2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737196 بازدید | 44691 پست

واینکه من کلا در بعضی موارد طرز فکر سنتی دارم حالا درست یا غلط ولی میگم

مثلا قبلا تو خانواده ها وعده صبحانه ونهار وشام که همه اعضای خانواده دور هم بودند ویک وعده عصرانه یکبار پهن می کردیم وجمع می کردیم ولی الان حدلقل تو خونه ما واطرافیان مون همش همه در حال خوردنن خداروشکر غذایی هست برای خوردن ولی این اشپزخونه مدام توش شلوغ.

هیچ نظم وبرنامه ای نیست ساعت ۱۲ شب که دیگه زمان شیر موز خوردن نبست یا اعضای خانواده قبلا موظف بودند غذای سفره بخورند الان هر کس یه سازی وی زنه

قبول دارم دانشگاه وکلاس های مختلف وشاغل شدن ساعت غذا خوردن تغییر داده ولی همین کلی بهم ریختگی ایجاد کرده.

شادی صدام کنید
واینکه من کلا در بعضی موارد طرز فکر سنتی دارم حالا درست یا غلط ولی میگم مثلا قبلا تو خانواده ها وعد ...

همه این بهم ریختکی ها کار ما خانم ها بیشتر می کنه اگه بیرون باشیم حالا شاغل باشیم یا واسه تفریح که خوبه ولی اگه خونه باشیم مدام باید جمع وجور کنیم اون وقت دبگه وقت برای یه نماز خوندن نه یه ورزش نه یه رقصیدن یه کتلب خوندن یه کار هنری اصلا یه ساعت خوابیدنم نداریم چون همش در حال انجام دادن کارای خونه هستیم طبیعتا دیگه بعدش برای انجام دادن کارای خودمون خسته می شیم.

به نظر من خانواده هایی هم که بچه دارند از زمانی که بچشون چهار ودست پا می ره تا سنی که بفهمه رسما باید تمام گل وگلدون ها ودکوری عای دم دست جمع کنند 

به جای جمع وجور کردن ریخت وپاش بچه ها میشه باهاشون بازی کرد که هم خودتون لذت ببرید هن دلبندتون

البته اینجا هر کس نظر خودش میگه وهر نظری ممکنه درست باشه یا غلط بلشه کنار هم داریم از هم یاد می گیریم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.خدا براتون نگه داره .ماشالا سه تااااا حالا من فکر میکنم بازم خانمای شاغل یه ساعتی از روز رو ب ...

ممنونم عزیزم ، خدا گل پسر شما رو هم حفظ کنه ، والله شاغل بودن هم معایب زیادی داره به خصوص با بچه ، من اگر سابقه کارم بالا نبود شاید دیگه سر کار نمی‌رفتم چون نامرتبی خونه بعضی وقتها خیلی به اعصابم فشار میاره ، شما هم از تمیزی خونت لذت ببر و با گل پسرت خوش بگذرون .

دخترا به تغییر کاربری ها هم فکر کنید مثلا من از جهیزیه ام جای سیب زمینی پیاز داشتم سه طبقه بود سبدها ...

سبدهای پلاستیکی رو رو هم گذاشتید؟ سبد سیب زمینی پیاز من خیلی بزرگه. کهنه هم شده. چند وقته تو فکر تعویضشم

واینکه من کلا در بعضی موارد طرز فکر سنتی دارم حالا درست یا غلط ولی میگم مثلا قبلا تو خانواده ها وعد ...

به نظرم اصلا این طرز فکر سنتی نیست. حرفتون خیلی منطقیه. مدرن بودن با بی برنامه بودن فرق داره. ساعت صبحانه و نهار و شام باید به تناسب شرایط خانواده تنظیم بشه و همه وعده ها حدودا تو همون ساعت مشخص صرف بشه و جمع شه.

حالا یکی شاغله یکی خانه دار یکی بچه داره یکی نه. بسته به شرایط خونه تون تنظیمش کنین و یه سری قوانین کلی بذارین. بعد یه مدت بدن عادت میکنه.

مثلا من ساعت خواب و وعده های غذایی و کتاب خوندن و کارم رو مشخص کردم. اون وسطا با پسرم بازی میکنم. خونه رو جمع میکنم . به اطرافیان زنگ میزنم یا میرم دیدنشون. لازم نییت قوانین و برنامه ها خیلی سفت و سخت باشه اما محدوده ش دو مشخص کنید به نفع خانواده س.

یکی از همکلاسی های من همیشه دیر میومد کلاسهای دانشگاه رو. همیشه. یعنی یکبار نشد سر موقع برسه. استاد بهش تذکر داد. خیلی بهش برخورد و ناراحت شد. بعد کلاس داشت درد و دل میکرد که استاد نباید قضاوت کنه. من خب نمیتونم زود بیام.

بعدا فهمیدم که خانم ساعت ۳ صبح میخوابه و صبح هم با آژانس می اومد دانشگاه. خونه شون خم نزدیک خونه ما بود.

اونوقت من عصرا سر کار میرفتم. سر شب میخوابیدم. صبح پا میشدم و خونه رو جمع و جور میکردم. کلییی کار میکردم بعد هم با مترو میرفتم دانشگاه. همیشه هم قبل استاد تو کلاس بودم. 

یعنی اون آدم حتی متوجه نشده بود اشتباهش چیه. ناراحت بود که استاد قضاوت بیجا میکنه😶 ناگفته نماند که تا آخرین روز کلاسها هم همچنان دیر اومد.

تفاوت برنامه ریزی اینجا مشخص میشه. اگر شب دیر میخوابید سعی کنید ساعت خوابتون رو بسته به شرایط تنظیم کنید. خورد و خوراکتون رو اصلاح کنید و سالم خور باشید. ساعت وعده های غذایی و کارهای روزمره تون رو تو یه محدوده زمانی مشخص کنید. نه خیلی سفت و سخت نه اینکه انقدر انعطاف پذیر باشه برنامه تون که سردرگم بشید.

من دیروز کابینتا رو وارسی کردم فقط سه تا دونه پاسماوری کوچولو دور انداختم .چینی بودن دیدم ترک خوردن ...

اگه کابینت هات جا داره قابلمه هاتو تو استند نچین آشپزخونه هرچی خلوت تر شیک تر و تمیزکردنش راحتر

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستان منم تازه به جمعتون اضافه شدم و همه پست ها رو خوندم من همیشه چون مامانم نمیزاشت چیز کهنه ...

ماشاالله اینهمه رو کجا جا داده بودی 😅

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

همه این بهم ریختکی ها کار ما خانم ها بیشتر می کنه اگه بیرون باشیم حالا شاغل باشیم یا واسه تفریح که خ ...

اتفاقا منم همون زمانی که اینجا اومدم بچم نوپا بود  همزمان دکوری ها را جمع کردم .رفته رفته همونا هم شکسته شدن 

درسته گاهی از شیطنت این بچه جان مینالم اما به جاش راه هایی پیدا میکنم که دور و بر خونه چطوری خلوت باشه و همه وسایل کاربردی باشه.

اگه کابینت هات جا داره قابلمه هاتو تو استند نچین آشپزخونه هرچی خلوت تر شیک تر و تمیزکردنش راحتر

نه عزیزم.تو کابینت جا نداشت .وگرنه اونجا میذاشتم

اما راستش دوست دارم یه استند برای پاسماوری بگیرم .آخه یه شش تایی قوطی چای و نبات... دم گاز هست

سبدهای پلاستیکی رو رو هم گذاشتید؟ سبد سیب زمینی پیاز من خیلی بزرگه. کهنه هم شده. چند وقته تو ...

متوجه سوال تون نشدم

سه تا سبد پلاستیکی مستطیلی شکل سایز متوسط گذاشتم برای سیب زمینی پیاز

سبدهای جای سیب زمینی پیاز گذاشتم برای مواد شوینده زیر کابینت

شادی صدام کنید
یکی از همکلاسی های من همیشه دیر میومد کلاسهای دانشگاه رو. همیشه. یعنی یکبار نشد سر موقع برسه. استاد ...

من این روزا صبحا زود بیدار میشم واقعا تفاوت را با گذشته میفهمم.حتی اگه کار خاصی هم نکنم بازم زمان برام برکت داره.

اصلا خواب توی شب خیلی مهمه.جو زمین خیلی روی بدن انسان اثر داره.خیلیا هستن اینو نمیدونن.کسی که سه شب بخوابه اگه ۱۲ ظهر هم بیدار بشه بدنش دچار کسالت  میشه و بازم خواب آلود بیدار میشه

من اگه ۱ شب هم بخوابم اما هفت بیدار بشم انگار بدنم با نشاطه.چون خوابم سر موقع بوده .حتی تو روحیه م اثر میزاره.چون نمیخوام هول هولکی ناهار بزارم و کارای بچم را با اوقات تلخی انجام بدم 

الان چند روزه باز تنبل شدم چون پری بودم ۹ بیدار میشم

من ساعت نهار وشام وصبحانه ام مشخص 

روزای تمیز کاری ام مشخصه

نمازم ۷۰ درصد مواقع موقع اذان می خونم.اون ۳۰ درصد واسه وقتهایی که بیرونم با خونه باشم غسل نداشته باشم

کار دقیقه ۹۰ موقع اومدن مهمون ندارم با برنامه ریزی از قبل کارام انجام میدم

خیلی ها میگن چون بچه نداری می تونه برنامه ریزی داشته باشی ولی به امید خدا نی نی ام به دنیا بیاد بهشون ثابت می کنم به جز چندماه اول بازم با برنامه پیش می رم

این ها همون هایی ان که می گفتند ازدواج کنی نمی تونی به برنامه هات وفادار باشی ولی دیدند حرف شون اشتباه در اومد

شادی صدام کنید