2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737332 بازدید | 44691 پست
چقدر عالی خیلی خوب جلو رفتید من بخش قابل توجه وسایلم مال جهیزیه ام. مثلا دوتا ملحفه بزرگ دارم.از ا ...

از دست این مامانا😁 منم به اصرار مامان خیلی چیزها خریدم که بعدا با کلی تقلا تونستم پاکسازی شون کنم.

چه خوب که کم خرید کردین.

من هم فقط یه روسری، یه مانتو و شلوار و یک کیف و کفش خریدم برای عقدم 

البته همه جنس عالی

ولی بیشتر از  این لازم نداشتم و با وجود اصرار خانواده همسرم بیشتر از این نخریدم. 

از دست این مامانا😁 منم به اصرار مامان خیلی چیزها خریدم که بعدا با کلی تقلا تونستم پاکسازی شون کنم. ...

من از مجردی روحیه ام این جوری بود کلا فضای شلوغ ذهنم بهم‌می ریزه وقتی هم ازدواج‌کردم انصافا همیشه خونه‌وزندگیم مرتب بود.هر جا می  رم همه چیز تو ذهنم بر می دارم.

چون‌زورم که بهشون نمی رسه😃😁

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از دست این مامانا😁 منم به اصرار مامان خیلی چیزها خریدم که بعدا با کلی تقلا تونستم پاکسازی شون کنم. ...

دخبر آفتاب تو منی واقعا یا من توام؟؟

تمام چیزهایی ک از آشپزخونه گفتی مثل من کاربردی  منم کابینت ابزار و قاشقم هیچ چیز بی استفاده توش نیس.

یه ست ملامین ۶ نفره دارم و 

یه ست آرکوپال ۱۸ نفره 

۳ عدد آبکش پلاستیکی دارم و ۳ تا کاسه تو سایز های مختلف برای برنج خیس دادن و این چیزا 

یه کتری کوچیک برای دمنوش و جوشانده. 

یه سماور و تمام این کل وسایل در مورد تهیه چای .

قوری و کتری زیاد داشتم فروختمشون وقتی نیاز منو سماور راه مینداز الکی نگه دارم ک چی بشه .

یه سرویس قابلمه تفلون دارم ۳ تا قابلمه ۲ تا ماهی تابه و یه سرویس ۶تایی قابلمه روی و ۲ تا سینی استیل ن خیلی بزرگ بعنوان دیس هم استفاده میکنم برای پاک کردن برنج و این چیزا .آها ۲ تا تابه روی یکی بزرگتر و یکی کوچکتر برای املت یا اضافه غذا توشون میذارم تو یخچال .

کلا مثال زدم اینا رو ک بگم من عیدها ۲ ساعت کل آشپزخونه تمیزه دلیلش هم نبود وسیله اضافیه

من این ۲ روز رفتم سراغ ظرفای ک‌نگه داشته بودم مثلا قمقمه جای سس و ماست ب امید استفاده شدن یا قمقمه های سرکه ک خالی میشد همه رو دادم‌همسرم برد داد دوستش ک گوسفند  داره برای شیر و ماست نیازش میشه .همین فعلا کل کارم این بود .

من همه اینها رو با هم انجام دادم. سفره و رومیزی و لوازم برقی اضافه ندارم. کابینت ادویه مرتب شد. ظرو ...

ملامین بخر 

منم از این پک ها دارم راضی نیستم مثلن نمیشه توش راحت برنج خورد گذاشتم دم دستی بچها استفاده کنن . بعدن یه دست ملامین سفید میخرم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

داشتم به ظرفها و تعدادشون فکر میکردم. از اول نسبتا مینیمال بودن. برای جهیزیه م فقط یه سرویس چینی ۱۲ ...

چقدر خوب . من موقع جهیزیه خریدن همش میگفتم مامان حامله دارن تعدادشون بیشتر میشه بشقاب زیاد بخریم 😑😂 واسه همین چینی هامو فله ای گرفتم شش دست 

دو دست هم آرکوپال 

بعد دو سه سال  چهار دستم باز آرکوپال گرفتم 

خانواده شوهرم پر جمعیتن اصلا نمی تونم از ظرفام کم کنم😑😑😑😑

مهمونی ماه رمضون سی نفر خانواده شوهرمن 🥺😂 چهار نفر خانواده خودم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یه سرویس قابلمه تفلون زنبوری دارم که لعنتیا نه ساله آخم نگفته 

یه سرویس چدن که استفاده نشده 

یه سرویس استیل که باز استفاده نشده اینارو نگه داشتم ان شاء الله خونه جدید گرفتیم استفاده کنم 

بعد چندسال قابلمه گرانیتی گرفتم که خوب نبود دوتاشو گذاشتم خروجی همراه با قابلمه مسی که جهازمه هی رنگش کدر میشه قراره هفته بعد ببریم بفروشیم 😅

سلام به همگی به خاطر این تاپیک مجبور شدم عضو بشم  

منم چند وقته ذهنمو این زندگی مینیمالیستی مشغول کرده.

من همیشه لباسامو تابستون و زمستونه جمع میکنم هر سال توی فصل خودش لباسی که از پارسال یا سالهای قبلش نپوشیدم میزارم دم در اونیکه لازم داره برمیداره.یا میبخشم به کسی اگه بشناسم اون زمان.

لوازم آرایشم که درحد یه ضد افتاب فقط کلا ارایش نمیکنم.زیور الاتم که کلا هیچی اهلش نیستم حتی ساعتم به دستم انگار اضافه است.

کتابخونه ام که مرتبه تا جایی که بشه پی دی اف دانلود میکنم  راحت تره.البته من مجردم ولی تا جاییکه بشه مامان بابامم با خودم همراه کردم اما متاسفانه بابام فقط چیز انبار میکنه  همههه چیو  میگه یهو نیاز میشه حتی یه پیچ کوچولو  .

اما هنوز یه مشکلی که هست اینه که فایلای لپ تاپ و نرسیدم مرتب کنم خدایااااااا خودت کمک کن    

سلام به همگی به خاطر این تاپیک مجبور شدم عضو بشم     منم چند وقته ذهنمو این زندگی مینیمال ...

خوش پیوستی 🤭❤️

چقدر خوب . من موقع جهیزیه خریدن همش میگفتم مامان حامله دارن تعدادشون بیشتر میشه بشقاب زیاد بخریم 😑� ...

خانواده شوهر منم تقریبا بیست و خورده ای نفرن اما تو خونه مون جا نمیشن. خونه ما ۹۵ متره. نهایتا ۱۵ نفر بتونن تو هال کنار هم ناهار بخورن. واسه همین منم رو همین تعداد نگه داشتم چون بیشتر از این فضا ندارم

سلام به همگی به خاطر این تاپیک مجبور شدم عضو بشم     منم چند وقته ذهنمو این زندگی مینیمال ...

خیلی خوبه. کاش منم تو دوران مجردی با مینیمالیسم آشنا می شدم. هر چند از موقعی که یادم میاد دور و برم رو خلوت نگه میداشتم اما برای جهیزیه خیلی دقت نکردم. از طرفی مامانمم خیلی اصرار داشت که همه چی عالی باشه و به چشم بیاد و واقعا تو خرج افتادن. خیلی وسایل اضافه خریدم متاسفانه. 

کاش بتونیم این فرهنگ رو نهادینه کنیم که خانواده ها وسایل کم و کاربردی برای جهیزیه بخرن.

من سر جهیزیه اینجوری خودم قانع کردم که خوب استفاده می کنم دیگه سعی می کنم بهش فکر نکنم...

ولی خیلی سعی می کنم ورودی ها کنترل کنم.

الان یه پاییزه یه شال تو ذهنم که باید بذارم خروجی.

شادی صدام کنید