خانما من پارسال دقیقا چهار ماه به عید مونده بود یه همچین روزایی که اینجا را پیدا کردم و شروع به حذف اضافه ها .خود به خود خونه هم مرتب میشد
هرسال عید میشد برای خونه تکونی کلی اذیت میشدم.مخصوصا که خیلی هم کند بودم تو کارا و امروز فردا میکردم همیشهههه.الان بهتر شدم
و با همین راهی که هنامیک جان سر راهم گذاشت کلی تو خونه تکونی جلو افتادم.انگار کارای خونه از اونروز آسون تر شده.در کل مثل بقیه خانما زیاد سخت نمیگیرم😁 چون من حالا حالاها میخوام از جوونیم لذت ببرم.من به این دنیا نیومدم که به ظرف و ظروف و وسیله ها خدمت کنم.مدام اینارو بشورم و خشک کنم و مواظب باشم خدایی نکرده خط و خشی بهشون نیفته. اما وجود خودم رو پر از درد کنم تا بقیه بگن وای چه زن تمیزییییی باریکلاااا
چقدر تو همین تاپیکهای وسواسی ها میخونیم خانمه تمیزترین موجود عالم بوده و الان به انواع و اقسام درد و مرض ها گرفتاره هیچکسم بهش نمیگه خوب کردی.میگن میخواستی نکنی😏حتی خودش هم میگه ای کاش نمیکردم
انقدر پشت قابلمه ها را نسابید.مگه میخواید رو پشتش غذا را بپزید؟
الان را نبینید جون هستید میتونید .بارها اینجا گفتم که اون خواهر همسرم تو سی سالگی مجبور شد دستش را عمل کنه .کمر درد و زانو درد هم داره .ولی دست بردار نیس.شماها اینطوری نکنید با خودتون.اگه وسع مالی میرسه حداقل ماهی یه بار کارگر بگیرید برای کارای سخت.هم به خودتون احترام گذاشتید هم برای اون بنده خدا یه راه درآمدی گذاشتید
به امید خدا امسال هم خونه تکونی آسونی داشته باشیم .نتیجه ش را اینجا هم بگیم و از هم ایده بگیریم