2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737137 بازدید | 44691 پست

دقت تو خرید خیلی مهمه.مثلا من می دونم رنگ قرمز برای شال ومانتو وکیف وکفش استفاده نمی کنم ولی هم مانتوش خزیدم هم‌کیف هم شال بگم استفاده کردم نه.

البته مانتو دو سه تا مهمونی پوشیدم جنس اشم عالیه ولی سخت می پوشم.

باید مراقب این نوع خریدها بود

شادی صدام کنید
من سر جهیزیه اینجوری خودم قانع کردم که خوب استفاده می کنم دیگه سعی می کنم بهش فکر نکنم... ولی خیلی ...

من هر چقدر که میشد وسایل جهیزیه مو فروختم و پاکسازی کردم. از اون به بعد هم سعی کردم ورودی رو کنترل کنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقت تو خرید خیلی مهمه.مثلا من می دونم رنگ قرمز برای شال ومانتو وکیف وکفش استفاده نمی کنم ولی هم مانت ...

من هنوز با خرید هیجانی درگیرم.

تو مغازه هنوز هم بعضی وقتها احساسی و بی فکر عمل می کنم و چیزهایی رو میخرم که لازم ندارم.

باید خیلی دقت کنم تو این زمینه. البته از قبل خیلییی کمتر شده اما هنوز هم جا داره بهتر بشه.

من هر چقدر که میشد وسایل جهیزیه مو فروختم و پاکسازی کردم. از اون به بعد هم سعی کردم ورودی رو کنترل ک ...

آفرین به شما

برای خرید تنها چاره اش نوشتن

هر وقت خواستی بری بیرون چیزایی که نیاز داری یادداشت کن وبهش پای بند باش اول اش سخته بعد عادت می کنی واینکه با خانم ها می ری بیرون خرید نکن.خانم ها همه چیز دوست دارند ناخودآگاه آدم تشویق به خرید میشه من ۸۰ درصد پوشاکم وقتی خریدم که با خواهرم رفتیم بیرون.معمولا بدون فکر واز سر ذوق

ولی تنها یا با همسرم برم خریدای فکر شده ای انجام میدم.

شادی صدام کنید
خانواده شوهر منم تقریبا بیست و خورده ای نفرن اما تو خونه مون جا نمیشن. خونه ما ۹۵ متره. نهایتا ۱۵ نف ...

خونه من 55متره بیست و هفت نفرو مهمونی میدم😐😑🤦🏻‍♀️ 😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سه روز آخر هفته رو باز به شوق افتادم دوباره رفع انباشتگی کنم . بااینکه میدونم چیزی نیست ولی ذهنم آروم نیست .

الان یادم اومد کشوی جا کفشیمو نگاه نکردم😅 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

آفرین به شما برای خرید تنها چاره اش نوشتن هر وقت خواستی بری بیرون چیزایی که نیاز داری یادداشت کن و ...

پیشنهادتون عالی بود. حتما مینویسم.

پای بند بودن بهش برام سخته. بستگی داره به اون خانم. مامان و خواهر من هر دوشون ماکسیمالیستن . من قبلنا خیلی خرید میرفتم باهاشون. الان خیلی کمتر میرم. و کنار اونا که هستم لیست وسایلم مدام تو ذهنم آلارم میده که بیشتر از ما نخری😅 انگار حضورشون بهم یادآوری میکنه مصرف گرایی رو. ولی همسرم تو خرید مثل خودمه. معمولا موقع خرید یا با همسرم هستم یا تنها.

چقدر عجب!!!

بالاخره اینجا راه افتاد

دختر آفتاب انقدر با این کابینتای مرتب دلبری نکن😄

معلومه خیلی باسلیقه ای عزیزم😍

منم به کابینت ها یه سری زدم و تقریبا هیچی خروجی نداشتم.با اینکه میدونم تک و توکی چیزای اضافه هست .ولی فعلا جدا نکردم.

یه مشکل همیشگی هم دارم .پسرم .که الهی قربونش برم باید همیشه تو پستام یه اسمی ازش ببرم .دلم نمیاد جاش خالی باشه😂 

اما واقعا من همه مواد خوراکی و چیزایی که شکستنی هستن چپوندم تو کابینتای بالایی😩

تقریبا هیچ مانوری برای سلیقه به خرج دادن برام نذاشته.زیر اوپن یه کابینت کشابی دومتری دارم که قبلا جای مواد غذایی بود.الان یک سال و نیمه فضای به این خوبی را خالی کردم.واقعا از اینکه هیچی سرجاش نیست خسته شدم

یه ست قابلمه چدن دارم که روی استند بودن .اینارو هم برمیداشت دور آشپزخونه رانندگی میکرد یا تلقی میزد زمین یه صدای ناهنجاری میداد  که پرده گوش را جابجا میکرد.اون هفته اونارو هم گذاشتم بالای کانتر

از طرفی هم میگم آخه چقدر دیگه وسیله را اتاق بالا بزارم😣نه اینکه جا نباشه.اما یهو میزنه همون وسیله نیازم میشه باید هر ساعت ۱۵ تا پله را بالا پایین کنم...هووووووف

اما باید یه فکر و چاره اساسی کنم .ببخشید فقط غر زدم

الان تو قسمت لباسای خودم تقریبا انباشتگی ندارم .گاهی حتی کم میارم.این هفته میخام دوتا شلوار خونگی بخرم

تو وسیله های خیاطیم یه سری چیزای اضافی داشتم که بردم مغازه بابام.و یه سری روبان های کوچیک که ریختم دور.

الان دارم جوراب گلدوزی درست میکنم که خداروشکر مشتری هم داشتم.برای همین اون اضافات را رد کردم که دیگه تمرکزم را روی همون گلدوزی بزارم

پارچه های سرویس آشپزخونه را هم شروع کردم بدوزم تا دور و برم خلوت بشه...هر چند تلاشم مستمر نیست اما از هیچی بهتره... 

چقدر عجب!!! بالاخره اینجا راه افتاد دختر آفتاب انقدر با این کابینتای مرتب دلبری نکن😄 معلومه خیلی ...

ممنون عزیزم لطف داری😍

پسرتون هنوز کوچیکه خب. کاملا درک میکنم. منم همینطوری بود کابینتام قبلا. قفل کودک هم زدیم ولی فایده نداشت و مجبور بودم وسایل خطرناک رو بذارم بالا و وسایل کابینتای پایینی مدام وسط آشپزخونه ولو بود. اما الان که بزرگتر شده تونستم مرتب نگه دارم کابینتها رو. 

ممنون عزیزم لطف داری😍 پسرتون هنوز کوچیکه خب. کاملا درک میکنم. منم همینطوری بود کابینتام قبلا. قفل ...

خدا حفظش کنه .فکر کنم تا سه چهار سالگی همینن.نه؟

من همون ظرف شکر که نسبتا سنگینه باید از بالا بیارم پایین روی میز یکم بردارم و دوباره بره سر جاش.خب اینا خودش انرژی بره.گاهی ممکنه دستم بند باشه و همون وسط بمونه .بعدم یکی یکی باعث شلوغی میشه.آخرشم خستگی بی مورد

الان اگه بخوام یه کابینت بریزم بیرون و دوباره بچینم باید همش هواسم باشه یه چیزی را نریزه نندازه داغون نکنه....اصن برام اعصاب نمیمونه.هم دوست دارم یکم فضای آشپزخونه را خلوت کنم هم نمیتونم😩

یه مدت صبحا زود بیدار میشدم که مثلا اون خوابه راحت تر به کارام برسم.گلدوزی آشپزی...دیدم نخیر .اگه ۶ صبحم بیدار بشم و سر و صدا هم نکنم این آقام با من بیداره😁 دم صبح که خواب و بیدار میشه میفهمه من پیشش نیستم فوری شصتش خبردار میشه که صبحه و میاد تو دستو پا