2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737205 بازدید | 44691 پست
من تو اتاق خوابم سرویس تخت یه گلدون وکمد دیواری که لباسای خودم وهمسرم .به معنی واقعی کلمه اتاق خوابم ...

گفتین کاموا یه چیزی یادم اومد من یه پلاستیک بزرگ کاموا دارم پول زیادی هم بابتشون دادم نمیدونم چکارشون کنم اینجا هم هوا گرمه مگه ادم چند تا شال نیاز داره. 🙄

یکی از دوستان درست گفتند بهتره ادم رو یه کار هنری تمرکز کنه.  من از وقتی با مینیمالیسم اشنا شدم دیگه از بعضی هنرها خوشم نمیاد بیشتر چیزای ساده و تک رنگ رو دوست دارم. 

تعجب میکنم من انقد کاموا به چه دردم میخورد. خوشبختانه از دست وسایل چرمسازیم راحت شدم. اما مثلا تعدادی از وسایل نقاشیم هم بی مصرف مونده. 

تو این ماه تعدادی از وسایلم رو از طریق دیوار تونستم بفروشم.

نسبت به قبل تو خرید خیلی بیشتر دقت میکنم. 

تو دفتر یادداشت گوشیم یه صفحه گذاشتم به اسم ورودی و هر وسیله ی خونه و پوشاکی که میخریم رو یادداشت میکنم. و یه صفحه ی دیگه هم نوشتم به اسم خروجی تا الان ۱۹۰ ایتم رو گذاشتم خروجی و از شرشون راحت شدم. 

گفتین کاموا یه چیزی یادم اومد من یه پلاستیک بزرگ کاموا دارم پول زیادی هم بابتشون دادم نمیدونم چکارشو ...

چاره ای نداری چند وقت یه بار دوتاش بذاری خروجی یا ببین از اقوام کسی بافتنی نمی کنه بده بهش

من وقتی کاموا داشتم باهاش دوتا لیف بافتم برای حموم.

یا اگه کامواهات نرمه باهاش اسکاچ بباف 

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزم لباس بی استفاده دارم.هرچی میگم تموم شد باز از یه جای دیگه یه چی درمیاد امروز یه بلوز بافتن ...

من بودم پرسیدم😅😅 خوبه کم کم میدوزیشون. من پارچه های اضافیمو گذاشتم تو یه باکس پارچه ای یه تعدادی رو هم هدیه دادم. 

سلام اسی عزیز و بچه ها من یه زمانی مرتب اینجا میومدم و کلی وسیله پاکسازی کردم.

سلام فیگی جان 

من اینجا تقریبا جدیدم ولی از اول تاپیک همه رو خوندم مخصوصا پست های شما رو.

بچه ها لطفا بیاید و دوباره اینجارو فعال کنید خیلی تاپیک خوبیه

من تو این هفته کلی وسیله رد کردم رفته. کمدم خیلی مرتب شده

همچنان در حال پاکسازیم چون چندوقت دیگه قراره جا به جا بشم از الان دارم وسیله کم میکنم و مرتب میکنم تا تو اسباب کشی راحت باشم.

راستی من تو این چندروز فهمیدم خیلی وقتا یه وسیله هایی تو خونه هامون هستن که فکر میکنیم اضافی ان ولی درواقع فقط جای درستشون قرار نگرفتن

پس بعضی وقتا شاید حتی یه تغییر کاربری یه وسیله یا تغییر دکور ساده به خونه هامون نظم بیشتری بده

من مشکل اساسیم تو اشپزخونه مشما فریزره  نمیدونم چطور میتونم کمترش کنم و یا اصلا حذفش کنم. این ...

من یه تعداد ظرف فریزری دارم و راضیم هم نایلون کمنری مصرف میشه و هم فریزر مرتب تر میمونه 

برای موادی مثل کرفس یا نخود سبز که گاهی نایلون شون پاره میشه و فریزر رو کثیف میکنه هم خیلی بهتره که از ظروف فریزری استفاده کنیم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
مثلا این خورده ریزا که هیچ جای مشخصی ندارن رو شما چطوری جا میدین  اینا قبلا تو یه جعبه کادویی ...

به نظرم با نظم دهنده میشه مرتبشون کرد 

حالا میشه آماده خرید و یا از قوطی های مختلف استفاده کرد 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
مثلا این خورده ریزا که هیچ جای مشخصی ندارن رو شما چطوری جا میدین  اینا قبلا تو یه جعبه کادویی ...

یک مورد هم که خیلی مؤثره تو ایجاد نظم پایدار اینه که همه وسایل مربوط به یک گروه کنار هم باشن 

مثلا اینجا لوازم‌التحریر هست، چسب هست ، شارژر هست و... 

اگر از هر کدوم از این دسته ها فقط همین ها رو دارید و جای دیگه ای هم ندارید میتونید کشو رو با مقوا یا نظم دهنده چند قسمت کنید و وسایل هر دسته کنار هم باشن 

اگر جای دیگه ای هم مثلا شارژر یا هندزفری یا پاوربانک و... هست این شارژرها هم به اونجا منتقل بشه و بقیه هم به همین صورت 

دوستان کتری من خراب شده دیگه میخوام بعد از ۹ سال بندازمش دور 😁دیگه نمیخوام کتری جدید بخرم از چای ساز استفاده میکنم ولی اب که تو چای ساز جوش میاد شفاف نیست نمیدونم چه کار کنم 

چایسازم مارک تیفال هست 

تمام ناخالصی و املاح اب توش معلومه چه کار باید کنم

خدارو شکر پس چون من از روی عادت.هیچوقت چیز اضافی نگه داری نمیکنم و کلا خلوتی داخل خونه رو از نظر وسایل و چیدمان دوسدارم.هر چند وقت یکبارم کمدا رو میگردم لباسی چیزی رو نخوام میدم بر ه.شلوغی و انباشتگی باعث استرس و کلافگیم میشه.چیزای اضافتونو بریزین بره انقد انرژی مثبت میگیرین که حد نداره،🌹😍

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️
من بودم پرسیدم😅😅 خوبه کم کم میدوزیشون. من پارچه های اضافیمو گذاشتم تو یه باکس پارچه ای یه تعدادی ر ...

یادمه عزیزم ⁦☺️⁩ ممنونم ازت

اتفاقا به فکر انداختیم اونروز تا برآورد کنم ببینم میخوام با اینا چکار کنم و اصلا چند دست لباس ازش در میاد که من همش استرسش را دارم . خلاصه اونایی که خوب بودن اندازه دوتا بقچه پارچه شد که تو کمد گذاشتم .فکر کردم اگه طبقه بالا بذارم هم ممکنه خراب بشه و هم کلا از یادم برن . هروقت چیزی را دور انداختم و جانشین میخواست بجا اینکه برم بخرم اونارو میدوزم تا زمانی که تموم بشه.خودمو موظف کردم تا وقتی اینا هستن نه پارچه اضافه بخرم و نه لباس بیرونی 

یک مورد هم که خیلی مؤثره تو ایجاد نظم پایدار اینه که همه وسایل مربوط به یک گروه کنار هم باشن  ...

نه عزیزم جای دیگه ازشون ندارم فقط همینا هستن

منقسم کشو گرفتم ولی اصلا خوب نیستن بازم به هم ریخته نشون میده

دنبال یه ظرف دربدار مناسبی میگردم که محتویات داخلش مشخص نباشه و روشون بنویسم چی دارن که دسترسیش هم راحت تر باشه