2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735870 بازدید | 44674 پست
زباله ها چند دسته اند شیشه ،پلاستیک،فلزی،زباله تر که پوست میوه وسیب زمینی واین جور چیزااست وپلاستیک ...

یکی که رفته بود ژاپن میگف به همین صورت تفکیک میکنن شیشه و کاغذ وپلاستیک و... هرچیزی جدا..یعنی تفکیک از خونه ها کامل انجام میشه وحتما بطری ها وظرفهای پلاستیکی و شیشه ای باید شسته بشه وگرنه ماموران بهداشت درمیارن میزارن درخونه طرف

عزیزم عذرخواهی میکنم ازهمه  ،سطل زباله حموم که زباله خیس داره شما راه حلی واسش دارید من هر دفعه ...

منم‌از همگی معذرت می خوام سطل حموم منم خیلی کوچیکه یه نایلون کوچیک می ذارم توش تنها زباله های حمام ما فقط موهای من چون تو حموم موهام شونه می کنم جمع می کنم می ریزم تو سطل زباله  بعد که پر شد نایلون گره می زنم می ذارم تو سطل زباله بیرون.

البته اگه سوال تون درست متوجه شده باشم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همزن برقی ها اگه اهل پخت کیک وشیزینی هستی به صورت حرفه ای  مثلا هفتکی استفاده می کنی هر بار است ...

اره عزیزم کیک زیاد میپزم.مخصوصا تابستونا.خودم دودل بودم حتما نگهش میدارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
مارک همزن هات چیه . اگر مارک خوب هستن خراب نمیشه . مگه چقدر کیک میپزی؟

یکی تفال یکی آ اگ.دوتاشو نگهمیدارم اگر خدای نکرده خراب بشه یکیش با اخلاقی که از شوهرم سراغ دارم دیگه نمیخره

یکی که رفته بود ژاپن میگف به همین صورت تفکیک میکنن شیشه و کاغذ وپلاستیک و... هرچیزی جدا..یعنی تفکیک ...

اره درسته من اخه یه مدت شاید ده تا پیج محیط زیستی ذنبال می کردم.خیلی چبزای جالبی داشتند اگه ذهنم یاری کنه یادم بمونه.بعد اینکه من کلا از تولید زباله بدم میاد حالا به هرشکلش.حتی چیپسم تو پیک نیک می خریم میگم ارزش نداشت به خاطر یه مشت چیپس یه پاکت پلاستیکی بره تو زباله ها.[امیدوارم از موضوع تاپیک دور نشده باشم]

شادی صدام کنید
اره درسته من اخه یه مدت شاید ده تا پیج محیط زیستی ذنبال می کردم.خیلی چبزای جالبی داشتند اگه ذهنم یار ...

من خیلی به زباله ها فکر میکنم.چه تو خونه چه بیرون.هیچ اشغالی نمیندازم زمین اگر برای گردش بریم بیرون زباله هارو توی پلاستیک میریزم میبرم میندازم سطل زباله.توی خونه هم جدا میکنم تر و از خشک(یه سری ها حتی پوشک بچه رو میندازن توی سطل اشپزخونه😶).ولی اطرافیانم اصلا اهمیت نمیدن هرکیم میبینه یه حرفی میزنه

اسی واقعا تاپیکت قشنگه . ممنونم ازت . کامنتاتو ک میخونم انگار دارم یک کتاب رو ورق میزنم . حال هوای خ ...

عزیزم‌خوشحالم که به جمع ما پیوستی

بقیه عزیزانی که جدیدا با تاپیک آشنا شدن ؛ اولا خوش اومدین صفحات اول تاپیک رو حتما بخونید علی الخصوص تمرینات که روال کار دستتون بیاد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من از اون نوع نون خشک هامونو (که از سفره زیاد بیاد و بیات بشه )خرد میکنم برای پرنده ها،میان میخورن🌺 ...

به به نوش جان😍ما هم ی همچین چیزی داریم.مادربزرگم ک نون میپختن تو تنور اونایی ک خیلی خشک و ترد میشد و پودر میکردیم با پنیر،تو سینی مخلوط میکردیم می‌خوردیم واقعا لذت بخش بود و طعم بهشتی داشت ✨

بچه ها داخل کتری امم خیلی رسوب گرفته .با سرکه چند دقیقه بذارم بجوشه که همه ی رسوبهاش بره ؟یعنی میره ...

ریختن مواد و جوشوندن تنها کافی نیس.باید با یه اسکاچ  زبر هم کتریو بسابونی،واسه پاکسازی لولشم هم از سیم استفاده کن

2810