2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831997 بازدید | 45114 پست

خروجی های اون هفته من:

ی پیراهن سفید همسرم ک چون دو تا جدید خریده بود و اینو دگ نمیپوشید

دو تا رو بالشی ک ست نبودن با بقیه

نظم دهنده های پارچه ای ک جو گیر شده بودم کلی از دی جی کالا خریده بودم همه رو انداختم رفت

دو تا کفش اسپرت یکی مال خودم یکی دخترم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم توی انباری هیچی ندارم ، هر وسیله ای که تا بحال تو انباری بوده باید مدتهادر موردش حرف زده بشه ...

منم انباریم خالیه . فقطدو ماه ی بار میرم با لوله جاروبرقی تمیزش میکنم کفش دستما میکشم و تمام . تو خونه ما هیچ کس وسیله تو انبار نداره . قبلا هم مستاجربودم خونه بدون انباری میگرفتم اکثرا

من دیروز خونه تکونی کردم از صبح تا ظهر کل کشوها کابینت . هرجا فکرشو کنی . هیچ جایی نموند که بش سر نزنم و تمیزش نکنم . و کل تایمی که ازم گرفته شد ی صبح تا ظهر بود .غروبش با دخی رفتم پارک . خیلی میچسبه خلوتی خدایی😍😍

سلام به همگی....خروجی هایتان مستدام دوستان    جای تک تکتون از خروجیاتون ذوق کردم  

در مورد انباری جالبه برام که همتون انباری دارین اونم پر وسیله...خونه ما انباری نداره به نظرم اگه هم داشت وسیله ای نداشتم که بذارم توش

به نظر من وسیله ای که میره تو انباری یعنی دیگه امکان استفاده مجدد ازش خیلی کم شده و بهتره کم کم به خروجی تبدیل بشه

یادمه خونه ای که اولین بار خریده بودیم انباری داشت و منم وسیله های اضافی رو میذاشتم اونجا تا اینکه بعد چند سال خونه رو عوض کردیم و اون خونه رو به یکی از اقوام فروختیم و من موقع اسباب کشی وسیله های انباری رو نیاوردم خونه جدید و اون فامیلمونم گفت مشکلی نیس میتونن اینجا باشن هر موقع لازمت شد بیا ببر و از اون زمان حدود هشت سال میگذره و من هیچ وقت چیزی لازمم نشد برم اون انباری و کلا یادم رفته اونجا چیا داشتم اصلا  

سلام به همگی. من امروز چمدون ها رو از بالای کمد اوردم پایین تا لباسهای زمستونی و گرم رو بزارم داخلش ...

منم انقدر لباس فرستادم واسه مامانم که بده خیریه خودم دیگه روم نمیشه چیزی بفرستم. متاسفانه قبل از این به شدت مصرف گرا بودم. الان حتی تبلیغات تلویزیون رو هم که می بینم فقط به این فکر می کنم چقدر این شرکت ها با تبلیغاتشون کاری می کنن که آدم فکر می کنه باید اون محصول رو حتما داشته باشه و اگه نداشته باشه از دیگران عقبه. این مصرف گرایی نه تنها به اقتصاد خانواده ضرر می زنه بلکه باعث میشه محیط زیست هم تحت الشعاع قرار بگیره. فقط همین گروه رو در نظر بگیریم می بینیم که چقدر وسایل اضافی از طریق خودمون کنار یا داخل سطل زباله قرار گرفته. البته که قسمت اهداشون به افراد نیازمند بخش خوبِ ماجراست. این مصرف گرایی رو هم ما تو خانواده و محیط دوستان و آشناها یاد گرفتیم و بیاید به هم قول بدیم اگر می تونیم روی اطرافیانمون تاثیر بگذاریم ولی حتما به بچه هامون یاد بدیم که ساده زندگی کنند تا به قول گاندی دیگران هم بتونن ساده زندگی کنن.

سلام عزیزان من این اولین پیامه که تواین تاپیک میذارم ولی همه ی صفحاتو با دقت خوندم  یه سوالی ...

سلام دوست عزیز. من که کلا یهو هر چی که احساس کردم استفاده نمیشه رو رد کردم رفت. تقریبا خرید هبجانی زیاد داشتم و البته بعضی ها خریدهای هیجانیشون هم اوکیه ولی من اصلا انتخاب های خوبی برای پوشاک نداشتم.

لابد اون سى دى اى كه توشه فيلم مورد علاقه تونه :))) 

نه 

یک انیمیشن هست که دیگه حالمون ازش بد میشه 

چون گیر کرده بود، فقط همونو میشد دید و پسرم پشت سر هم میذاشت ببینه 😵

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام بچه ها

من اومدم

دیروز یک پلاستیک کاغذ و کاردستی و دفتر تمام شده و یک کتاب درسی پارسال گذاشتم کنار

پسرم چند تا مجله ماشین داشت اونایی که لازم داشت جدا کرد بقیه رو گذاشتم کنار که بره خروجی.

همین