2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740099 بازدید | 44731 پست
من تنها موردی که نمیتونم کوتاه بیام همین نگهداری وسایل بی استفاده است ، اخه اگه لازمش داشتی تو انبار ...

واقعا همينطوره 

شما اگه بدونى چه سرمايه اى تو انبارى ما خوابيده و من جرات ندارم بهش دس بزنم ! 

يه ساز دارم تو انبارى كه دست دومش حداقل ٨-٩-١٠ تومن ميارزه 

خيليم با آغوش خيلى باز پذيراى اين پولم :( 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
واقعا همينطوره  شما اگه بدونى چه سرمايه اى تو انبارى ما خوابيده و من جرات ندارم بهش دس بزنم !& ...

خوب یواشگی بفروشش ،تو انباری چوبش بر اثر رطوبت ممکنه خراب بشه . امان از سازهای بی استفاده که طرف میره با ذوق و شوق میخره و میاره میذاره روی کول ما .

من خودم تابحال دوتا ساز رد کردم رفته .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب یواشگی بفروشش ،تو انباری چوبش بر اثر رطوبت ممکنه خراب بشه . امان از سازهای بی استفاده که طرف میر ...

خيلى تو فكرِ "يواشكى" هستم ، خدا بهم توفيق بده ايشالا 

خيلى تو فكرِ "يواشكى" هستم ، خدا بهم توفيق بده ايشالا 

کلا تو این ردکردن وسایل باید تیز و زبر و زرنگ باشی 🤭

من گاهی توی نایلون ،وسایل رو زیر یه لباس کهنه قایم میکنم و خیلی عادی از خونه میرم بیرون .

یا گاهی این طرف و اون طرف رونگاه میکنم و دو تا وسیله میذارم تو نایلون . گاهی وقتی همه خوابن یا خونه نیستن جمع اوری میکنم . حتی جاهای مخفی دارم برای جمع کردن وسایل اضافی . 

بنطر شوخی میاد حرفهام اما کاملا جدیه .

فقط کتاب هاست که میتونم با اسودگی ببرم بیرون چون همه شون مال خودم هستن .

کلا تو این ردکردن وسایل باید تیز و زبر و زرنگ باشی 🤭  من گاهی توی نایلون ،وسایل رو زیر یه لبا ...

:))))))) خيلى عادى ...

واقعا همينطوره  شما اگه بدونى چه سرمايه اى تو انبارى ما خوابيده و من جرات ندارم بهش دس بزنم !& ...

انباری خونه ماهم شلوغه خیلی خیلی شلوغ

بعد بلند و باریکه.شوهرم یه سری وسیله چیده ته انبار وسطش تخت دوباره وسیله اگر چیزی بخوایم باید تختو بیاریم بیرون ☹

قبل عید گفتم بیا تمیز کنیم گوش نکرد دیگه یکی دوهفته دیگه نوزادمون به دنیا میاد تا چننند ماه نمیتونم برم تمیز کنم

کلی هم وسیله ب درد نخور توش هست اصلا نمیزاره بهشون نگاه چپ بکنم😪😪😪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من فکر میکنم هنوز خیلی با مینیمال زندگی کردن فاصله دارم. دور انداختن و رد کردن وسایل اضافه و چند دست لباس خیلی تاثیری تو زندگی من نداشته. چند سال طول میکشه تا مینیمالیست بشم. وقتی به مبل و فرش پتو  ظروف. وسایل برقی آشپزخونه نگاه میکنمم

میبینم خیلی راهه تا سبک شدن 

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست

الان که حرف انبار شد اینو بگم

یه همسایه داشتیم به قدری وسیله توی انبار داشتن به قول دوستمون میشد یه خونه دیگه رو تجهیز کرد.بعد به خاطر کمبود جا انبارو طبقه زده بودن سالی دو سه بارم میریختن بیرون که تمیز کنن و جا بجا کنن وسایل رو،ولی باز هم همونطودی وسایل رو به زووووور میچپوندن توی انبار.

خونشون گاز رومیزی داشت بعد گاز مبله ش رو حیفش میومد بفروشه میگفت بعدها لازم میشه

برعکس انبار ما فقط توش ات و اشغال بود😄😄😄😄😄😄

همسایه دیگه مون خیلی خیلی مینی مال بودن انبارشون فقط جای وسایل بازیافتی بود ک برای فروش جمع میکردن ، دوچرخه بچه ش و کارتن برای اسباب کشی

ولی تصمیمم قطعیه و عزمم رو جذب کردم. عید امسال هیچ لباسی برا خودم، صرف اینکه عیده، نخریدم چون واقعا نیاز نداشتم 

من فکر میکنم هنوز خیلی با مینیمال زندگی کردن فاصله دارم. دور انداختن و رد کردن وسایل اضافه و چند دست ...

اره عزیزم یه روزه و یه شبه نمیشه مینی مال شد،باید حوصله کرد

مگه همه وسایل رو ی شبه خریدیم ک یه شبه از دستشون خلاص شد؟

بعدم یهو ادم تصمیم بگیره کلی وسیله بندازه دور یا ببخشه یا بفروشه حتما بعدها پشیمون میشه

باید اروم اروم پیش بریم تا به اون نقطه که میخوایم برسیم

فقط ناامید نشین و تا میتونید جلوی ورودی هاتون رو بگیرید

اره عزیزم یه روزه و یه شبه نمیشه مینی مال شد،باید حوصله کرد مگه همه وسایل رو ی شبه خریدیم ک یه شبه ...

مرسی

اره عزیزم یه روزه و یه شبه نمیشه مینی مال شد،باید حوصله کرد مگه همه وسایل رو ی شبه خریدیم ک یه شبه ...

آره واقعا، راس ميگى 

تصميماى عجله اى معمولا خوب از آب درنمياد 

مثلا من گواش خوبامو دادم رفت بعد گواش بدا موند :| 

يا صابون ابرو مو با اينكه پر بود انداختم دور ، الان چن روزه دارم فك ميكنم واقعا چرا؟ 

البته اينا برا خيلى وقت پيشن الان يكم طبيعى تر رفتار ميكنم