2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740415 بازدید | 44731 پست

راستى يه تجربه ! 

من قبلا اينستا داشتم ، بعد اين بلاگراى محصولات آرايشى بهداشتى هر چى معرفى ميكردن من ميرفتم تو نخش ! 

حتى تو صفه ى كسى كه بلاگر هم نبود يه چى ميديدم دوس داشتم داشته باشم ...

يه مدت هى كرم ميخريدم، كرم دور چشم (حالا ٢٢ سالم بود)، كرم ضدافتاب، انواع ماسك ! لوازم آرايشى كه تا حالا يكبارم نيازم نبوده ، ازين غلطكا برا ماساژ صورت :| ، انواع شامپو، انواع صابون دستساز ، انواع روغن ... چه پولا كه نريختم دور ... بعد يه مدت فشارِ بى پولى ديگه اجازه نداد من چيز ميز مختلف بخرم و بزنم به اين صورت... 

و صورتم يه نفس راحت كشيد و بدون هيچى خوب شد ! 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
سلام بچه ها  من چن تا ورودىِ مسخره داشتم مث آلوچه و لواشك و اينها...كه اصلا با كيفيت نبودن :(& ...

😄 

من تو این مدت ی بار خرید هیجانی داشتم از دی جی ک یک رپر قبل از تحویل کالا کل مرسوله رو لغو زدم چون نتونستم با خودم کنار بیام راستش 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستى يه تجربه !  من قبلا اينستا داشتم ، بعد اين بلاگراى محصولات آرايشى بهداشتى هر چى معرفى مي ...

اینستا خیلی اثرات بدی گذاشت واقعا همه همینو میگن 

من خیلی وقته نرفتم چیزی هم از دست ندادم کلی هم حالم بهتره 

بیشتر از جنبه آموزش ومفید ضرر داشت 

اما یوتیوب روخیلی دوست دارم

مینیمال 
😄  من تو این مدت ی بار خرید هیجانی داشتم از دی جی ک یک رپر قبل از تحویل کالا کل مرسوله رو لغو ...

خوش به حالت :) ، آخه من از يه جوون كه توليدكننده اس مستقيما خريد كردم ، احتمالا اون اصلا براش مهم نيستا، ولى من دلم نمياد لغو كنم 

چی بگم دیگ ایشالا به خوبی و شادی استفاده کنی  میتونی برا کاهش عذاب وجدان مقداری خروجی داشته با ...

آره راست ميگى 

يه سوال، شما خروجى هاتون رو گزارش ميكنيد اينطوريه كه اون چيزا رو ميريزيد دور همون لحظه ؟ 

يا تاااازه تصميم ميگيريد كه ازش صرف نظر كنيد و ريز ريز هدايتش ميكنيد بيرون؟

مثلا من از يه چيزى صرف نظر ميكنم، اول آگهى ميكنم، بعد كه فروش بره تازه بهش ميگم خروجى 

آره راست ميگى  يه سوال، شما خروجى هاتون رو گزارش ميكنيد اينطوريه كه اون چيزا رو ميريزيد دور هم ...

من اکثرشو میزارم تو کارتن خروجی هام توی تراس 

کلا راحت می‌گذرم ازشون 

ی چیزایی رو ک مطمئن نیستم خورجی باشه چند روز میزارم نو کمد بعد تصمیم میگیرم خب اونا رو نمیگم خروجی 

اونام ک‌توی تراس هستن اکثرا میبخشم 

تا حالا این دو سه ماه غقط دو سه تا ةآگهی کردم 

مینیمال 
درستشم همینه عزیزم. وسایل باید کاربردی باشن نه ک نگهداریم برای فلان موقعیت فلان کار. اون خانومه می ...

ما هم کتاب زیاد داریم.. ولی کلا یه قفسه کتاب داریم و بقیه کتاب هارو گذاشتیم تو کارتن موز

گاهی کارتن هارو باز میکنیم و کتاب هارو با کتاب های داخل قفسه عوض میکنیم😅🤣

من خیلی دوست دارم که بدیم کتابخونه و هرموقع خواستیم بریم اونجا امانت بگیریم

ولی همسرم فقط ۲۰ تا کتاب گذاشت بیرون و گفت میتونیم اینارو بدیم وگرنه بقیه رو لازم دارم🥲

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی