2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
پس عجیب نیست ، یعنی رژگونه و مداد چشم نداری ؟  پس افرین به تو . البته من مدادهام خیلی قدیمیه ، ...

منم سه تا رژ دارم یه رژ گونه 🤣

ریمل سالهاس میخام بخرم عروسی دعوت نشدم چند ساله نخریدم 

بیشترین مصرفم ضد آفتاب و رژه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سه تا رژ دارم یه رژ گونه 🤣 ریمل سالهاس میخام بخرم عروسی دعوت نشدم چند ساله نخریدم  بیشتر ...

ریمل خیلی خوبه ، بخر پشیمون نمیشی کلا حالت چشمت روعوض میکنه ، ایزادورا نارنجی بخر ، عالیه .

ریمل خیلی خوبه ، بخر پشیمون نمیشی کلا حالت چشمت روعوض میکنه ، ایزادورا نارنجی بخر ، عالیه .

من سه سال پیش چشمام به هر گونه مواد آرایشی حساسیت میداد و دایم گل مژه میزد و عفونت میکرد طی یه حرکت انتحاری هرچی مداد و ریمل و سایه داشتم ریختم دور با خودم گفتم بعدا میخرم که هنوز بعدا نرسیده انگار 

ممنون از معرفیتون حتما میخرم امتحان میکنم واقعا نیازه 👌👌👌

من سه سال پیش چشمام به هر گونه مواد آرایشی حساسیت میداد و دایم گل مژه میزد و عفونت میکرد طی یه حرکت ...

اره متوجه شدم ،گل مژه باعث میشه مدتها از ارایش چشم بترسی ، فقط اگه شب ها خوب ارایش رو پاک کنی و با شامپو بچه و اب گرم چشم رو اروم ماساژ بدی که هیچ لوازم ارایشی روی چشمت نمونه ، مشکلی ایجاد نمیکنه . 🌹

سلام عیدتون مبارک . انشاالله یه سال خوب و سرشار از برکت رو شروع کنیم به همراه مینیمال شدن بیشتر ...

منم استند کفگیر ها و یک استند مال فنجون بود دور انداخته بودم 

یعنی تو نایلون دور ریختنی ها بود 

چند روز پیش رفتم تو پیلوت (یک واحد خالی هست که قبلارشرکت همسر بوده و الان شده اشغال دونی 🤦‍♀️) دیدم هر دو آنجا هستن 😐

همسرم برداشته از نایلون و گذاشته اونجا 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ماشالااااا شهرزاد جون چقدر لوازم آرایشی دارین .برو باهاش مغازه بزن  در مقایسه با شما که من ...

😂😂

من خب همه چی زیاد داشتم 

مشکل اینجاست که من اصلا چیزی دور نمی‌ریختم

اینا هم همینجوری زیاد شده و مونده، وگرنه خیلی هم استفاده نمیکنم و خیلی هم نمی‌خرم 

گفتم حتی بعضیاش مال خرید عقدم و 17 سال پیش بوده 

فقط رژ هارو چون دوست دارم رنگشون با لباسم هماهنگ باشه نگه داشتم، اما دیگه ورودی نخواهم داشت تا اینا تموم بشن 

بعد هم کم کم با اون ست بودن رژ و لباس خداحافظی میکنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اگه بگم من یه ریمل دارم یه رژگونه ۴ تا مداد چشم هر گدوم یک رنگ و یک خط لب و دوتا رژلب و یه کرم ضد اف ...

آخ اینو بگم که مداد چشم ها و خط لب هام تو اون کیف سورمه ای هست، به اضافه ی براش ها 😬

اونا خیییلیییی بود ها شاید 20،. 30 تا، و واقعا هم من یادم نمیاد بیشتر از 2،3 تا خودم خریده باشم 

همش هدیه بوده 

دیگه کمشون کردم الان حدود 7، 8 تایی مداد مونده 

من فقط مداد ابرو لازم دارم و  گاااااهی  یک مداد چشم  مشکی لازمم میشه 

اون کرم پودری ک رنگش تیرست میتونی با کرمی ک روشن هست ترکیب کنی تا رنگ دلخواه بدست بیاد

کلا خیلی وقته کرم پودر نمیزنم 

یدونه هم رنگ مناسب پوستم دارم 

دیگه دل کندم، بره بهتره