دوستداری بخری و نی نی ات تو خونت وول بخوره🤩🤩🤩🤩

تو خونه قبلیم همسرم خیلی دوس داشتن تو اتاق خواب تلویزیون داشته باشیم و برای همین یه تلویزیون برای ات ...

منم همسرم می خواد برای اتاق خواب کولر بذاره میگم واسه دوماه تیر ومرداد چه کولری.دیگه فعلا منصرف شد.

تلویزیون که اصلاااا

شادی صدام کنید

خانوما یه سوال 

من کلا لباس مجلسی زیاد ندارم کلا چهارتا دارم که دوتاش لباس عقد و پاتختیمه به نظرتون اینا رو یادگاری نگه دارم یا رد کنم بره؟بعد اگه بخوام رد کنم از اونجایی که مال هفت هشت سال پیشه میشه بفروشم؟یا همینجور بدم به یکی؟

خانمی میشه بگین چ کتاب یا چ فیلم وسایتایی باعث میشه با مینیمال بهتر اشنا شیم  من تقریبا یکساله ...

اینجا از صفحه ۸ تمریناتو داره

اگه اصولی میخوای انجام بدی با تمرینات پیش برو

اصول مینیمال بالابردن کیفیت زندگی هست

و ما با حذف انباشتگی وسایل ذهنمون رو آزاد میکنیم تا آرامش روحمون رو پیدا کنیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چه سوال های سختی می پرسید😀😀

از بزرگترین دوراهی های زندگیمه 🤣

من الان دارم وسایل جمع میکنم اولین بارمم هست که اسباب کشی میکنم . همش مردد میمونم بین دور انداختن و نگه داشتن

کاش خونه جدید که میریم بتونم سبک بارتر برم

از بزرگترین دوراهی های زندگیمه 🤣 من الان دارم وسایل جمع میکنم اولین بارمم هست که اسباب کشی میکنم . ...

🌹فکر کن در کمد دیواری بازکنی ۴ تا تشک ۴ تاپتو ۴ تا بالشت

🌹از وسایل برقی فقط یه جاروبرقی یه اتو یه سشوار

🌹کمد خودت یه پالتو یه پاییزه یه مانتو مجلسی یه اداری یه بیرونی

🌹کیف وکفش هم هماهنگ با همین مانتو ها،چندتا شومیز مجلسی ویک دوست لباس خونکی

🌹کابینت ها باز کنی فقط ۱۲ تا لیوان،۲ تا پارچ،دوتا گلدون،۱۲ استکان چای ،۶ قندون

🌹یه سرویس قابلمه،دوتا لگن وابکش والی آخر

قشنگ می تونم لیست جهیزیه مینیمال بدم.

شادی صدام کنید
🌹فکر کن در کمد دیواری بازکنی ۴ تا تشک ۴ تاپتو ۴ تا بالشت 🌹از وسایل برقی فقط یه جاروبرقی یه اتو یه ...

عزیزم خونه شما این شکلیه؟

واقعا میشه روزی کمد لباس منم این شکلی بشه

من تو اشپزخونه خیلی وسایل اضافی ندارم فقط همونا بود که قبلا گفتم سماور و استکان کمرباریک و قهوه جوش مسی و یه قابلمه مسی. ولی خب ظرف و ظروفم یه مقدار بیشتره مثلا ۱۸ تا استکان مهمون دارم و ۶ تا دم دستی. که چون خانواده ها پرجمعیتن لازمم میشه

سرویس چینیم ۱۲ تا فنجون داره که حتی یه بارم استفادشون نکردم. نمیدونم بدون کارتن بذارم تو دیوار میخرن یا نه!

ولی کشو لباسام همچنان قاراش میشه. تازگی هم زیاد لباس نخریدم ولی بازم از همه جا لباس درمیاد

لباس بیرونی هامم زیاد نیستن. فقط لباس خونگی هام حس میکنم زیادن. البته من تند تند لباس عوض میکنم گاهی کم هم میارم! اخه لباسشویی رو فقط هفته ای یه بار روشن میکنم 

اینا که تعداد لباس خونگی هاشون محدوده چطوری میشورن و میپوشن؟ 

خانوما یه سوال  من کلا لباس مجلسی زیاد ندارم کلا چهارتا دارم که دوتاش لباس عقد و پاتختیمه به ن ...

اتفاقا منم لباس عقد و عروسیم و کفشاشو دارم هنوز بعد سه چهارسال پ میخام بزارم تو دیوار بفروشم

اگه فروش نرفت میدم برای عروسای نیازمند

چون اگه نگه دارم بعد چندسال زرد رنگ و کثیف میشه و جنش پارچش نابود میشه چ اونجا دیگه هیچ کی مجانی ام نمیبره خخ