2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737127 بازدید | 44691 پست
آره خیلی کلاس دارن😁شاید مخمل بگیرم یه بارم برای دل خودت شده یکیشو بخر .همسرتون هم بعد عادت میکنه ...

سلام عزیزم .یه سوالی داشتم ازت از جمع هم عذر خواهی میکنم چون بی ربطه .من از خیاطی صفر صفر ولی هرچی میگذره نیازش رو تو زندگیم حس میکنم برای یه پاچه کوتاه کردن شوهرم میبره خونه مامانش یه درز گرفتن همینطور چرخ هم از این قدیمی ها داره مامانم میارم برقیش میکنم .راهنمایی میکنی از کجا شروع کنم چ متدی چ جور کلاسی میخوام یه چیزی برا خودم مانتویی چیزی بدوزم یکم دوخت و دوز بلد باشم یه روبالشی یه پاچه شلواری کوتاه کنم 

سلام خانومای گل . گزارش دیروز و امروز من این بود ک فرش خریدم و تمام موکت هایی که تیکه ب تیکه هر سمت ...

مبارک ات باشه عزیزم

خدا خیرت بده که می بخشی

منم خیلی نیاز به خیاطی دارم یه‌کلاس انلاین هم شرکت کردم واقعا خوب اموزش داده بود ولی پیگیری نکردم.فقط یه دامن کلوش دوختم همسرمم خیلی دوست داره یاد بگیرم انشاا...گذاشتم تو برنامه هام که یاد بگیرم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بافتنی هم بلدم چندتا کلاه وشالگردن بافتم هم انجام دادنش حیلی لذت بخش وارامش بخش هم کاربرذی

اما متاسفانه تو اقتصاد ما همه چیز گرونه انقدر کاموا گرون شد

دیدم حاضری اش به صرفه تره 

شادی صدام کنید
من بافتنی هم بلدم چندتا کلاه وشالگردن بافتم هم انجام دادنش حیلی لذت بخش وارامش بخش هم کاربرذی اما م ...

بله واقعا یچیزایی آماده هزینه و زحمتش کمتره ولی هرچی میگذره لباس های بازار الخصوص مانتو از سلیقه من دور میشه من لباس ساده و سر و سنگین میپوشم نمیتونم مانتو های جلو باز بپوم ولی کسی بپوشه هم واس عجیب نیست هرکسی یه سبکی رو دوست داره .درمورد بخشش فقط میگم ک انجامش بدید و بعد ببینید چ برکتی روانه زندگیتون میشه من صدقه هیچ وقت نقد نمیدم مثلا این چند روز بچم مریض شد خودم شدید تب کرده بود هرشب یه پیمانه برنج دور سرش صدقه گذاشتم و ۳ تا پیمانه شد دادم یه نیازمند بالاخره یه وعده شکمشون ک سیر میشه همیشه وقتی مشکلی برامون پیش میاد صدقه رو فراموش نمیکنم ولی خودم مستقیما میدم مثلا عید ها یه دونه مرغ میخریدم بهشون میدادم یه وقتایی یه ماکارونی منم باحقوق اداره کار زندگی میکنم ولی بخشش سخت نیست 

بله واقعا یچیزایی آماده هزینه و زحمتش کمتره ولی هرچی میگذره لباس های بازار الخصوص مانتو از سلیقه من ...

چقدر حضور شما تو این تاپیک مفید وباارزش

بله منم قصد دارم در اینده به امید خدا برم پیش یه خیاط خوب که بهم یاد بده برای خودم بدوزم 

ودر حد رو بالشی ورو تشکی این چیزا 

شادی صدام کنید
سلام خانومای گل . گزارش دیروز و امروز من این بود ک فرش خریدم و تمام موکت هایی که تیکه ب تیکه هر سمت ...

چه خوب🥺❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

استارتر عزیز کاش دوباره اینجا فعال میشد میومدی تمرین جدید میدادی بهمون انگیزه میشد یه مدت ک فاصله بگیریم دوباره ب جمع کردن و خرید چیزهای غیر ضروری و اضافی رو میاریم خیلی حیفه حتی روزی ۵ دقیقه هم شده بیاین از دست نره این تاپیک رونق بگیره دوباره .

استارتر عزیز کاش دوباره اینجا فعال میشد میومدی تمرین جدید میدادی بهمون انگیزه میشد یه مدت ک فاصله بگ ...

عزیزم من همیشه میام سر میزنم

یکی از تمرینات حذف آدم سمی از زندگی و روابطمون هست و من بشدت درگیر این قضیه ام

به دعای تک تکتون احتیاج‌دارم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیزم .یه سوالی داشتم ازت از جمع هم عذر خواهی میکنم چون بی ربطه .من از خیاطی صفر صفر ولی هرچی م ...

سلام عزیزم.حتما

اگه وقتش را داری میتونی بری فنی حرفه ای اول دوره های نازک دوزی را بگذرونی. اگر نه تو اینستا کلاسهای آنلاین زیاده .نمی‌دونم الان که ف یل تر هست چکار میکنن. یکی از فامیلام قبل ف یل تر ثبت نام کرده بود و یاد می‌گرفت .می‌گفت پشتیبانی داره و تو واتساپ جواب میدن

مراکز خصوصی هم هست که یکم هزینه ش بالاتر از فنی حرفه‌ای هست

حتی کار با چرخ رو هم باید اصولی یاد بگیری.متد هم اکثر جاها متریک کار میکنن. اگه استعداد و علاقه نشون بدی زود یاد میگیری

لباسایی هم داشتم که انقدر رنگ ومدلش قشنگ بوده که واقعامدتهای خیلی طولانی پوشیدمش هربار انگار همین ال ...

جنس را شناختن خیلی مهمه

یه وقتایی یه چیزی میخری خیلی هم گرون نیست اما تا چندسال کار می‌کنه

یه بار هم پول به جنس گرون میدی بعد میبینی بنجل درمیاد😒

منم قبلا به این توجه نداشتم که باید یه جنسی رو گرون هم میخری مطمئن باشی کار می‌کنه.

خیلی تفاوت هست بااون لباسی که ارزون میخری و نهایت تا سه ماه قشنگه و اونی که گرونه اما بعد سه سال آخ نمیگه.شما در واقع داری پول همون گرونه را پرداخت میکنی اما در یه طی مرحله سه ساله با خرید چندین لباس که جنسش زود کهنه میشه

مثلا پول سه تا روسری به درد نخور میشه هم قیمت یه روسری خوب 

چندسال پیش از مشهد یه روسری ترکمنی خریدم فک کنم 40یا 50 بود.بیشتر از این نبود.انقدر اینو شستم و پوشیدم بخدا با روز اولش هیچ فرقی نکرده.مشابهش هم اون دوره روسری 50 تومنی دیدم که طرف دوبار شسته جل شده

از این خریدا که شانسی ارزون و خوب باشه خیلییییی کم داشتم

سلااام

من امروز یکی دیگه از بلوزهام که برام تنگ شده بود را انداختم 

با یک جفت کفش.خیلی وقت بود اینو نپوشیده بودم.یک بار امتحانی پوشیدم و پامو میزد 

یه کمی دیگه داروی گیاهی پیدا کردم اونم رفت خونه مادرشوهرم

تفنگ پسرم که شکسته بود

با چندتا چیز ریز و کهنه

این روزا دست دور بندازم حسابی جون گرفته😁

امیدوارم تا عید بتونم یه مینیمال درست حسابی بشم

همین الان هم نسبت به پارسال وسایل خورد و ریز خیلیییییی کمتر شده .از این بهتر هم میشه

یه تجربه خرید بگم

من چند سال پیش یه جارو گیاهی گرفتم و یک جاروی پلاستیکی که بیشتر مخصوص حمام دستشویی هست

الان اون جارو چوبیه هیچیش نمونده و امروز جنازش رفت بیرون

اما اون پلاستیکی آخ نگفته . کیفیت تمیز کردنش هم خوب بوده

الآنم میخوام برم یه دسته بلندش را برای حیاط بخرم که برگ ریزون شد راحت باشم.یه دونه داشتم چون گذاشتم تو حمام بخاطر رطوبت دسته ش زنگ خورد شکست

عزیزم من همیشه میام سر میزنم یکی از تمرینات حذف آدم سمی از زندگی و روابطمون هست و من بشدت درگیر این ...

بله واقعا مینیمال برای وسایل نیست فقط یه وقتایی رفتار خودمون هم نیاز به بررسی داره من ک شدید دارم سعی میکنم یسری رفتار ها لطف های بیجا دلسوزی های بی دلیل رو ک نسبت ب افراد داشتم صمیمیت هایی ک فقط باعث توقع شده بود بشدت روشون دارم کار میکنم .

امیدوارم موفق باشی .اگه قابل باشم حتما دعا میکنم .

سلااام من امروز یکی دیگه از بلوزهام که برام تنگ شده بود را انداختم  با یک جفت کفش.خیلی وقت بو ...

در مورد جارو یسری هاش دسته چوبی هست محکم تره میتونی از اونا تهیه کنی .

در مورد داروهای گیاهی پس باید وقتی رفتی عطاری همون چیزی ک نیازت بوده بخری و سریع محل رو ترک کنی .

من خودم همسرم اگر بره عطاری از هرچیزی ک داشته باشه اون آقا و بگه خوبه پلاستیک پلاستیک‌ میگیره دریغ از مصرف یک روز استفاده میکنه روز دوم ن پس هر وقت عطاری کار داشته باشم مینویسم چیو میخوام و خودم میرم میگم شما بشین تو ماشین الان میام .بخاطر اینکه وسیله الکی نخره .

سلام عزیزم.حتما اگه وقتش را داری میتونی بری فنی حرفه ای اول دوره های نازک دوزی را بگذرونی. اگر نه ت ...

یه دوره ای تو فرهنگسرا دیدم نازک دوزی شهریش هم ماهی ۸۰ تومن هست یک ساعت یه روز در میان برای من ک بچه دارم خوبه طولانی نمیتونم سرکلاس بمونم ولی چرخ ندارن اونجا میتونی برش بزنی کوک بزنی بیای خونه بدوزی اطرافیان میگن آموزش چرخ کاری هم مهمه ک تمیز بدوزی از اول .اینم بگم من حتی یه سوزن نخ کردن هم نمیتونم یعنی صفر صفرم میترسم هزینه خیلی زیاد کنم و ادامه ندم گفتم با یه کلاس قیمت مناسب شروع کنم اگه دیدم میتونم برم تخصصی هزینه کنم .

در مورد جارو یسری هاش دسته چوبی هست محکم تره میتونی از اونا تهیه کنی . در مورد داروهای گیاهی پس بای ...

آره اگه یه سبکش گیرم بیاد میگیرم

از این کارا منم قبلا میکردم .حالا گاهی ام میخوردم.الان انقدر چای و قهوه و نوشیدنی هست که دیگه نوبت به دمنوش خوردن نمیرسه😁