2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736296 بازدید | 44682 پست
دوستان واسه وسایلی که میندازین آشغالی عذاب وجدان ندارین،بابت محیط زیست و اینکه خییییلی سال طول میکشه ...

خب بازیافت میشن.ما تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که اولا ازوسایل نهایت استفاده رو ببریم و بعد درصورتی که اونقد کهنه و غیرکابردی شدن که قابل استفاده نبودن یااستفاده ازشون حس خوبی بهمون نمیدادو بندازیم دور.در غیر این صورت آیتم هایی که هنوز قابل استفاده هستن و دوسشون نداریم یا به کارمون نمیادو یا باید مستقیم داد به نیازمند یا توی کیسه تمیز گذاشت کنار سطل زباله شهرداری تا زباله گردا بتونن راحت و بدون آلودگی و دردسر پیداشون کنن.

من خودم این کارو میکنم.درضمن زباله مواد غذایی یا زباله های ترو جدا میکنم از زباله های خشک تا کار بازیافت بهتر و آسونتر انجام بشه.

من باغچه ندارم اگه داشتم باقی مونده مواد غذاییمو میریختم تو باغچه تاهم  گیاه خاک شه و خاک تقویت شه،هم پرنده ها بخورن ثواب داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.  من تازه با این تاپیک آشنا شدم.  چهار صفحه اول خوندم و یه هو اومدم به صفحات پونصد. ...

خوب من فکر می‌کنم شروع کن.هرجا سوالی داشتین حتی تکراری، ادمین و بچه های فعال گروه هستن...

ورودی  دیشب: خرید کفش و جوراب ورزشی برای پسرم و برای دخترم هم کفش.

که بلافاصله یک کفش دخترم که جلوش خراب شده بود گذاشتم توی نایلون خروجی...هنوز از خونه خارج نشده اما انگار یه باری روی دوشمه. انگار تا کامل نگذارم بیرون ، راحت نمیشم. 

شماها هم اینطوری هستین؟!

من یک کابینت دیگه ام که درهم برهم بود صفا دادم و خروجی یک اسکاچ بود که با یک نو که داشتم جایگزین شد، ...

آخ منم از اینا داشتم پارسال رد کردم 

16 سال تمام بدون استفاده مونده بود 🤦‍♀️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ی نکته دیگه این که یک سری از دوستان بدون این که مطالبی علمی و موثق بخونن نظرات شخصی خودشون رو تحت عن ...

اگه کتاب خوبیه و تأثیر گذار هست برای همسرم بخرم...شاید فرجی شد🥲

ببخشید میشه بی زحمت از فهرستش عکس بگیری بذاری؟ ممنون‌میشم

من و همسرم مثل هم بودیم... من یه کم خودمو اصلاح کردم ولی شوهرم... یعنی نایلون بازیافتی های منو نگاه می‌کنه و از توش قوطی سس و ... رو در میاره میگه لازم میشه😭😂

من امروز  کابینت زیر سینک رو ریختم بیرون و سعی میکنم چیزای اضافی که نگه داشتمو ازشون دل بکنم...

یعنی این ها خوب نیستند؟ من دارم ولی زیاد بهش توجه نکرده بودم.اگه خوب نیستند منم بذارم خروجی سنکی ب ...

قبلا زعفرون ساب داشتم ردش کردم.

الان یه هاون کوچولو برنجی از اینا دارم.

همون واسه سابیدن زعفران خوبه برام

راضی ام

اگه کتاب خوبیه و تأثیر گذار هست برای همسرم بخرم...شاید فرجی شد🥲 ببخشید میشه بی زحمت از فهرستش عکس ...

سلان گلم کتاب نسخه پی دی اف هست ک از فیدیبو گرفتم وسطش هستم خیلی باید ورث بزنم تا برگردم ب اولش راستش بلد نیستم ی دفعه برم اینجوری ورق زدن و رفتن ب اپل کتاب وبرکشان ب صفحه ای ک الان دارم میخونم برام خیلی زمان بر هست شرمنده 🙏🌺 😄

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه ها یه نکته راجبع کادو

ما روز مادر پول روی هم گذاشتیم برای مادرم هدیه خریدیم اون روز تشکر کرد وچیزی نکفت دیروز صحبت کادو پیش اومد گفت کاش به خودم می گفتید می گفتم چی می خوام .ظاهرا یه وسیله برقی تو تبلیغ تلویزیون دیده اون دوست داشته.

خلاصه که غریبه ها پول نقد بذین عزیزان خودتون که صمیمی هستید بدون تعارف بهش بگید برای فلان مناسبت می خوام برات کادو بخرم چی نیاز داری یه روزم میشه قرار گذاشت با هم برید خرید کنید‌ من قبلا این کار کردم.

الان انقدر گرونی جدا از بحث وروذی بی مصرف واقعا ادم دوست داره این پول که میده یه چیز کاربردی بخره

شادی صدام کنید