2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737389 بازدید | 44691 پست
خدا حفظش کنه .فکر کنم تا سه چهار سالگی همینن.نه؟  من همون ظرف شکر که نسبتا سنگینه باید از بالا ...

حق دارین واقعا. درک میکنم

پسر من تا سه سالگی اینجوری بود بعدش رفته رفته بهتر شد. الان پنج سالشه و خونه نظم گرفته. هر چند هنوزم عاشق بازی با وسایل آشپزخونه و خونه سازی با پتو و بالش و کوسنه😆 ولی کمتر خرابکاری میکنه و حرف گوش کن تر شده. 

حق دارین واقعا. درک میکنم پسر من تا سه سالگی اینجوری بود بعدش رفته رفته بهتر شد. الان پنج سالشه و خ ...

خب خدارو شکر.حالا منم تا یه سال دیگه تحمل میکنم ببینم چی میشه.چند روز دیگه دوسالش تموم میشه

آره دیگه .اینا اینجورین.تازه من نصف کاراشو نگفتم.چه میشه کرد.خودمون قبول کردیم مادر بشیم .وگرنه کارای اونا کاملا طبیعیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روز آخر هفته رو باز به شوق افتادم دوباره رفع انباشتگی کنم . بااینکه میدونم چیزی نیست ولی ذهنم آرو ...

وای کاملا درکت میکنم منم مدام درحال بررسی اینم چیز اضافه نباشه چیز اضافه نیاد تو خونه .دیروز بازار هفتگی بودم ب طرز عجیبی فقط پلاسکو ک دیدم فرار کردم چون میدونم آخر یه خرت و پرتی میخرم یکی از کارهایی ک کمک میکنه چیز بی‌استفاده نخرید نوشتنش رو کاغذ برانداز کردن اینکه واقعا بهش نیاز داریم یا ن جایی ک قراره اون وسیله رو جا بدیم کجاست اگر بعد ده روز همچنان جواب مثبت بود میتونیم اون رو بخریم .مثلا خود من بارها خواستم برم آبکش استیل بخرم در صورتی ک آبکش پلاسکو داشتم ولی اینقدر باخودم کلنجار رفتم ک منصرف شدم و رفتم یه پارسیان خریدم. خیلی پیج ها داشتم لباس وسیله خانگی این چیزا استوری های هیجان انگیزشون باعث میشد خرید بیجا کنم همه رو پاک کردم خیلی بالشت های اضافی داشتم ک سال تا ماه استفاده نداشت بخشیدم ب یه مستحق .

خدا حفظش کنه .فکر کنم تا سه چهار سالگی همینن.نه؟  من همون ظرف شکر که نسبتا سنگینه باید از بالا ...

دقیقن منم تو این شرایطم آنقدر حواسم هست بعضی چیزا دم دست نباشه گاهی موقع استفاده تنبلیم میاد . 

من بیشتر کارهامو شب بعداینکه پسرم خوابید انجام میدم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

از رفع انباشتگی های قبلی تون بگین برامون

من آخر شهریور روروئک دخترم که واسه پسرمم استفاده کردم رفت خروجی چون دیگه لازمم نمیشد 

هرم قابلمه که نه سال تو انباری نگه داشته بودم و نو بود سر جهیزیم خرید اشتباهی بود آشپزخونم جا نداشت و کلن چیز بدرد بخوری نیست تا کابینت هست هرم چرا🤦🏻‍♀️😂 اینو گذاشتم دیوار فروختم 

6تا دیس بلور و سه تا مرغ خوری ایرانی داشتم ایناروهم فروختم چون بلور چیز دیگه ای نداشتم و استفاده ای نداشت بجاش از دیس چینی و آرکوپالم استفاده میکنم 

استند کفگیر ملاقه هم رفت خروجی هی تکون میخورد عصبیم میکرد چیدم تو کشو کنار قاشقا راحت.

استند دستمال کاغذی هم کناراش دیدم زنگ زده رو کانتر هم شلوغ میشد اینم رفت خروجی‌.

اسپند دود کن برنجی داشتم از اونا که داخلش زغال میذارن اینم رفت خروجی روزمره نمیشه استفاده کرد .

فعلن اینا یادمه😅

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من آخر شهریور روروئک دخترم که واسه پسرمم استفاده کردم رفت خروجی چون دیگه لازمم نمیشد  هرم ق ...

منم استند چاقو ام چندسال پیش دور انداختم برام کاربردی نبود اصلا

شادی صدام کنید

خانمی حالا فکر من ۳ تا بچه کوچیک دارم ۴ سال و نیمه و ۳ ساله و ۲۱ ماهه ، یعنی به هیچ وجه کابینت های آشپزخونه من فعلا حداقل تا ۲ سال دیگه نمیتونه خیلی مرتب باشه ولی دیگه واقعا حرص زیادی هم نمیتونم بخورم چون شاغل هم هستم .

خانمی حالا فکر من ۳ تا بچه کوچیک دارم ۴ سال و نیمه و ۳ ساله و ۲۱ ماهه ، یعنی به هیچ وجه کابینت های آ ...

عزیزم.خدا براتون نگه داره .ماشالا سه تااااا

حالا من فکر میکنم بازم خانمای شاغل یه ساعتی از روز رو بیرون میگذرونن حرص محیط خونه رو نمیخورن .من خانه دارم از صبح تا شب دارم تو خونه باهاش سر و کله میزنم دیوانه شدم.اونقدری هم اهل بیرون رفتن نیستم .اگه بیرون بریم خود همسرم میبرمون که اونم نهایت تا خونه مادرش.شهرستانیم جای خاصی نداره  پارک که دیگه الان سرد شده میترسم بچه سرما بخوره....و هزارتا چیز دیگه که داره افسردم میکنه😓

من دیروز کابینتا رو وارسی کردم فقط سه تا دونه پاسماوری کوچولو دور انداختم .چینی بودن دیدم ترک خوردن و لب پر.خیلی وقت هم بود ازشون هیچ استفاده ای نمیکردم.شستنش هم مکافات بود.میخواستم عکسشو بزارم که سایت یاری نمیکنه.فعلا تنها دور ریزم همون بود

قابلمه های چدن که گفتم روی کانتر بود سایز دو نفره و چهار نفرش را گذاشتم تو کابینت .میخواستم بزرگاش را ببرم بالا که پشیمون شدم.فعلا گذاشتم بالای کابینت یخچال.یکی از کابینتها را یکم خلوت تر کردم پلوپز هم رو کانتر بود رفت اونجا .خداروشکر اونجا کلی خلوت شد☺وقتی میخواستم آشپزی کنم در عذاب بودم.حالا دیگه خوب شد

خلاصه به این بهانه قابلمه خونه یکم مرتب شد

راستی منم استند ملاقه و چاقو دارم .از این چاقوهای سرویس.استند قابلمه هام هست .فعلا که شده محل آویزون کردن ستمال ها.نمیدونم ردش کنم یا بزارم تا بعدها دوباره قابلمه هارا سرجاش برگردونم؟ 

خانما من پارسال دقیقا چهار ماه به عید مونده بود یه همچین روزایی که اینجا را پیدا کردم و شروع به حذف اضافه ها ‌.خود به خود خونه هم مرتب میشد

هرسال عید میشد برای خونه تکونی کلی اذیت میشدم.مخصوصا که خیلی هم کند بودم تو کارا و امروز فردا میکردم همیشهههه.الان بهتر شدم

و با همین راهی که هنامیک جان سر راهم گذاشت کلی تو خونه تکونی جلو افتادم.انگار کارای خونه از اونروز آسون تر شده.در کل مثل بقیه خانما زیاد سخت نمیگیرم😁 چون من حالا حالاها میخوام از جوونیم لذت ببرم.من به این دنیا نیومدم که به ظرف و ظروف و وسیله ها خدمت کنم.مدام اینارو بشورم و خشک کنم و مواظب باشم خدایی نکرده خط و خشی بهشون نیفته. اما وجود خودم رو پر از درد کنم تا بقیه بگن وای چه زن تمیزییییی باریکلاااا

چقدر تو همین تاپیکهای وسواسی ها میخونیم خانمه تمیزترین موجود عالم بوده و الان به انواع و اقسام درد و مرض ها گرفتاره هیچکسم بهش نمیگه خوب کردی.میگن میخواستی نکنی😏حتی خودش هم میگه ای کاش نمیکردم

انقدر پشت قابلمه ها را نسابید.مگه میخواید رو پشتش غذا را بپزید؟

الان را نبینید جون هستید میتونید .بارها اینجا گفتم که اون خواهر همسرم تو سی سالگی مجبور شد دستش را عمل کنه .کمر درد و زانو درد هم داره .ولی دست بردار نیس.شماها اینطوری نکنید با خودتون.اگه وسع مالی میرسه حداقل ماهی یه بار کارگر بگیرید برای کارای سخت.هم به خودتون احترام گذاشتید هم برای اون بنده خدا یه راه درآمدی گذاشتید

به امید خدا امسال هم خونه تکونی آسونی داشته باشیم .نتیجه ش را اینجا هم بگیم و از هم ایده بگیریم

دخترا به تغییر کاربری ها هم فکر کنید مثلا من از جهیزیه ام جای سیب زمینی پیاز داشتم سه طبقه بود سبدهاش سوراخ سوراخ بود یه مدت فویل گذاشتم روزنامه گذاشتم ولی اذیتم کننده بود برام همون فویل و روزنامه سلوغ وزشتش می کرد.

سه تا سبد پلاسکو داشتم اون ها گذاشتم برای سیب زمینی وپیاز وسیر خیلی تمیز ومرتب شد

اون جای سیب زمینی وپیاز جهیزیه ام گذاشتم زیر کلبینت تو کوگیکه اسکاچ وسیم ظرفشویی گذاشتم تو متوسطه خمیر دندان وصایون تو بزذگه هم پودر لباسشویی وشامپو.

به این چیزا هم فکر کنید

شادی صدام کنید

سلام دوستان منم تازه به جمعتون اضافه شدم و همه پست ها رو خوندم من همیشه چون مامانم نمیزاشت چیز کهنه تو خونه بمونه یه جورایی مینیمال بودم ولی از وقتی که شاغل شدم بیش از حد خرید لباس و مانتو و روسری داشتم و چون بیشتر وقتم رو سرکار بودم همه شون بدون استفاده و نو مونده بود و این باعث شده بود دو سه سالی هیچ چیز بجز لباس های تو خونه دور نریزم و کمدم در حال انفجار بود هر چند چون هیلی منظم هستم مرتب بود ولی چون تعدادشون زیاد بود خیلی هاشون بلااستفاده مونده بود دیگه از عید به اینور پلاستیک گذاشته بودم هر چیزی که کوچیک بود یا تو تنم راحت نبودن با اینکه نو بودن میزاشتم توش و یه پلاستیک که پر میشد میدادم میرفت و کیسه بعدی رو میزاشتم و بعد از خوندن این تاپیک یه جورایی هر روز چند تا یا حداقل یکی از لباس یا روسری هام رو دادم رفت که در مجموع تا الان۳۰ تا روسری ۵ تا شال ۱۷ تا شومیز و تی شرت ۱۱ تا شلوار بیرونی و خانگی چهار دست کت و دامن ۳ تا کفش و ۴ تا ساعت مچی و ۷ تا مانتو و کلی وسایل دیگه رو دادم به کسی که نیاز داشت البته هنوز تو قسمت مانتوهای بازم جا داره که بره

و اینکه رو ورودی هام خیلی بیشتر دقت کردم و هر چیزی که میخرم رو مینویسم که بدونم که این چیز رو دارم و فقط وقتی چیزی نیاز دارم میرم خرید و به لطف این وضعیت هم چون از اینستاگرام و پیج های لباس دور شدم خیلی بهتره کمتر وسوسه میشم که خرید اینترنتی کنم و این خیلی خوبه با اینکه همش از خرید های اینترنتی پشیمون بودم ولی بازم چیزی میدیم که خوشم میومد سریع سفارش میدادم و بعد وقتی به دستم می‌رسید میدیدم اصلا متناسب با من و استایلم نیست ولی از این حس یکم خلوت شدن کمد خیلی خوشحالم و اصلا دوست ندارم مجددا کلی شلوغش کنم چون حالا حالا ها لباس دارم که نپوشیدمشون

و اینکه شومیز هایی که قبلا یکی دو جا پوشیدم رو گذاشتم الان تو خونه میپوشم که هم اونا استفاده شن و هم اینکه چون اندازم هستن و مطمئنم دوباره جای دیگه نمیپوشمشون الکی تو کمد خاک نمیخورن

خانما من پارسال دقیقا چهار ماه به عید مونده بود یه همچین روزایی که اینجا را پیدا کردم و شروع به حذف ...

این من دیشب می خواستم بگم وقت نکردم مینمیمال بودن بزرگ ترین لطف به خانم ها واز جمله خانم های شاغل وبچه دار

اسباب بازی های بچه ها واقعا کنترل کتید پوشاک شون لدازم التحریرشون

واقعا هر چقدر وسایل بیشتر باشه ریخت وپاش وجمع وجور کردن سونم بیشتره

من بهار یه مانتو خریدم کل مهمونی ها وعروسی های بهار وتابستون با هموم ماانتو واستایل اش سر کردم زمانی که اماده می شدم اصلا اتاقم زیخت وپاش نمی شد که چندتا مانتو بندازم روی تخت با کدوم شال با کدوم کفش بعد دیدید لحطه اخر می بینی یه مانتو لک شده گوشه شال نخ کش شده

از این دردسرا نداشتم چون همون یه ست ویه استایل بود جمع وجور کردن ومرتب کردنشم زمان کمی می برد

شادی صدام کنید