2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

سلام دوستان 

امروز رفتم خونه مامانم،کلی پاکسازی داشتم اونجا

یه عالمه لباس کار داداشم که گذاشته بود تو دوتا ساک تو انباری،دوتا کیسه زباله لباسهای کار به دردنخور و پاره رو ریختم دور،خداروشکر همکاری میکرد و ممنون بود بابت اینکه کمکش میدم.

یه سری لباس دیگه هم کوچیک یا تنگش شده بود یا استفاده نمیکرد،جدا کردم اوردم خونه همه رو ریختم تو ماشین لباسشویی،الانم رو بند دارن باد میخورن تا فردا زنگ بزنم بیان ببرن.

کلی بازیافتی جدا کردم و گذاشتم کنار سطل زباله بیرون.

یه سالک مسافرتی هم،زیپش خراب شده بود و هم چرخش،از یه جاشم طوری پاره شده رود که نمیشد بدم تعمیر، اونم گذاشتم تو آشغالها.

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار سایت باز هم خراب شده عکس نمیاد 

عزیزم خدا قوت ❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام در مورد این لباس نگهداشتن، خیلی ها لباسای قدیمی شونو نگهمیدارن،البته موردی نداره خیلیم خوب هست ...

درسته لباس اگر مد پایدار باشه و سالم عیبی نداره نگه داشتن و استفاده مجدد.

ولی لباس دمده آخه😐

آدم باید مرتب و آراسته باشه

سلام در مورد این لباس نگهداشتن، خیلی ها لباسای قدیمی شونو نگهمیدارن،البته موردی نداره خیلیم خوب هست ...

کاملا درسته

ولی من برعکس بعضیا اصلا نمیتونم چند تا چیز داشته باشم

نمیگم کار من درسته و کار اونا اشتباه.. ولی مثلا من یه سینی دارم کلا،وقتی خراب میشه باز میرم یکی میخرم

حالا برای پاک کردن حبوبات و ... یا همون سینی رو میارم،یا بشقاب میارم،یا دیس میارم و ...

یعنی اصلا نمیتونم ببینم یه سینی دارم که فقط توش حبوبات پاک میکنم

به نظرم خیلی خانومانه و با سلیقه بودن شخص هست،ولی زود حوصله ام سر میره که یه چیزو نگه دارم واس یه موقعیت خاص

شاید چون خیلی کم حوصله ام،البته واس بچه هام صبورم (واس کارهای خونه حوصله ندارم😬)

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
کاملا درسته ولی من برعکس بعضیا اصلا نمیتونم چند تا چیز داشته باشم نمیگم کار من درسته و کار ا ...

درستشم همینه عزیزم.

وسایل باید کاربردی باشن نه ک نگهداریم برای فلان موقعیت فلان کار.

اون خانومه میگفت وسایل اشپزخونه مم خوب نگهمیدارم که البته این عالیه.وسایلش مثل روز اول بودن

ولی امان امان از لباساش 

میگفت لباسامو گذاشتم توی چندتا چمدون هی درشونو باز میکنم چندتا لبلس برمیدارم چندتا میزارم اینجوری تنوع میشه. قدمت لباساش از سن من حتی بیشتر بود😶

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من امروز توی یوتیوب میچرخیدم یه پیج در مورد زندگی مینی میالیستی دیدم،همین چالش یک ماهه رو اونجا دیدم خیلی به وجد اومدم.زودی رفتم توی خونه گشتم برای روز اول ۸۲ تا وسیله خروجی پیدا کردم.

بعد چون نزدیک زایمانم هست نمیتونم چالش رو کامل انجام بدم باز اگر فردا بتونم دوباره وسیله جدا میکنم برای خروجی

واقعا فکر نمیکردم اینهمه چیز بیخود داشته باشم

همیشه فکر میکنم دیگه همه جا مرتبه دیگه نیازی ب پاکسازی نیست

ولی زهی خیال باطل😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من امروز توی یوتیوب میچرخیدم یه پیج در مورد زندگی مینی میالیستی دیدم،همین چالش یک ماهه رو اونجا دیدم ...

میشه چالش رو اینجا هم بزارید  ما هم ایده بگیریم  اگر ممکنه

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام ب همگی 

من امروز یک جفت کفش چرم مشکی پاشنه دار خریدم برای مهمانی 

ی کیف و کفش عسلی دارم ک هر جور فکر میکنم با هیچ چیز جور در نمیاد متاسفانه می‌خوام توی کمدا بزارم با قیمت مناسب ک بره کاملا نو و سالم هستن کفشش کمی برام تنگ شده و داخلش راحت نیستم 

ی کفش قهوه ای سوخته هم دارم ک دیگه الان پنج ساله دارمش و دلمو زده اما تقریبا سالم و قابل استفاده هست احتمالا بدمش ب خاله م استفاده کنه 

یک جفت کفش تابستونی هم دارم ک هفته قبل پوشیدم ی مقدار لبه هاش انگشتم رو اذیت میکرد بعلاوه راحت هم نیست اونم میدم ب خواهرم چون سالم و نو هست اگر خواهرم نخواست میزارم کمدا 

الان با درنظر گرفتن خروجی های جدید 

من دو تا کیف دارم یک مشکی و یک قهوه ای سوخته 

چهار جفت کفش شامل 

یک جفت کفش اسپرت روزمره دارم 

یک جفت کفش اسپرت باشگاه 

یک جفت صندل تابستونی 

یک جفت کفش مهمانی ک جدید خریدم 

فعلا ب کفش نیاز ندارم برای عروسی برادرم ک چند ماه آینده هست  ایشالا یک جفت کفش برای زیر لباس مجلسی میخرم 

مینیمال 

سلام بچه ها 

من چن تا ورودىِ مسخره داشتم مث آلوچه و لواشك و اينها...كه اصلا با كيفيت نبودن :( 

يه سرى وسايل دكورى كه هنوزم تو شوكم، چطور شد كه اينطور شد ! البته هنوز به دستم نرسيدن ، اينترنتى سفارش دادم 

و نگم براتون با چه زحمتى دارم در مقابل خريد مقاومت ميكنم ، با چنگ و دندون 

مثلا امروز رفتم تو يه فروشگاه و يه چيزى رو پسنديدم و قيمت گرفتم و تو مرحله نهايى اومدم بيرون ،بصورت سينه خيز

يا از يه سايتى پارچه ميخرم هميشه و محصولات جديدشون انقدر قشنگ و نازه كه پولى كه هنوز دستم نيومده و معلومم نيس كه بياد رو براش گذاشتم كنار ! ولى اينم نميخرم ... ينى به خودم قول دادم 

كلا تو زمستون يه دست لباس ميپوشم و تو تابستون هم يه دست ، شايد بگين چقدر افراطى و تكرارى ! ولى واقعا وقت نميكنم به اين ست تنوع بدم و خودم برام فرق نميكنه ولى يكى از اعضاى خونوادم هست كه ميگه "بابا حالمون ازين لباست بهم خورد ! جون عزيزت عوضش كن"  :[] 

راستى اون دوستمم كه گفتم رفت و منو مينيمال كرد ، دوباره برگشت ولى من ديگه قول دادم ورودىِ جديد نداشته باشم،پس دوستيمون تموم شد ؛)  (براى دريافت دعاى برگشت دوست، از سيد ابرك تشريف بياريد درخواست دوستى و ...) 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد