2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735842 بازدید | 44673 پست
من از پارسال که شروع کردم خیلی دور ریز داشتم مخصوصن خرده ریز ها بیشترین شلختهگی من از کمبود کمد و کا ...

عزیزم منم  دقیقا اینطوریم 

هی کمد دیواری رو میریزم بیرون و دوباره میچینم ولی اصلا باب میلم نیست

اوایل با کابینت ها هم همین مشکلو داشتم یه سره جا به جامیکردم ظرف و ظروف رو. شوهرم میگفت هنوز میخوام جای یه چیزو یاد بگیرم و عادت کنم دوباره میبینم تغییر دکور دادی

کابینت هارو بیخیال شدم چون دیدم هیچ راهی ندارن الان فقط یه تغییرات جزئی بعضی وقتا میدم.

ولی یه ساله حداقل ماهی یک بار کل کمدو میریزم بیرون و دوباره میچینم. یه روزه هم جمعش نمیکنم چون کلافه میشم وسطاش. چندروز طولش میدم! شوهرم تاچندروز هروقت از سرکار میاد منو وسط یه انبار از لباس و وسایل کمد پیدا میکنه! 

واقعا دیگه ازین وضعیت خسته شدم

میگم نکنه وسواسی چیزی گرفتم. اخه مثلا میخوام مثلا یه سری وسایل هم بچینم تو کارتن صدبار هی میچینم درمیارم دوباره میچینم تا به بهترین چیدمان برسم!

دقیقا منم خیلی چیزهارو بر اساس عرف خریدم و مادرمم هی میگفت اینو بخر اونو بخر. این نباشه نمیشه اون نب ...

وااای که چقدر حرص درآره .آخه بگو مگه تو میخوای از بالشت و پتوی من استفاده کنی یا تو میخوای پولش را بدی😡

برای ظرف ایرانی و خارجی من ترجیح میدم حداقل استکان  را فقط خارجی بخرم.چون ایرانی ها با سردی یا گرمی زیاد یهو یا می‌شکنه یا ترک برمیداره .به راحتی هم لب پر میشه و زود به زود زرد میشه که باید مدام وایتکس استفاده کنی

من استکان خارجیام تا ساعتهااااا  ممکنه تو سینک بمونه ته مونده چای هم داخلش .بعدش با یه اسکاج نرم و ریکا کامل تمیز میشه

قیمتش هم حالا اگه استکان یا لیوان باشه نسبت به ایرانی خیلی گرون نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این نمونه ها که خانواده شوهر دخالت میکنند زیاد هست.چه بسا که آخرش هم جای دست درد نکنی میفرمایند چرا فلان چیز را ندارییییی؟؟؟

از این می‌سوزم ایران مثلا یه کشور اسلامی هست و غیر ممکنه کسی ندونه که جهیزیه را در اصل مرد باید بده. 

کشورهای نامسلمان بهتر از ما رسم دین را به جا میارن.اونجاها وسایل زندگی تماما پای مرد هست و حتی اونایی که وسع مالی ندارن وسیله دست دوم میخرن. عروسی گرفتن در حد یه دور همی .غذا هم یا نمیدن یا یه غذای ساده.حتی دیده شده ساندویچ⁦☺️⁩.البته که پولدارهاشون بریز بپاش دارن.اما حداقل اونی که نداره مثل ایرانی جماعت کمر خودش و خانواده ش را نمیشکنه که مگه من چیم از پسر یا دختر فلانی کمه؟ منم میخوام😌

عزیزم منم  دقیقا اینطوریم  هی کمد دیواری رو میریزم بیرون و دوباره میچینم ولی اصلا باب میل ...

بخاطر اون بلایی که پارسال سرت اومده وسواس گرفتی.دختر مگه چقدر وقت داری که آنقدر درگیر چیدمان هستی😁یه بچه بیار درست میشی😂⁦🖐️⁩ اونوقت فقط میخوای وقت پیدا کنی کارای روزمره را انجام بدی . دیگه تغییر دکوراسیون پیشکش

یه مدتی خودت را موظف کن هیچی نخری مگر اینکه واقعا نیاز پیدا کنی و بدون اون کارت گیر باشه.همینا که داری را استفاده کن.مخصوصا لباس.چون لباس بیشترین چیزی هست که مدام آپدیت میکنیم. مثلا گفتی لباس خونگی و روسری زیاد داری.با همینا سر کن .هرچیزا دیدی دوست نداری قبل از اینکه کهنه بشه بده به نیازمند.مثلا گفتی یه روسری داری خانواده شوهرت خریدن ببخش بره.اگه سراغ گرفت گفت بپوش بگو فعلا تو رخت چرکاس .بگو نمی‌دونم کجاس.باور کن مردا اصلا به این چیزا دقت نمیکنن.وقتی ‌نبینش اصلا یادش نمی‌مونه تو چی داشتی یا داری 

یا خواهرت از کجا میخواد بفهمه تو دکوریش را چکار کردی.یا کادو بده یا بگو قایمش کردم.تمام

واقعا بقیه چقدر جا دارن تو خونه هاشون؟ من فکر میکردم وسایلم خیلی زیاده ولی الان نگاه میکنم خیلی هم ...

بنظر من دراور الان نگیرید.چون به زودی اسباب کشی داری یه وقت تو رفت و آمد خراب میشن.بعد شاید خونه آینده هم کمد دیواری بهتر داشت.اونوقت کمد اضافه را چکار کنی؟

اما نظم دهنده خوبه.تا همیشه هم به دردت میخوره.

اول بشین همون وسایل را دسته بندی کن و تو کیسه بریز تفکیک بشه .بعد نسبت به اندازه ای که جا میگیرن ببین چند تعداد سبد لازم داری و هر کدوم وسیله ها سبدش چه سایزی باشه 

بنظر من دراور الان نگیرید.چون به زودی اسباب کشی داری یه وقت تو رفت و آمد خراب میشن.بعد شاید خونه آین ...

عزیزم ممنون از پیشنهاداتت 

یه ماه پیش یه سری چیزارو جدا کرده بودم که تمیز و قابل استفاده بودن گذاشتم دیوار بفروشم ولی همش مزاحم شدن و حتی یه نفرم برای خرید زنگ نزد. منم امروز دلو زدم به دریا همشونو گذاشتم تو کیسه بردم گذاشتم کنار سطل اشغال تا هرکی لازم داشت برداره. راحت شدم 

ولی بازم یه سری لباس ها و کفشا هستن نو هستن. نمیدونم اینارو هم بذارم بیرون یا نگه دارم شاید کسی خرید ازم 

برای نظم دهنده هم حتما باید برم ظرف دربدار و قیمت مناسب پیدا کنم چون بدون در باشه بازم به هم ریختگیش مشخصه و اذیتم میکنه 

عزیزم ممنون از پیشنهاداتت  یه ماه پیش یه سری چیزارو جدا کرده بودم که تمیز و قابل استفاده بودن ...

والا منم چندبار لباس هایی ک حیفم میومد گذاشتم دیوار همش مزاحم شدن مخضوصا اقایون 

همه رو یجا دادم خیریه هم ثوابش بهم رسید هم خیلی زود از دعای خیر نیازمندا جاش پرشد برام با بهترش

من هنوزم لباس بی استفاده دارم.هرچی میگم تموم شد باز از یه جای دیگه یه چی درمیاد

امروز یه بلوز بافتنی ابریشمی تو چمدون بود آوردم که بپوشم.قبلا هم چندبار پوشیده بودم باهاش راحت نیستم.گذاشتم تا بشورم و ردش کنم.شاید سه بار پوشیدمش کاملا نو مونده.هدیه مامانم بود.اگه باهاش هم سایز بودم به خودش میدادم

یادتونه چندروز پیش یه دوستی ازم پرسید چقدر پارچه داری گفتم اندازه بیست دست لباس(حالا میگین تو هم ما را کشتوندی با این پارچه هات نه؟😅 دیگه باید ببخشید .من فعلا زورم به همینا میرسه.خلاصه شمردم دقیقا همون بیستا بود .البته تیکه ای هم زیاد دارم که اونا هم به یه دردی میخورن.بزرگا هم قراره مانتو شومیز، خونگی و لباس خواب بشن.یه مانتو قرمز داشتم برام کوچیک شده  بود و مدلش قدیمی.خیلی وقت بود کنار همون پارچه ها بود تا مدلش را عوض کنم.به فکرم زد حالا که این قرمز خانم را دارم یه مانتو برای شب یلدا باهاش بدوزم.ضمن اینکه مانتو که برای دورهمی راحت باشه ندارم.

و در نهایت تو این یک سال موفق شدم هفتاد درصد پارچه های اضافه را حذف کنم⁦⁦☺️⁩الان تقریبا میتونم بگم اینایی که مونده کاربردی هست⁦

من هنوزم لباس بی استفاده دارم.هرچی میگم تموم شد باز از یه جای دیگه یه چی درمیاد امروز یه بلوز بافتن ...

عزیزم دوختی حتمن عکس بذارید😍😍

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دو روز نبودما  تاپیک به حالت تعطیلی در آوردید

سلامم یادم رفت خوبید؟

خوب هنوز تو اتاق خوابیم 

وضع جوراب هاتون‌چطوره؟دستکش ها،شال گردن ها 

کلاه ها چترها شهرمون داره بارون میاد فاز پاییزی برداشتم

در ادامه خریدهای اشتباه دوسال پیش یه کلاه خریدم از اون خریدهای بی فکر بود کلاه گرمی ولی من اصلا از این تیپ ها نیستم کلاه بذارم تو این دوسال فقط پارسال که برف بارید یه نصفه روز گذاشتم سرم رفتم برف بازی(گرون خریدم دلم نمیاد بدم کسی یا بذارم خروجی دیگه این یه کلا بذارم بمونه)

تازه خودم بلدم کلاه ببافم.یه دستکش دارم از راهنمایی یا دبیرستان یعنی تار وپودش گسستم😄هر سال یه دل سیر باهاش برف بازی می کنم.یکی دوسال دیگه هم قابل استفاده است

از این دستکشهای مشکی چرمم ام هر بار می رم می بینم نمی خرم یه روزایی که خیلی سرده لازمم میشه بعد که دمای هوا بهتر میشه میگم هوا اینجا زیاد سرد نمیشه واین‌چنین هنوز مینمیمال باقی موندم جورابم سه چهار جفت‌دارم که مدام استفاده می کنم

شادی صدام کنید
دو روز نبودما  تاپیک به حالت تعطیلی در آوردید سلامم یادم رفت خوبید؟ خوب هنوز تو اتاق خوابیم&n ...

شادی جان بسیار عالللی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دو روز نبودما  تاپیک به حالت تعطیلی در آوردید سلامم یادم رفت خوبید؟ خوب هنوز تو اتاق خوابیم&n ...

سلام

یادم نیست قبلا گفتم یا نه.حالا دوباره میگم.

یه شال و کلاه ست رو خریداری همیشه معروف عروسیم داشتم.به مناسبت شب یلدا .همون اوایل ازدواج شاید دو بار پوشیدم که اونم تو ماشین نشستم رفتم خونه مادرشوهرم ...چون اون روزا چادری هم بودم پوشیدنش بیرون خونه ممکن نبود.رنگش هم عنابی بود😑 قشنگ بودا اما مدلش مناسب تیپ و سن من نبود... خلاصه درد سرتون ندم .چند ماه پیش ردش کردم رفت

گرون هم بود.دیگه فدای سرم

یک دونه شال بافتنی هم داشتم اونو خوب پوشیدم. چهار پنج سال زمستون را باهاش سر کردم ... و پارسال رفت به سلامت

دستکش چرمی هم دارم که فکر کنم یکبار هم نپوشیدم.گذاشتم ردش کنم .آخه من اونقدری بیرون خونه نمیگردم که اینا را بخوام😬  الان که فکرشو میکنم میفهمم عروس داماد ها فقط آفریده شدن برای پر کردن جیب لباس فروش ها و لوازم خونه..

جوراب هم از پارسال اضافه ها رو رد کردم و بعد از اونم باز نصفش استفاده شده و رفته.الان فکر کنم فقط دو سه جفت پارازین برام مونده و ده جفتی جوراب زمستونی و روفرشی دارم.البته روفرشی از اون ضخیم ها نه.همون کشباف معمولی بدون مچی

یه پالتو دارم که برام کوچیک شده.نو مونده هم.موندم ردش کنم یا بزارم بمونه شاید لاغر شدم⁦⁦🤷🏻‍♀️⁩ 

و یک پالتو جیر مخمل که اونو می‌پوشم .امسال اونم یه کوچولو برام تنگ شده...البته جا دکمه ش دوبله هست.میتونم دکمه های را جابجا کنم تا اندازه بشه.ولی هنوزم شنل میخوام🥺

چتر هم یه دونه داریم که اصلا نمی‌دونم کجاست.چون هیچ استفاده ای ندارم.اصلا فکر نمیکنم دیگه آدم بزرگها از چتر استفاده کنن.واسه بچه ها خوبه

امروز یه روسری مجلسی کوچولوی به درد نخور گذاشتم کنار .ولی پارچه ش را دوست دارم .به درد کیسه پارچه ای میخوره.شاید یه چیزی باهاش بدوزم  

امشب یکی از اتاق خوابها را مرتب کردم.یه چند روز بود عادت کرده بودم لباسایی که تو خونه استفاده میکردم و نمیخواستم تو کشو بزارم یا لباس بیرونی های سبک را تا میکردم میذاشتم رو شوفاژ . اگه دو تیکه هم بود کلی شلوغ نشون میداد.امشب یه گوشه پایین کمد را برای اونجا باز کردم

چندتا از اسباب بازیهای پسر که براش تکراری شده بود بردم اتاق بالا.بعد فکر کردم حالا که تا این بالا اومدم پارچه های تیکه ای که دیشب گفتم را بردارم لباس زیر بدوزم.البته لباس زیر معمولی دارم .اما مدل جینگولی زیاد ندارم😁آنقدر هم ماشالا گرون شدن که صرف با همون دوختنی هست .

شوهرم مجرد بوده از بازار لباس عمده میآورده.بعد یک عالمه 

ش رت ته جنساش مونده بود  خلاصه نتونست بفروشه.انقدر زیاد بودن که تو این شش هفت سال خودم استفاده کردم تا الان که یه بیست و پنج تایی ازشون مونده.دیگه ازشون خسته شدم دارم تند تند استفاده میکنم و دور میریزم.بخاطر همین میخوام کم کم اون پارچه هام را بدوزم خدایی نکرده تو این مورد کم نیارم😁

چند روز پیش تو پربازدید ها یه بنده خدایی تاپیک زده بود آنقدر وضع مالیش خرابه که نمیتونه لباس زیر بخره و... اونو خوندم یکم عذاب وجدان گرفتم.گفتم نکنه منم دارم اسراف میکنم که زود به زود دور میریزم😣

اما اینجور وقتا مهمه که یه خانم حتی شده یک ذره خیاطی بلد باشه.همه ش چهار تا درز کوچولو داره که با دست هم میشه دوخت.حتی پارچه شو از همین لباس خونگی هم میشه استفاده کرد برای کسی که پول پارچه نداره 

من در طول این هفته یه لیست از لباسا و مواد غذایی مورد نیازم  تهیه کردم که آخر هفته واسه پاکسازی تکلیفم مشخص باشه

امروز روز پاکسازیه و مطمئنا کارم با این لیست راحت‌تر میشه

به شما هم پیشنهاد میکنم بنویسید، نوشتن خیلی به ذهن آدم نظم میده، ممکنه کلید خیلی از سوالاتون تو همین نوشته‌ها باشه

2810