2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740488 بازدید | 44731 پست
سلام ،دوستان من بعد از ۱۰ سال کیف و کفش عروسی رو رد کردم .یک جفت ساعت عروسی ست عروس و داماد نو نو نم ...

اگه براتون ارزش معنوی نداره و اصلا استفادتون نمیشه

به نظرم تو دیوار با قیمت مناسب آگهی کنین(اگه تهران نیستین هم تو دیوار تهران آگهی کنین، اگه کسی پسندید، پست کردن ساعت کاری نداره)

اینجوری هم تبدیل به پول میشه و هم ممکنه به زوج جوونی کمک کرده باشین😊

سلام ،دوستان من بعد از ۱۰ سال کیف و کفش عروسی رو رد کردم .یک جفت ساعت عروسی ست عروس و داماد نو نو نم ...

اگه خیلی گرونه بذار برای فروش توی کمدا ، اگه نه بده جدا جدا به افراد نزدیک ، مثل خواهر و برادر و بچه خواهر و برادر .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خیلی گرونه بذار برای فروش توی کمدا ، اگه نه بده جدا جدا به افراد نزدیک ، مثل خواهر و برادر و بچه ...

یک خواهر زاده دارم که نوجوان هست .امسال کلی گلسر و بدلی جات و روسری هام رو بهش دادم .ببینم اگر دوست داشت ساعت رو هم بدم .

منم استند کفگیر ها و یک استند مال فنجون بود دور انداخته بودم  یعنی تو نایلون دور ریختنی ها بود ...

مثل من 

اسباب بازی های پسرم رو میندازم بازیافت پسرم می‌ره دوباره از لایه آشغالا برشون میداره .بیچارم کرده

اما بچه ها امسال از اول عید درسم رو گرفتم .چندین درس

یکی اینکه چون همش مریض احوال بودم نظم خونه بهم می‌ریخت . ایندفعه بیشتر به اهمیت اینکه هرچی وسیله کمتر داشته باشیم ریخت و پاش هم نمیشه رسیدم 

دومی : قبلا میگفتم لباس بدوزم که همه ببینن من  چه کارایی بلدم😐 این عید آنقدر لباسهای متفاوت و رنگارنگ پوشیدم. همه هم به به چه چه کردن و دیگه از تعریف و تشویق اشباع شدم 

از الان تا پنج سال دیگم از لباس و پارچه تامینم .عید هم بطور کاملا اتفاقی آینده مد را پیش بینی کردم و پارچه سبز رنگ که از قبل داشتم را باهاش یه مانتوی شیک دوختم 

خلاصه که لباسها ظرف ها پارچه و همه وسایل یه روزی میرن خروجی ...اون چیزی که برای یه خانم میمونه طلا  هست .پس پولتون رو برای چیزای بی ارزش حیف نکنید .لباس نو خوبه .اما نه اینکه از آینده مون عقب بیفتیم 

اینجا یاد آوری کنم تاپیک پس انداز رو بخونید که در کنار مینی‌مالیستی فاز پولدار شدن هم داشته باشین

یک زیلو هم دارم برای پیک نیک که میخوام بدم خواهرم چون من اهل پیک نیک رفتن نیستم اگه هم برم روی نیمکت ...

دلم خواست برم سراغ انباری🙁

یک انباری 3 در 1 تقریبا داریم کاااامل پر 

کل این فضا تا خود سقف آشغاله 

هر چند وقت یبار میرم میریزم بیرون و کلی چیزی رد میکنم اما باز هم همیشه پره 

یسری چیزا اون ته انباری هست که حتی یبار هم لازم نشده تو 15 سال اخیر اما دل نمیکنن که 😩

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه ...

تو پیلوت خونه ی ما الان همین وضعه 

گاز، لباسشویی،2 تا یخچال، میز غذاخوری و یدونه  فرش  که مال خودمون یا مادرشوهر بوده 

، یدونه کاناپه بزرگ که مبل ساز اشتباه فرستاده بود و یکی دیگه به جاش برامون زد اما اینم نیومد ببره و دیگه مجبور شدیم نگهش داریم اما جا نداریم براش 

یک ردیف کامل کابینت که کهنه بوده و از یک واحد باز شده 

چند تا دیگه کابینت های تک از بقیه ی واحد ها که مثلا جا برای ظرفشویی باز کردن

با همینا میشه یک خونه رو تکمیل کرد 

به علاوه ی 

یک میز جلسه ی خیلی بزرگ از شرکت همسر 

یک پایه گلدون که مال من بوده اما میگن رد نکن 

کلی کتاب و جزوه از همسر 

کلی ابزار 

و کی از خروجی هایی که مثل همون استند ها دور از چشم من بردن اونجا 🤕

بعد ماه رمضون میرم یه سر 

اما فقط خرد و ریزه هارو میتونم رد کنم و اون وسایل بزرگ در اختیار من نیست و به جز یک یخچال و یک فرش اصلا مال منم نیست 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
تو پیلوت خونه ی ما الان همین وضعه  گاز، لباسشویی،2 تا یخچال، میز غذاخوری و یدونه  فرش&nbs ...

پس من براى خريد جهيزيه مزاحم تون ميشم :)

ما تو انبارى ويديو داريم !!!! فك كنم آخرين بازمانده باشه 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام خروجی های نزدیک صبح من

یه مانتو خانگی که هر سری باید اتو میزدم   

شلوار لی دخترم که زانوش پاره شد وبجاش شلوار عیدشو داره 

کمربند همسرم 

جوراب نو که هدیه بود و از این مدلا نمی پوشیم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

پس من براى خريد جهيزيه مزاحم تون ميشم :) ما تو انبارى ويديو داريم !!!! فك كنم آخرين بازمانده باشه&n ...

👍🏻😂

ما هم یدونه  دی وی دی پلیر داریم 

تازه خراب هم هست، سی دی توش گیر کرده 

برای چی مونده نمیدونم 

👍🏻😂 ما هم یدونه  دی وی دی پلیر داریم  تازه خراب هم هست، سی دی توش گیر کرده  ...

لابد اون سى دى اى كه توشه فيلم مورد علاقه تونه :))) 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام دوستای گلم

خروجی 

پیشبند ک ی بنده خدایی برا دخترم دوخت ولی خیلی داغون بود در جا ب محض این ک از خونه شون خارج شدیم رفت خروجی 

یک جفت جوراب روفرشی ک هدیه بود ولی اصلا راحت نبود درجا رفت خروجی 

یک تاپ حریر ک داده بودم خیاط اصلا یادم نبود ک هستش تو تعطیلات تحویل گرفتم چند ماه پیش خیاط بود و وقتی پوشیدم بهم نمیومد ضمن این ک پارچه ش هدیه بود و طبق سلیقه م نبود اما نمی‌دونم چرا اصلا دادم خیاط 

ورودی یک لیوان آب خوری برای دخترم 

یک مام برای همسرم 

یک موبایل اسباب بازی  هدیه برای ی کوچولو ک با هماهنگی مادرش و طبق نیازش خریده شد 

مینیمال