2777
2789
عنوان

رابطه صمیمی شوهرم با همکار خانمش

216 بازدید | 27 پست

شوهرم ۲-۳ پیش با یک خانم متاهل که باهم تبادلات کاری و خریدو فروش داشتن، ارتباط دوستی و صمیمی داشته

همه چتاشونو نگه داشته، من همه رو خوندم، اکثرش راجع به کار و همکارای دیگشون بود

ولی خب صحبت صمیمی مثل دو تا دوست هم داشتن و تماس های طولانی

مثلا یه جا دیدم شوهرم براش بوس فرستاده بود

یا بهش پول قرض داده بودو گفته بود پول منو تو نداره عزیزم

ولی هیچ مورد دیگه ای نبود

توی چتاشون مثلا زنه گفته بود من تا حالا دوست معمولی پسر نداشتم، فقط یکی تو دوران دانشگاه بوده

سنشم از همسر من ۱۰ سال بیشتره

چتاشون مال دو سال پیش بودو تموم شده بود

بهش گفتم ولی نگفتم همه چتاشونو خوندم

همه چیو راست گفت و گفت الان فقط رابطه کاری داریم.

گفتم همونم قطع کن(کارمند نیستن، میتونه قطع کنه و جای دیگه ای رو جایگزین کنه)

اینجور که من فهمیدم در واقع داشته از این خانم سواستفاده میکرده که کارای اداریشو راه بندازه

گفت نمیتونه یهویی قطع کنه، برای همه سوال میشه و بین همکارا داستان میشه، قول داد کم کم رابطه کاری رو هم قطع کنه کاملا، ولی گفت طول میکشه

الان من رفتم پیامای جدیدشونو دیدم این خانم ول کن نیست و چندین بار هی زنگ زده و پیام داده و همسر من که جواب نداده، هی پیام داده که زنگ زدم هم حالتو بپرسم هم ببینم فلان کارمو راه انداختی

که همسرم هی گفته، حالا بعدا و پیچوندتش

الان مشکل من اینه که :

اینکه اون خانم به شدت خوش مشرب و زبون بازه و همیشه یه تهدید واسه زندگیم حساب میشه، بالاخره یه جایی یه وقتی که ما با هم قهریم، اون ممکنه زنگ بزنه با زبون بازیاش دل همسرمو ببره

به نظرتون چجوری به زنه بفهمونم دیگه پیام نده؟ فک کنم نمیدونه که همسرم متاهله.همسرم خیلی نگران بود که بهش زنگ بزنم و چیزی بگم که ابروی همسرم بین بقیه همکارا بره

اولا، کرم از همسرت هست که هیچی درباره ی متاهل بودنش نگفته و بوس فرستاده و گفته عزیزم!!!!!

چرا یقه ی اصل کاریو نمیگیری؟!!! حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا، کرم از همسرت هست که هیچی درباره ی متاهل بودنش نگفته و بوس فرستاده و گفته عزیزم!!!!!چرا یقه ی ا ...

خودشون گفتن که خواسته کارا اداریشو راه بندازه 

ولی خب بوس فرستادن هم کار درستی نیست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
خودشون گفتن که خواسته کارا اداریشو راه بندازه ولی خب بوس فرستادن هم کار درستی نیست

پول منو تو نداره عزیزم، به نظرت عادیه؟!!!!

همین چیزارو گفته و همین طور رفتار کرده که الان زنیکه جمع و جور نمیشه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

شوهرت باید سنگین برخورد میکرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

اولا، کرم از همسرت هست که هیچی درباره ی متاهل بودنش نگفته و بوس فرستاده و گفته عزیزم!!!!!چرا یقه ی ا ...

اونموقع متاهل نبوده. یساله عقد کردیم

بعدم گفتم که کلی باهاش حرف زدم

قول داد کم‌کم تموم کنه

الانم واقعا سنگین حرف میزنه باهاش و ارتباط خاصی نداره

آدما میتونن با جنس مخالف هم دوستی ساده و پاکی داشته باشن ولی بوس فرستادن یه چیز دیگه اس ایشون رسما ...

تو کل یسال چتشون فقط یدونه بود

ولی خب مثل دو تا دوست هر روز با هم حرف زده بودن کلی