2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737612 بازدید | 44694 پست
نوشتن ام خیلی خوب اول هر فصل نیازهای مربوط به اون فصل یادداشت کنیم قبل از نوروز خریدهای خونه مشخص ک ...

در رابطه با خرید عیر 

من در مورد لباس اصلا ب عید کاری ندارم زمانی ک واقعا نیاز داشته باشم میخرم عید ها هم دید و بازدید ب اون صورت نداریم ک نگران باشم پس لباس کلا واسم کنسل 

ولی خرید خوراکی برای خونه میخام از این برج هر ماه یسری وسایل بگیرم ک دم عید بهمون فشار نیاد مثلا من ماهی یکی گاز پاک کن احتیاج دارم ۲ تا بر میدارم شوینده دستمال اینا نظرم اینه از این ماه یکی بیشتر از مصرف بر داریم ک دم عید خیلی سختمون نشه. 

در رابطه با خرید عیر  من در مورد لباس اصلا ب عید کاری ندارم زمانی ک واقعا نیاز داشته باشم میخر ...

خیلی هم عالی چه فکر خوبی

اتفاقا منم برای عید لباس اینا به اون صورت نمی خرم مثلا شب عید لباس بخرم 

ولی معمولا عیدا دوسه قلم برای خونه وسیله می خریم

مثلا کتری قوری یا وسیله پذیرایی اگه نیاز داشته باشیم

عید امسال خدا بخواد می خوام قالیچه آشپزخونه عوض کنم

یه همچین چیزایی 

از الان یادداشت می کنم که بدونم دقیقا چه چیزایی نیاز داریم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز ساک آوردم پایین لباسای زمستونی بذارم تو کشوها مانتوی عقدم دوباره دیدم قاعدتا دیگه اندازم نیست ...

دسته گل اگه طبیعیه بعد یه مدت اون رنگ اولیه ش رو از دست میده.منم پنج سال نگه داشتم و با خواندن این تاپیک انداختم دور . واقعا هم اون جلای سابق را نداشت.دسته گل بله برونم مصنوعی بود.الانم بالای ویترینه شاید عید اونم بندازم 

مانتوی عقد منم نو مونده .چندبارم تو مراسم ها پوشیدم.بعضی چیزا یادگاریه حس خوبی میده یادت میندازه یه روزی هم عروس بودی😁 میتونی بعدها بدی به دخملت ⁦☺️⁩

من هنوز خیلی پاکسازی نیاز دارم الان یه دامن دارم نو نو یکبار هم‌نپوشیدم نمی دونم چرا اصلا خریدمش چون ...

برای اون دامنت یه پیشنهاد دارم😁

تبدیلش کن به سارافون یا شلوار

البته نمی‌دونم مدلش چطوریه.بشه ؟ نشه؟.نری خرابش کنی بعد بیای منو بزنی😬 اصلا ولش کن

تجربه میشه دیگه دامن نخری

منم خیلی به اینجور چیزا که چه مدل و چه رنگی بهمون بیاد دقت میکنم

مثلا تازگی فهمیدم رنگای بیحال تو مایه های نارنجی، خاکستری،لیمویی ...بهم نمیاد

همین چندماه پیش یه روسری بود سوغاتی آوردن برام.زمینه طوسی خیلی کمرنگ با گل‌های نارنجی زرد... خیلی بیحاااال چندبار پوشیدم دیدم اون حس شیک بودن را باهاش ندارم.خوشبختانه جنس خیلی خوبی هم نداشت و زود کهنه شد

از اون روز فهمیدم رنگای تیره یا گرم برای روسری بیشتر بهم میاد

مثلا رنگ قرمز،زرشکی،سرمه ای،مشکی،سبز کله غازی ...اینا واقعا چهره م رو شیک تر می‌کنه.البته یه رنگهای روشن استثنایی هم هستن مثل آبی روشن،صورتی بیحال...اینام با اختلاف بهم میاد

خرید هیجانی هم هرچی فکر میکنم پررنگ ترینش همین پارچه هاس که یک ساله هرچی دور میریزم ماشالا تمومی نداره 

گاهی وقتا حرص میخورم میگم بجای اینا می‌تونستم چند دست لباس درست حسابی بگیرم.هیچوقت کهنه پوش یا بی لباس نموندم.اما به همون دوران هم پولم را حروم کردم⁦☹️⁩

نمیتونید بدید خیاط براتون بدوزه؟ 

خودم خیاطم مثلا😑

به درد نخوراش را دور میندازم.مثل تترون ها . تیکه کوچیک .اونایی که ارزون باشن

و اونایی که قابل دوختنه فعلا گذاشتم هروقت لباسی نیاز داشتم بدوزم تا کشو و کمد شلوغ نشه

سلام خانوما .امروز بین کارای معمول ک داشتم کابینت ابزار رو هم ریختم بیرون تیکه های شلنگ میخ های زنگ زده و کج و کوله .یسری قطعه از ماشین ک خراب بود و تعویض شده بود ولی هنوز نگه داشته بودیم گذاشتم  خودش ببره بده ضایعاتی  مثل رادیات ماشین ک دیگه کار نمی‌داد البته با سوال از خودش .

کمد مدارک هم کامل بررسی کردم چقد فیش و قبض از سال‌ها قبل فیش حقوقی ها همسرم مال سال ۹۶ گارانتی هایی ک تموم شده بودن دفترچه راهنما وسایل ک اصلا استفاده نکردم همه اینا رو بازیافت کردم .اینم گزارش امروز من در رابطه با مینیمال بودن .

پاکسازی امروز من

دوتا بلوز خونگی 

یکم سنبل طیب و گل گاو زبون که مثلا برای آرامش اعصاب گرفته بودم و هر از گاهی می‌خوردم.تاثیر آنچنانی هم رو اعصاب آتشین من نداشت.فرستادم واسه مادرشوهرم

چند جفت جوراب. با اینکه از پارسال تا حالا جوراب نخریدم هنوز تموم نشدن😒

و اماااا طی یک حرکت ناگهانی رفتم سر پارچه های به درد نخور .چیده بودم تو سبدهای میوه فروشی.اونا که اندازه ش تقریبا 30 در 60 هست.یه دونه اون سبدا کامل خالی شد😍 کلی کیف کردم

تو خونه های همه مون میلیون ها وسیله هست که هرچی هم اضافه ها را دور بریزیم به چشم نمیاد.اما بازم بهتر از هیچیه

پاکسازی امروز من دوتا بلوز خونگی  یکم سنبل طیب و گل گاو زبون که مثلا برای آرامش اعصاب گرفت ...

خسته نباشین😍

من در حال حاضر مشهد نیستم اما بی صبرانه منتظرم برسم مشهد و پاکسازی پائیزه مو انجام بدم.

کلی لباس گرم کهنه و چند تکه هم وسیله آشپزخونه اضافی داریم😁

برای اون دامنت یه پیشنهاد دارم😁  تبدیلش کن به سارافون یا شلوار البته نمی‌دونم مدلش چطوریه.بش ...

رنگ شناسی مقوله ی مهمیه.

به من رنگهای سرد و روشن مثل آبی آسمانی، و صورتی روشن یا یاسی خیلی میاد . چند تا سایت و پیج خارجی رو گشتم و متوجه شدم فصل رنگ مناسب پوست من زمستونه که یعنی رنگهای سرد بهم میاد. 

اگه اینستا دارین و بهش دسترسی دارید پیج your color style رو نگاه بندازید.

عکسی که از رنگهای مناسب خودم تو این پیج رو گرفتم براتون میذارم

برای اون دامنت یه پیشنهاد دارم😁  تبدیلش کن به سارافون یا شلوار البته نمی‌دونم مدلش چطوریه.بش ...

رنگهای گرم معمولا به من نمیاد. یشمی و سبزهای تیره و قرمز روشن افتضاحه واسه من😄 پوستم هم روشنه اما رنگهای گرم معمولا بهم نمیاد.

خسته نباشین😍 من در حال حاضر مشهد نیستم اما بی صبرانه منتظرم برسم مشهد و پاکسازی پائیزه مو انجام بد ...

ممنون عزیزم😘 پیشاپیش شماهم خسته نباشی

خوش به حالتوووون همسایه امام رضا هستین.اگه رفتی حرم منو یاد کن

منم وسیله آشپزخونه خوردو ریز زیاد دارم.البته اضافه ها رفتن بالا

نمی‌دونم چکار کنم.هر ازگاهی یه چیزایی میدم به مامانم و دیدم که اون استفاده می‌کنه