2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737403 بازدید | 44691 پست
ممنون عزیزم😘 پیشاپیش شماهم خسته نباشی خوش به حالتوووون همسایه امام رضا هستین.اگه رفتی حرم منو یاد ...

ممنون عزیزم حتما🥰

پیشنهادم اینه وسایلتون رو بر اساس کاربرد دسته بندی کنید.

اونهایی رو که کمتر استفاده میکنید بررسی کنید شاید کاربردشون انقدر کم باشه که قابل حذف باشن.

به تعداد مهمون ها  و رفت و آمد خونه تون توجه کنید و بیشتر از حد نیاز ظرف و ظروف نگه ندارید.

اگر از یک وسیله چند تا دارید شاید بشه یکیش رو حذف کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوست منم روشنه نکنه من فکر میکنم این رنگا بهم میاد🥴

تناژ پوست آدمها با هم متفاوته. بنابراین نمیشه گفت چون پوست دو نفر روشنه مثلا رنگهای مناسب اونها هم یکیه.  البته من خیلی روشن هم نیستما. گندمی روشنه پوستم.

باید به حسی که دارید هم توجه کنید. یکی یکی پارچه ها رو بگیرید کنار صورتتون جلوی آینه. مشخص میشه .

همین که یه رنگ حس خوبی بهتون میده کافیه.

مثلا من از رنگهای کرم و بژ خوشم میاد اما جالب نیستن برام.

جلوی آینه منو بی روح و خسته نشون میده.

اما رنگهای پاستلی و آبی و فیروزه ای و کالباسی عالیه برام😍

در نظر گرفتن همین قضیه رنگ شناسی موقع خرید باعث میشه کمتر خرید اشتباه داشته باشیم

منم دیروز کیف پول مورد علاقه ام دادم به مامانم حالا یا خودش استفاده می کنه یا میده به کسی

یه پاییزه هم دارم که از روزی که خریدم به تنم ننشست دیروز دوباره پوشیدمش کلا برام تنگ بود.اونم گذاشتم تو لیست خروجی ها 

کلافه میشم خریدهای اینجوری ام می بینم من می دونم چی می خوام وچی بهم میاد ولی لباس مورد نظرم یا پیدا نمی کنم یا هزینه اش برام زیاده بعد از این خریدهای فکر نشده می کنم اخرشم می بینم همون پولی که میگم برام زیاده رفته

جوری شده که یکسال می ترسم خرید کنم

شادی صدام کنید

لباسایی هم داشتم که انقدر رنگ ومدلش قشنگ بوده که واقعامدتهای خیلی طولانی پوشیدمش هربار انگار همین الان خریدمش .این جور خریدها عالی ان ولی تعدادشون کمه.

در حال حاضر شال وروسری هام ومانتو هام وشلوارهام مرتب ومینیمال وفکر شده هستند.

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم حتما🥰 پیشنهادم اینه وسایلتون رو بر اساس کاربرد دسته بندی کنید. اونهایی رو که کمتر است ...

مرسی

راستش واقعا دلم نمیاد ردشون کنم

یه دلیل اینکه از بس ظروف و وسیله هرروز گرون میشه و یکی دیگه هم چون به هرحال شکستنی هستن و گاهی خودشون اتومات حذف میشن😁

البته برام مزاحمتی ندارن و اونایی هم که تو کابینت‌ها هست جا تنگ کن نیستن.البته گاهی وقتام یه چیزایی که کنار گذاشتم از شانس نیاز میشه.

فقط الان بیشتر استرس من اینه که چون نمیتونم از کابینت‌های پایینی استفاده کنم فضای کانتر و فر گاز پر شده از وسیله.دلیلش هم همونطور که قبلا گفتم پسرجونم هست

یه سطل کوچیک برنج.پلوپز که قبلا تو کابینت بود.تلفن.بله تلفن 😑چون داشت زیر دست ایشون خراب میشد و یک گلدون که واقعا جاش اونجا نیست

اگه همسرم عشق گل نبود من اصلا گلدون نگه نمی‌داشتم علاقه ندارم.  رسیدگی نمیکنم .خودشم حدود یکسالی میشه دیگه وقت نمیکنه بهشون برسه این شد که چندتاش خشک شد و حذف 

بچه من دلم از این شنل ها میخواد

دوتا پالتو دارم که یکیش یکم کوچیک شده.اون یکی هم نو هست

ولی خیلی از اینا میخوام🥺😢 اگه شما بودین میخریدین؟

میخوام اگه ندوختم هم امسال پارچه ش را بگیرم.چون تا سال دیگه صبر کنم قیمتش سه برابر میشه...این اقتصاد مریض هم یکی از مواردی هست که نمی‌زاره باخیال راحت مینیمال باشیم😌

خرید هیجانی هم هرچی فکر میکنم پررنگ ترینش همین پارچه هاس که یک ساله هرچی دور میریزم ماشالا تمومی ندا ...

عزیزم‌ چند تا پارچه برات مونده که هر چی میدوزی تموم نمیشه؟ 😁

بذار کم کم تو سالهای اینده میدوزیشون احساس میکنم برا دوختشون عجله داری.‌

بچه من دلم از این شنل ها میخواد دوتا پالتو دارم که یکیش یکم کوچیک شده.اون یکی هم نو هست ولی خیلی ا ...

من عاشق این شنل هام ولی همسرم دوست نداره .

شما که خیاطی بلدید یه پارچه ای که بهتون میاد تهیه کنید

نمی دونم چارچوب های پوششی تون چطوره

ولی اگه با بوت بلند نمی پوشید با یه نیم بوت 

قشنگ می شه 

شادی صدام کنید
عزیزم‌ چند تا پارچه برات مونده که هر چی میدوزی تموم نمیشه؟ 😁 بذار کم کم تو سالهای اینده میدوزیشون ...

راستش تا حالا نشمردم .الان گفتی به فکر افتادم بعدن یه آمار بگیرم

اما فکر کنم یه ۲۰ دستی باشن.شایدم بیشتر😐

تا وقتی اینا دوخته نشن پارچه اضافی نمیخرم. فقط بار ذهنی که برام دارن اذیت میکنه

من عاشق این شنل هام ولی همسرم دوست نداره . شما که خیاطی بلدید یه پارچه ای که بهتون میاد تهیه کنید ...

آره خیلی کلاس دارن😁شاید مخمل بگیرم

یه بارم برای دل خودت شده یکیشو بخر .همسرتون هم بعد عادت میکنه .به هرحال سلیقه هرکس یه جوره دیگه

آره خیلی کلاس دارن😁شاید مخمل بگیرم یه بارم برای دل خودت شده یکیشو بخر .همسرتون هم بعد عادت میکنه ...

اول ست اش آماده‌کن منظورم کفش وکیف وشال وشلوار

بعد با توجه به اون ها یکی از پارچه ها انتخاب کن

من اگه تک تک بخرم ست ام قشنگ نمیشه

ولی یه بار رفتم بوتیک پالتو،کفش،شلوار وشال وگپ زیرش با هم خرید انقدر خوب ست شد به جونم نشست کاملا هم کاربردیه وشیک

شادی صدام کنید

سلام خانومای گل .

گزارش دیروز و امروز من این بود ک فرش خریدم و تمام موکت هایی که تیکه ب تیکه هر سمتی انداخته بودم همسرم گفت جمع کنیم ی روز ب کار میاد سکوت کردم وقتی رفت سرکار تماس گرفتم بابام اومد برد برای چادر زنبور داریشون .

پادری هامم عوض کردم قبلی ها رو دادم خواهرم .من یه عقیده ای دارم که باید دست دهنده داشته باشی ک خدا هم برات جبران کنه من کمتر پیش میاد چیزی رو بفروشم بیشتر میبخشم حس میکنم خدا برام واقعا برکت و سلامتی میاره مثلا برام مربا آورده بودن ما اصلا مصرف نداریم فقط عسل مصرف داریم شیشه ب شیشه دادم ب کسایی ک  در توانشان نیس .